-
بالاخره یه مونت خریدم.از همون خرس قطبی که 5 گلده.ولی خیلی شانسی شد داشتم AH رو نگاه میکردم دیدم 2 نفر از این خرس گذاشتن یکی 2 میلیون یکی 1.800 میلیون.چند دقیقه بعد دیدم یه نفر گذاشته 1 میلیون.کف کردم 1 میلیون میشه قیمت قدیم 5 گلد که دیگه به این قیمت فکر نکنم پیدا بشه.
من هم معطل نکردم و سریع خریدمش.این خوبیش اینه که لول 6 هست و اسپیدش 8.5 شده.چون طرف قبلا سوار شده و لول آپش کرده ولی مونتی کهه از بوتیک میخری لول 1 هست و باید لول آپ بشه تا سرعتش بیشتر بشه.
خیلی حال میده سه سوته میرسی به شهرای دیگه.از دره ها هم که میپره فقط از صخره و آب رد نمیشه که اونجا هم یه دقیقه بال میزنی و دوباره سوار میشی.امشب فقط مونت سواری کردم نزدیک 1 لول رفت بالا.
علی تونستی حتما بخر.همیشه AH رو چک کن قیمت خوب باز پیدا میشه.
-
ایول بابا بالاخره کار خودتو کردی . تبریک میگم :دی
میدی باهاش یه دور بزنیم ؟ یا حداقل از کنارمون رد شدی یه بوق بزن :دی
mold رو فروختی تونستی بخری ؟ من که هیچوقت پولم از 300K بیشتر نمیشه مگه این که یه آیتمی چیزی پیدا کنم ! اونم اینقدر بد شانسم که عمرا بیفته دستم :(
در هر حال من پول دستم بیاد یا لباس میخرم یا بال چون از چند نفر که پرسیدم گفتن برای من بال بهتر از مونته .
-
نه mold رو هنوز نفروختم.اینقد متریال فروختم تو AH به زور پولم به 1 میلیون رسید.الان هیچی ندارم.آس و پاس شدم.
یادته گفتم 5 روز دیگه یه مونت میخرم!!! هنوز 5 روز نشده.ولی عجب انرژی مثبتی دادم.خودم باورم نمیشد بتونم بخرم با این قیمتا.
-
یه روز وقت کنم میرم متریال جمع میکنم . یه چند روز هم اسکیل نگیرم پولم میرسه به 1 میلیون .
همون خرس قطبی دیشب تو ah با سرعت 9 و لول 11 فیمت 1.2 میلیون بود ولی نداشتم که بخرم :)
-
آره حتما بخر خیلی حال میده.
برای من شد لول 7 و سرعت 8.6.به زودی 11 میشه.
-
-
چه عکس باحالی شده.عکس دو نفره.:31:
یه اسم باید برای گروهمون پیدا کنیم.گروه هادی و علی :5::46:
-
به به مبارکه میبینم که پیکان جوانان خریدی!!:31:
رینگاشو اسپورت کن یه سر اگزوزم بندا واسش لولش آپ میشه:27:.
داداش بیا ماام یه دور بچرخون:10:.
زنگ میزنم بهت بیا دو ترک بشینیم بریم.:31:چیزی که نمیشه فقط یکم کمکش میاد پایین.:20:
-
آقا امروز با یه پارتی رفتم BH یه چیزی دیدم کف کردم.نمیدونم چرا اینطوری شد.همه چی اوکی بود farren رو هم راحت زدیم ولی چشمت روز بد نبینه داشتیم آیتمایی که دراپ شده بود رو بر میداشتیم که یهو دیدیم farren با نگهباناش از در اومدن تو و حمله کردن به ما :18::18:
باورم نمیشد.ما که الان اونا رو زده بودیم.مگه امکان داره :19:
آقا هیچی اول رفت سراغ تانک.من هم سریع از پارتی خارج شدم و دویدم یه گوشه و teleport کردم بیرون.:27:
بعدش دیدم همه قتل عام شدن و یکی یکی تو شهر ظاهر شدن.منم سریع در رفتم تا بهم فحش ندادن :31:
اینم از داستان BH امروز ما.آدم چه چیزایی که نمیبینه.
علی تا حالا همچین چیزی دیدی؟
-
lol چقدر باحال !
تو هم که در فرار کردن تخصص داری :دی
ولی کار اشتباهی کردین بیخیال شدین ! باس خودش دوباره اومده بود خب میزدنیش شاید دوباره آیتم میداد چی از این بهتر :)
تاحالا که من همچین چیزیو ندیدم امیدوارم کسی ریپورت نده تا فیکسش نکنن :دی