سلامنقل قول:
ممنون که حداقل یکی یه کلمه حرف زد
من میخوام کارتریج های خودش رو ریست کنم چند بار استفاده کنم
تو بازار دونه ای 5 ریست میشه ولی !!!!!!!!!!!!!
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون که حداقل یکی یه کلمه حرف زد
من میخوام کارتریج های خودش رو ریست کنم چند بار استفاده کنم
تو بازار دونه ای 5 ریست میشه ولی !!!!!!!!!!!!!
شما باید چیپ ریستر بگیرید...قیمتش هم فکر کنم حدودای 20 تومنه.
یکی از بچه های مشهد قبلاً خریده بودن...چند صفحه قبلتر هم توضیح دادن.
سلام بچه ها
پیش از عید یه پرینتر epson sx125 گرفتم حالا يه دو ماهي هم هست كه 4تا كارتريج قابل شارژ خريدم و بعد از چند بار شارژ کردن حالا led جوهرش روشن شده و خاموش هم نميشه و نشون ميده كه رنگ مشكي رو نمیتونه دستگاه بشناسه
تو رو خدا كمك كنيد
بگید بايد چیکار کنم
سلاممن حدود يك ماه پيش يه اپسون مدل sx-130 گرفتم و حالا موقع پرينت ارور تمام شدن جوهر ميده در حالي كه كلا 20 صفحه رنگي چاپ نزده تو اين مدت
بنده با مطالعه كلي تاپيك و پستهاي اساتيد فكر ميكنم جوهر بايد داشته باشه و برنامخ WIC v2.21 رو از نت گرفتم وليييييييييييي كليد فعال سازيش رو نتونستم پيدا كنم(ببخشيد پر حرفي كردم) حالا سوالم از اساتيد اين هست كه آيا با اين برنامه مشكل حل خواهد شد؟
و اگر حل ميشه لطفا كد برنامه رو اينجا قرار بديد كه ميدونم مشكل خيليها هست و پيشاييش تشكر.
با سلامنقل قول:
اولا نرم افزاری که گفتید فقط برای صفر کردن کانتر کد میخواد اونم من گشتم فقط کدش فروشیه و یک بار مصرف بعید میدونم بتونی کدش رو گیر بیاری.:45:
با سلام
چطوری پرینتر z2320 لکسمارک رو ریست کنم؟؟؟؟؟
کارتریج رو شارژ کردم ولی باز ارور میده که خالیه؟؟؟؟
برای ریست p50 _ کانن4840 خود چیپ ها چیکار کنم
یه نرم افزار برام بزارید ممنمون
من یه پرینتر hp c5283 دارم.که کارتریجش 140 هستش.یکبار به خاطر این که مدتی کارتریج خارج از دستگاه مونده بود مجبور شدم یه کارتریج دیگه بخرم ،چند وقت پیش جوهرش تموم شد که خودم داخلش جوهر ریختم ولی هر وقت برگه چاپ میکنه با اینکه جوهر داره یا کمرنگ چاپ میکنه یا جوهر بعضی کلمه ها رو پخش میکنه یا نصفِ صفحه پرنگ هستش و نصفِ دیگش کمرنگ!!
اون موقع که این کارتریج رو خریدم،هد کارتریج قبلی ام رو هم عوض کردم،حالا میخوام مطمئن بشم اگه این جدیده خراب شده،جوهرش رو بریزم توی اون یکی و از اون استفاده کنم!!
میشه راهنماییم کنید که باید چی کار کنم؟؟؟
گاهی اوقات هم که خوب پرینت میگیره،فقط در حد یک صفحه میتونه خوب پرینت بگیره برای پرینت صفحه بعد باید بذارم یه ربع بگذره!!!
سلام بر اساتيد.
ميخواستم از يكي از دوستام canon ip 6700 بخرم به قيمت 110 تومان.اگه ميشه دوستان نظر بدن كه آيا اين پرينتر به درد چاپ عكس (مصرف خانگي) ميخوره و آيا كارتريجش شارژ ميشه و آيا قيمتش رو خوب گفته يا نه.در ضمن اگه كارتريجش شارژ ميشه ،قيمت شارژش به صرفه هست يا نه.
در ضمن اگه اين پرينتر مزايا يا معايب خاصي داره ممنون ميشم يه توضيح كوچيك بهم بديد.
دوستان من یه پرینتر HP Photosmart C5580 دارم الان 6 تا کاتریج براش عوض کردم الان من دوتا از کارتریج ها رو شارژ کردم اما دستگاه میگه که رنگ نداره من طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کردم اما باز جواب نگرفتم بعضا میگن باید رسیت بشه
کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه