نقل قول:
یک خبر خوب
بسیاری از دوستان از جمله خودم با این پچ جدید 1.02 مشکل پیدا کرده بودند و اینکه بعد از ریختن پچ دیگه نمیتونستن وارد بازی بشن و ارور internet connection میداد و یا اگر کرک رو بعد از نصب پچ دوباره میریختن بازی اصلا اجرا نمیشد وCritical Error میداد
خوشبختانه لازم به ذکره که شما اصلا نیازی به صبر کردن برای آمدن کرک جدید ندارید
اول میرم سر اصل مطلب و اینکه چیکار باید انجام بدید:
بعد از اینکه پچ رو نصب کردید شما نیاز دارید که فقط و فقط فایل به نام ubiorbitapi_r2.dl که یکی از 3 فایل کرک این بازی هست رو از dvd بازی کپی کرده توی مسیر
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریزین
راه حل مشکل رو زمانی متوجه شدم که بعد از نصب مجدد بازی اسپلینتر سل و اجرای اون چون با یک سری مشکلات عجیب مثل تیر اندازی خودکار سم, عدم امکان حرکت هنگام کاورگیری و غیره مواجه شدم, تصمیم گرفتم که دیگه بازیش نکنم و صبر کنم تا مشکلاتش با کرک جدید حل بشه
خوشبختانه بازی اساسینزکرید هنوز روی سیستمم نصب بود و تصمیم گرفتم که اجراش کنم اما در کمال تعجب دیدم که اساسینز هم ارور internet connection میده
با خودم گفتم که چه ارتباطی بین این دوبازی هست که وقتی من پچ رو نصب کردم هر دوشون دیگه نمیرن توی بازی...مسلما این دوبازی هردو از سیستم جدید DRM یوبی سافت استفاده میکنن پس حتما باید همانند اساسینز کرید یک پوشه در درایو C به آدرس: C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher هم برای اسپلینترسل وجود داشته باشه که درست محل ریختن کرک Skidrow برای بازی اساسینز بود
وقتی به این پوشه سر زدم دیدم که فایل کرک SKIDROW اساسینز توی این پوشه که ubiorbitapi_r2.dll نام داشت حجمش تغییر کرده...این یعنی اینکه اصلا یه فایل جدید جایگزینش شده و همش زیر سر همینه
سلام
دوست عزیز پس مطمئنن امتحان کردی مشکل حل شد دیگه
اصلا حوصله ندارم دوباره بازی رو نصب کنم
ممنون بابت تیزهوشیت
موفق باشی
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
زیز همون فایل رو یه جا اپلود میکردی که تو دی وی دی من نیستش چون نسخه ای که من دارم فاقد کرک هستش و با خود نصب بازی نصب میشه تو اون ادرس هم نبود
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
حجم این فایل همون 710 کیلو بایته مال تو هم همین حجمه