كاملا موافقم !!! البته توي دور موتورهاي بالا خيلي صداش خفن ميشه كه اونم طبيعيه !!!نقل قول:
تندر صدای موتورش به سختی شنیده میشه
به حدی بی صدا هستش که من بعضی موقع ها موتور روشن رو میخوام استارت بزنم
Printable View
كاملا موافقم !!! البته توي دور موتورهاي بالا خيلي صداش خفن ميشه كه اونم طبيعيه !!!نقل قول:
تندر صدای موتورش به سختی شنیده میشه
به حدی بی صدا هستش که من بعضی موقع ها موتور روشن رو میخوام استارت بزنم
سلام علیکم
دوستان ما می خوایم یه تندر بخیریم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
قطعاتش که می گن گرونه راسته ؟
تو این سایت زیر یه سری قیمت زده می خوام ببینم چه قدر به واقعیت نزدیکه
قطعاتش می گن کم گیر میاد درسته یا نه؟کد:http://novinyadak.blogdoon.com/Post-3.aspx
قیمت مدل E2LPچنده تو صفحه قبل یکی از بچه ها گفته 15.200.000 اما تو یه سایت شرکت لیزینگ فرهنگیان همین مدل رو زده 13.800.000 کدوم درسته؟
ممنون
دوست من قيمت قطعات اين ماشين با توجه به كيفيتش خوبه و اصلا گرون نيست . اين كه ميگن گرونه مثلا در مقايسه با 405 و پرايد ميگن گرونه !!! در ضمن شما اگه توي شهرتون نمايندگي سايپا هست ( كه بعيد ميدونم نباشه ) پس از لحاظ تأمين قطعات اصلا مشكلي ندارين . همونطور كه دوستان گفتن مثل قطعات پرايد نيست كه بقال سر كوچه هم داشته باشه !!
مدل E2 فول يا همون LP اين ماشين بالاي 15 تومن قيمتشه . اونم كه توي ليزينگ فرهنگيان هست به احتمال زياد بايد باقي موندشو بعدا بديد !!! ( با توجه به اينكه ليزينگه )
در ارتباط با قیمت e2+lpعرض کنم 13800 قیمت کارخونه ایی این مدل هست و همین مدل در بازار براساس رنگ اون از 15100 الی 15300 قیمت داره .
خیر عزیز ، این قیمت برای 10 ماه پیش هست. درحال حاضر قیمت کارخانه ای 15200 هست. قیمت بنگاه هم همین حدوداست شاید 100 -200 تومن بیشتر هم بدن (با توجه به رنگ)نقل قول:
خوب ، فکر میکنم ایشون هم همینو گفتند دیگه !!! :20:نقل قول:
کیفیت قطعات لوگان خوبه
ولی قطعات داخلی ماشین جنسش خوب نیست و در سربالایی ها کم میاره
ایشون قیمت کارخونه ای رو 13800 نوشته و این قیمت برای حدود 10 ماه پیش هست. الان قیمت کارخونه ایش هم 15200 هستنقل قول:
برای من سروصدای تو ماشین خیلی مهمه،دوستان میگن موتورش کم صداس،میخواستم در مورد فنربندیش هم بدونم.ال 90 تو دست اندازها و جاده ای ناهموار میتونه خوب ناهمواریهای جاده رو جذب کنه یا نه؟سر و صدای که توش نمیاد مث پراید؟
براددر من وقتی اطلاعی ندارید چیزی رو روی هوا نگید.قدرت موتور این ماشین 110 اسبه و تو سربالایی ها هم فوق العاده هست.چه جوری میگی کم میاره شما؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول: