یعنی تا الان کار نمیکرد ؟؟؟نقل قول:
Printable View
یعنی تا الان کار نمیکرد ؟؟؟نقل قول:
دوستان من بین این مدل و acer 5750 مونده بودم کدوم رو بگیرم. بعد گفتن مثل اینکه 5110 زیاد خوب نیست و من تصمیم گرفتم که 5750 رو بگیرم. ولی فروشنده گفت دل خیلی بهتره و core i3 دل می ارزه به core i 5 ایسر. بالاخره من 5110 رو سفارش دادم (core i5)
احتمالا تا چند روز آینده میرسه دستم. خیلی ذوق دارم :D . اولین کارایی که باید انجام بدم چیه؟؟
بهر حال خوب یا بد شما خریدینشنقل قول:
بله درسته که I5 بهتره تا I3 ولی چیزی که هست اون دوامش بیشتر برای شما تا لپ تاپ دل
البته اگه برای 1 سال 2 سال میخواید مناسب هستش
کار خاصی نداره لپ تاپ رو روشن کنید قطعات رو چک کنید پس از اون شما میتونید لپ تاپتونو بردارید و ببرید!!!!
قیمتش چند ؟نقل قول:
حالا میشه بگی این مولتی تاچ چی هست ؟؟؟ :13:نقل قول:
به قابلیت کار کردن با چند انگشت روی صفحه لمسی میگن مولتی تاچ :46:نقل قول:
ممنون.منم 5010 دارم تو راهنماش نوشته که انگشتاتو اینجوری کنی ، اینجوری میشه ولی هرکاری میکنم نمیشه . منم باید درایورش رو نصب کنم نه ؟ :20:نقل قول:
بله شمام باید راه اندازشو نصب کنیدنقل قول:
این کار بهتون راحتی بیشتری هنگام کار کردن ارائه میده
مخصوصا اگه ubuntu یا mac نصب کنید که دیگه خیلی بهتر میشه
چرااااا کار میکنه.یکی دو ماه اول ازش محروم بودم. یعنی اسم درایورشو نمیدونستم. اون اول تو سایت دلم درایورش نبود.اسمشو رفتم از نمایندش پرسیدم.اصلا فکر میکردم این قضیه که تو دفترچش نوشته مال cori7 هست. گفتم شاید بعضیا مثل اولای من هنوز نداشته باشننقل قول:
agha man natonestam az control panel chizi ke shoma goftin ro peyda konam. mishe bishtar rahnamayim konid?نقل قول: