سلام،
دوستان مدت زباديه كه به دنبال خريد يك سينماي خانگي خوب هستم و تاپيك خوب شما را به دقت دنبال كردم ولي فرصتي پيش اومده كه امشب بيام تهران و از نزديك مقايسه كنم و خريد انجام بدم بنابراين خواهشمند كمك فوري، دقيق، جامع، مانع و به دور از تعصب شما هستم.
تو بررسي هاي شما به يه انتخاب رسيدم و اونم پاييونره، حاله شايد فيليپس هم به خاطر طراحي و يا وايرلس بودن مطرح باشه.
1. بودجه من حدود 500 تومنه كه ميتونم يكم افزايشش هم بدم.
2. طراحي مهمه ولي نه خيلي، كيفيت خيلي مهمه، وايرلس زياد مهم نيست، امكانات ارتباطي از همه مهمتره و پشتيباني از فرمتهاي صوتي تصويري و زيرنويس زياد مهم نيست چون من كلا به اسپيكرهاش بيشتر نياز دارم تا پخش كنندش. زياد هم حرفه اي نيستم و سينما را براي شبي يك فيلم با كيفيت بالاي اول صدا و بعد تصوير ميخوام و گهگاهي موسيقي.
3. واسه پخش بلوري و فرمتهاي خفن از لپتاپ با خروجي HDMI به تلوزيون استفاده ميكنم. حالا موندم صدا را چكار كنم؟ از تلوزيون Panasonic G10 ميشه خرجي اپتيكال گرفت داد به سينما؟ يه كارت صوتي اكسترنال با خروجي 5.1 اپتيكال واسه لپتاپ بخرم؟ آيا سينما rs30 ورودي HDMI داره؟
3. نظرم روي Pioneer 787 هست مگر اينكه لطف كنيد و دقيق بهم بگيد rs30 چه مزيتي نسبت به اين مدل داره؟ به خصوص ورودي HDMI داره يا نه و آيا ارزش 620 تومن را داره يا خير.
ميبخشيد طولاني شد، خيلي سردرگم هستم.