سلام دوستان تنظیمات گرافیکی کدوم بالاترین میشه؟ یه نفر میشه به ترتیب از پایین ترین به بالاترین بنویسه؟
Printable View
سلام دوستان تنظیمات گرافیکی کدوم بالاترین میشه؟ یه نفر میشه به ترتیب از پایین ترین به بالاترین بنویسه؟
من هر دو تاشو دارم، نسخه ی بتا پر از باگه، به نظرم نسخه ی اصلی رو تهیه کن بازی کن.نقل قول:
یه نفر لطفآ بگه تفاوت نسخه بتا و نسخه اصلی در چی هست؟
چون من نسخه بتا رو دانلود کردم و هنوز بازی نکردم.
پایین : gammerنقل قول:
متوسط: Advanced
بالا: Hardcore
دوستان پچی نیست که نسخه ی بتا رو به فاینال تبدیل کنه؟؟یا حتما باید بریم بخریم؟؟
فکر نکنم crytek یه همچین پچی بده! :31:، به نظرم برو بخر بهتره، 2 تومن هم که پولی نیست در عوض خیالت از باگهای زیاده نسخه بتا راحته، هرچند که همین نسخه کامل هم یه سری باگهای بامزه داره!نقل قول:
دقیقا !!! مثلا رد شدن تیرهای دشمن ها از در و دیوار !!!!!نقل قول:
در ضمن نوع شلیک گلوله ها هم اصلا جالب نیست ! انگار به سمتت نخود چی کشمش پرت می کنن ! یجورایی تمام گلوله ها رو میشه دید ! ...
هوش مصنوعی هم که قربونش برم ! یهو می بینی از 1 کیلومتر اونورتر یه درخت !!! داره بهت شلیک می کنه ! بعد وقتی یه کیلومتر رو طی می کنی و به درخت می رسی ! تازه می بینی اون درخت نبوده ! بلکه یه بنده خدا تو رو از اون فاصله ای که تو ندیدیش دیده !!! تازه وقتی نزدیکش می شی فرار نمی کنه همون جا وایمیسته !!!
در کل هوش مصنوعی ک .... خلی داره ! :31: .
من امروز خریدم 3 تومان (دی وی دی ناین با لیبل و کاور) خیلی به نسبت به ورژن بتا بازی سری تر بود اصلا باگ نداره و اول بازی دمو های Ea و nvidia نسبت به نسخه بتا اضافه شده بود که خوب کاملا مشخص بود نسخه پایانی هست تنها بدی که داره این هست که مرحله هایی که تو بتا رفتم رو این باید دوباره تی کنم و خیلی ضدحال هست
واسه اینکه تیرهای دشمن از در و دیوار رد نشده، اولین قابلیت نانو سوییت رو غیر فعال کنید. اینطوری بهتر میشه، ولی قبول دارم هوش مصنوعی یکم عجیبه، ولی انصافاً بازیه خوبیه! مخصوصاً فیزیک بازی خیلی عالی کار شده.نقل قول:
دقیقا !!! مثلا رد شدن تیرهای دشمن ها از در و دیوار !!!!!
در ضمن نوع شلیک گلوله ها هم اصلا جالب نیست ! انگار به سمتت نخود چی کشمش پرت می کنن ! یجورایی تمام گلوله ها رو میشه دید ! ...
هوش مصنوعی هم که قربونش برم ! یهو می بینی از 1 کیلومتر اونورتر یه درخت !!! داره بهت شلیک می کنه ! بعد وقتی یه کیلومتر رو طی می کنی و به درخت می رسی ! تازه می بینی اون درخت نبوده ! بلکه یه بنده خدا تو رو از اون فاصله ای که تو ندیدیش دیده !!! تازه وقتی نزدیکش می شی فرار نمی کنه همون جا وایمیسته !!!
در کل هوش مصنوعی ک .... خلی داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان بازی از لحاظ گرافیک به بتل فیلد 3 که در اینده قراره بیاد میرسه؟
اگه DX11 داشت شایدنقل قول:
دوستان بازی از لحاظ گرافیک به بتل فیلد 3 که در اینده قراره بیاد میرسه؟
نمی شه در مورد بازی ای که هنوز نیومده نظر داد!!!نقل قول:
بهتره که بیاد ، جزئیات تکنیکی و هنریش رو ببینیم ، بعدش با هم مقایسشون کنیم.
تا الان اگه از ضعیف تر بودن تکسچر ها نسبت به کرایسس 1 چشم پوشی کنیم ، بهترین گرافیک رو در بین تمام بازی ها داشته.. (نسخه ی pc منظورمه)