مشکلی نیستنقل قول:
میتونید با گوشی روت شده هم آپدیت کنید
Printable View
مشکلی نیستنقل قول:
میتونید با گوشی روت شده هم آپدیت کنید
مرسینقل قول:
بعد گوشی آپدیت شده هنوز هم روت هست؟ یا میشه با آپدیت از روت در بیاد؟
:دی
دوستان یه چیز عحیب! امروز گوشیو که به لبتاب وصل کردم اومدم روشن کنم لب تاب 2 بار بدجوری قبل از ورود به ویندوز گیر کرده بود فن با سرعت کار می کرد ولی هیچی دیگه اش کار نمی کرد ، خلاصه گفتم سوخت!
جمعش کردم بعد یه مدت گفتم دوباره امتحان کنم (بدون اینکه یو اس بی گوشی وصل باشه) روشن شد هیچ مشکلی هم نبود !!! اما تا دوباره گوشی رو وصل کردم شروع کرد به شات دان شدن!!!
قضیه چیه؟؟
نه دوباره باید گوشی رو روت کنی.کلا هروقت آپدیت کنی همهچیز گوشی پاک میشه میشه مثل روز اولش.نقل قول:
دقیقا با آپدیت یا فلش همون فریمور که داری از روت درمیاد حتی cwm هم میپره
سلام.من هر چی نصب میکنم درسته که تو مموری نصب میشه ولی بعد اینکه زیاد برنامه و بازی نصب میکنم حافظه تلفن هم خود به خود پر میشه.گوشی رو هم روت و هم پارتیشن بندی کردم و هم از برنامه های install manager & SetInstallLocation هم استفاده کردم ولی همین طور که گفتم همشون تو مموری نصب میشن ولی باز حافظه تلفن پر میشه.راهی هست که اینجوریی نشه؟؟؟(گوشی گلکسی gio)
سلام
از برنامه ی link2sd استفاده کنید و همه رو به پارتیشن دوم رم link کنید.
مرسی بابت پاسختون میشه بیشتر توضیح بدین یا لینک؟نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6412882&postcount=833نقل قول:
[/HTML]
همین کارو هم کردم ولی همشو تو مموری کارت میشناسه .........:41:نقل قول:
شما با برنامه minitool تو محیط ویندوز یا با clockworkmode recovery تو گوشی پارتیشن دوم ext2 (حتما ext2)با حجم های استاندارد(128-256-512-1024-...) بسازید.نقل قول:
حجم های مختلف انتخاب کنید تا برنامه بشناسه پارتیشن 2 رو و بعد از ریبوت همه رو link کنید.
در ضمن تو برنامه install manager & SetInstallLocation محل نصب رو auto یا internal بزارید.
اگه برنامه لینک شه تو link2sd مینویسه که برنامه لینک شده
بازم درست نشد نصب میشه رو مموری ولی از حافظه تلفن هم کم میشه!!!!!!!!!! :41:نقل قول:
برنامه ای هم که میشناسه creacte link رو که میزنم این اررو رو میده:
mkbdir failed for /date/sdext/data,I/O error