امشبش جالبترین اتفاقات افتاد و همه چی داشت گل و بلبل میشد
Printable View
امشبش جالبترین اتفاقات افتاد و همه چی داشت گل و بلبل میشد
سلام
من الان حدود 2 هفته بود ندیده بودم سریال رو!
حالا که میبینم همچنان داره ازش آب میزنه بیرون! و جالب تر این که چیز زیادی از دست ندادم!
شخصیت مورد علاقه ام هم زن حسن جوهرچیه!
آخر Fun !
فکر کنم با پسرش 2 سال اختلاف سنی داشته باشه!
از نکات مثبت اش میشه به شخصیت پردازیه خیلی خوبش در مورد افراد جنگ رفته اشاره کرد.
این که باب شده بود این جور آدم ها رو فرشته نشون بدن!
هر چند به قول یه پسره تو تلوزیون که بهش گفتن آخرش چی میشه گفت :
سعید سرش به سنگ میخوره آدم میشه!
بیتا سرش به سنگ میخوره!
شوهر عمه هه سرش به سنگ میخوره!
کلا آدم بدا سرشون به سنگ میخوره!
بقیه هم که رستگاران هستند! D:
توی فیلم ماه رمشون پارسال (چی بود اسمش؟ پنج خورشید؟ |)نقل قول:
فکر کنم با پسرش 2 سال اختلاف سنی داشته باشه!
نامزدش بود
کارگردان که گفته بود خیلی غیر قابل پیش بینی خواهد بود اخرش ببینیم چی میشه!
سلام
اینا دیگه خودشونو ....
بابا این پسره مگه میشه این قد خر باشه اصلآ چرا تو فیلماشون فقط از این جور دخترا پسر ها رو خر میکنن؟ در حالی که برعکسه اکثرآ و یه پسر یه چیز از دختره دید میگیره ...:27:
من نگاه نمیکنم چون تلوزیون پیش کامپیوتره و بقیه خانواده میبینن منم صداهاشو میشنوم...حالا با صدا هاش این قد میگم مسخرست اگه با جزییات و تصویر میدیدم که دیگه حالم بهم میخورد ...نمیدونم تو جوونا و نو جوونا کسی نمیگه خوشم میاد ازش (خیلی کمن) بعد چطور میگن آمار بالاست و مصاحبه های تو تلوزیون کسی نمیگه مسخرست؟ میترسن:13:
i am sory...
خدا را شکر که سعید سر عقل اومد و حرفهای خوبی به بیتا زد و طبیعی است بیتا نسبت به حرف آخر سعید که گفت البته اگر به آخرتی اعتقادی داشته باشی؛بی خدا بودن بد دردی است
حاج رضا هم حرف خوبی به فرهاد زد منظورش اینه که از کارهات دست بکش و دست زنت رو بگیر بیار خونه
در عجبم شما دوستان چه نظرات جالبی دادید در موردش
پیشنهاد میکنم همتون که نمیدونم چند نفرید و این سریال رو آبکی معرفی کردید برید کارشناس شید خیلی خوبه به خدا
امشب خیلی سعی کردن از مردم آبغوره بگیرن به خاطر شهید حسین صبوری و اینکه یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس رو زنده کنن
یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اونوقت علی چهجوری هِی میگه «بابا، بابا!»؟! نکنه اینم از همون امدادای غیبی بوده؟ :دی
شما هم دیگه دارید گیر های الکی می دهید
نقل قول:ها ها ها ها ها هاها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها هانقل قول:
یکی بیاد منو جمع کنه از این تاپیک ببره بیرون
دارم از خنده میترکم
جون مادرتون فردا این سریال تموم میشه تاپیک رو نبندید.
خدایی من هردفعه میام تو این تاپیک کلی میخندم و کلا خستگی از تنم در میره
آخ دلم
سر این دوتا تاپیک دارم میترکم از خنده