گیم اسپات به بازی ( نسخه ی pc ) نمره ی 9 رو داد که واقعا عالیه !!!!
Printable View
گیم اسپات به بازی ( نسخه ی pc ) نمره ی 9 رو داد که واقعا عالیه !!!!
عجیبه ! اخه IGN 8.5داده،همیشه GAMESPOT کم میداد....نقل قول:
گیم اسپات واقعا امتیاز دهیش مسخره س :2:
LA NOIRE از نظر نو آوری تو سبک بازی خیلی خوبه ولی از نظر Open World بودنش اصلا خوب نیست، حتی به پای مافیا 2 هم نمیرسه.
کل بازی فقط شنیدن دیالوگای اینو اونه !
خودت هیچ کاری نمیکنی، فقط باید حدس بزنی این یارو راست میگه یا دروغ میگه یا بهش شک کنی !
من هنوز تا اخرش نرفتم ولی اگه تا آخرش اینجوری باشه این روند خیلی تکراری میشه :20:
در کل بازی خوبیه ولی به نظر من 8 یا 8.5 امتیاز خوبیه واسه بازی نه دیگه 9 !
بازی همیشه این روندو نداره(بازجویی)
از وسطای بازی تا تقریبا آخراش بازی حالت دنبال بازیو تعقیبو گریز پیدا میکنه و باید معماهای جالبیو حل کنی
کلا بازی از وسط به آخر روند تندیو پیدا میکنه:20:
من که تا حالا بازی به این باحالی ندیده بودم کلا چیز متفاوتیه نسبت به سایر بازی هایی که من بازی کردم .نقل قول:
من IGN رو بهترین سایت میدونم ،همیشه ریویواشو دان میکنم ...
این باسه LA
حتما دان کنید ....
کد:http://www.4shared.com/video/2whS7uta/LA_Noire__IGN_Review__IGN_.html
و اینم من اضافه کنم. زمان حل معما ممکنه کوتاه یا طولانی بشه. و همینکه شما روی داستان تمرکز کنید می بینید که چه هیجانی داره. شما مثلا رفتی صحنه جرم رو دیدی. تو ذهنت فکر کن ببین چه اتفاقی افتاده. بعضی وقتا متهمای اصلی رو تو ذهنت از بین بقیه حدس بزن و خودتم یه جذابیت دیگه به بازی بده. اگه 40 تومن پول می دادین بره بازی جذاب می شد :دی فقط با این فکر بازی میکنیم که بازی تموم شه بریم سراغ بعدی. :13:نقل قول:
داداش این نوع گیم پلی ها سلیقه ای هست من خوشم اومد ددوست داشتم در بازی های کامپیوتری هم نظیر نداره. :46:نقل قول:
منظور من بیشتر هندلینگ ماشیناش و open world بودنش بود.نقل قول:
داداش این نوع گیم پلی ها سلیقه ای هست من خوشم اومد ددوست داشتم در بازی های کامپیوتری هم نظیر نداره.
از اونام خوشت اومد ؟
به نظر من جای کار داشت.
وگرنه سبک اصلی بازی که کارگاه بازیه قبول دارم خیلی حال میده :10:
سلام
من توی مرحله a slip of the tongue گیر کردم بعد از این که با یارو حرف میزنیم باید چی کار کرد؟