خواهش...:11:
آره یه مقدار توپوله. به درد تخته وایت بورد می خوره:31:
قلم اصلشه. از قدیم گفتن مفت باشه، کوفت باشه!:46:
ولی ناشکری نشه، خیلی خوش دست تر از قلم های تو بازاره:27:
Printable View
خواهش...:11:
آره یه مقدار توپوله. به درد تخته وایت بورد می خوره:31:
قلم اصلشه. از قدیم گفتن مفت باشه، کوفت باشه!:46:
ولی ناشکری نشه، خیلی خوش دست تر از قلم های تو بازاره:27:
دوستان این گوشی فرمت divx را پشتیبانی میکند ?
با تشکر از اقای urban به خاطر عکس های بسیار زیباشون.
راست میگن دوستان چقدر قلمی که همراه گوشی هست یه قوره!
قلم و کیفی که همراه سفید و صورتی هستن خیلی بی ریختن.
چقدر کج صلیقه بودن کسایی که اینارو واسه این گوشی زیبا گذاشتن.:31:
راستی یادم رفت اینو بپرسم.
عکسهاتونو با دوربین موبایل گرفتین یا با دوربین حرفه ای ؟:27:
کیفیت عکساتون خیلی خوبه.
دوستان بالاخره من هم ستاره دار شدم...
ولی واقعاً با جون کندن....توصیه اکید من اینه که اصلاً طرف پاساژ علاالدین نرید...واقعاً دزدن خیلیاشون...
نمایندگی های پارس مایکروتل رو بگیرید از سایتش و برید جایی که تو علاالدین نباشه...من آخرش مجبور شدم بی گارانتی رو بگیرم با یه گارانتی ازلکی...متأسفانه هر چی زور زدم سفید نشد چون همون جریان دزدی و این بحثا بود...
تنها نمایندگیشون که واقعاً مرد بود هماتل توی طبقه ی 4 بود...که اونم متأسفانه چون مشکی داشتش من نگرفتم و نقره ایش رو گرفتم...
فعلاً دارم کلنجار می رم که گوشی رو به ویندوز 7 بشناسونم تا بتونم از رم استفاده کنم...
تشکر از همه ی دوستانی که کمک کردن تا این گوشی رو بخرم:20:
سلام مبارک باشه .. نقره ای هم قشنگه ...نقل قول:
یک رویو هم بزار ممنون
سلام...ممنون...
من الآن فقط موندم تو این که چه جوری این دستگاه رو به کامپیوتر و این ویندوز 7 بشناسونم....کسی می دونه باید چه کرد؟؟؟ویندوز 7 رو دارم استفاده می کنم...ممنون می شم
Menu->Setting->Phone setting->pc connections
اولیرو انتخاب کن تا هریار وصلش کردی ازت نوع اتصالو بپرسه...
بعد که انجام دادی حالت حافظه یا سومیه رو انتخاب کن ... اینجوری میتونی به مموری کارت دسترسی پیدا کنی مثل فلش
آقا حل شد تشکرات فراوان...تا الآن که نسبت به پولی که دادم خیلی بیشتر راضی هستم...واقعاً گوشی بیش از حدی که بهش پول داده می شه و نسبت به بازاری که وججود داره و قیمت های گوشی های دیگه ارزش داره از نظر من...نقل قول:
دوستان من مجبور شدم از آشفته بازارتهران بیام کرج رم بگیرم...اصلاً از اون محیط خوشم نیومد امدم کرج رم سن دیسک رو گرفتم فکر کنم 2 3 تومن گرون تر اما مسأله مهم این جا بود طرف بهم گفت گارانتی تا یه سال می تونی بیاری برات عوض کنم آدم خوبیم هست طرف خوب حجم اولیه که 3.744 مگابایت بود اما محض جست و جو یه بار فرمتش کردم که بینم چه جوری می شه و حجمش تکون می خوره یا نه که دیدم 3 مگ ازش کم شد...می خواستم ببینم این حجم طبیعیه یا مشکلات داره ببرم پسش بدم؟؟؟