با سلام :دوستان ایا نوع مودم بر کارکرد و سرعت دستگاه تاثیر داره ؟اگر مثبت چه نوع مودمی مناسب هست ؟ من از planet استفاده میکنم و پخش فیلمهای hd مشکل فریز داره لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
Printable View
با سلام :دوستان ایا نوع مودم بر کارکرد و سرعت دستگاه تاثیر داره ؟اگر مثبت چه نوع مودمی مناسب هست ؟ من از planet استفاده میکنم و پخش فیلمهای hd مشکل فریز داره لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
دوستان wd اکیداً توصیه کرده این آپدیت ورژن 41 را نصب نکنید. و این ورژن صرفاً برای تست بین Developer هاست و قرار نبوده public بشه. بعضیها با مشکلات زیادی برخورد کردن پس از نصب این فرمویر. نصب نکنید مگر کسی تاییدش بکنه.
کسی جوابه مارو نداد :13:نقل قول:
یعنی تو اینقدر خوشبحالته که اینترنت با سرعت 10مگ بر ثانیه داری که داری از اینترنت فیلم Full HD بصورت آنلاین نگاه میکنی؟ اگه داری که ایول چون این سرعت از سرعت متوسط اینترنت توی آمریکا بیشترهنقل قول:
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
دوست عزیز من اینو دانلود کردم زدم رو فلش اما وقتی به دستگاه وصلش میکنم پیغامی چیزی نمیاد برای آپدیت نکنه باید نسخه 1.02.21 بزنم بعد اینو؟ چون الان من با نسخه 1.03.38 آپدیتش کردمنقل قول:
بابا جان اپدیت نکن این نسخه تسته گفتم با بقیه بتا ها فرق داره یهو دستگاهن ناکار میشه ها:31: بی خیالش شو!:46:نقل قول:
[QUOTE=mormak;5488603]یعنی تو اینقدر خوشبحالته که اینترنت با سرعت 10مگ بر ثانیه داری که داری از اینترنت فیلم Full HD بصورت آنلاین نگاه میکنی؟ اگه داری که ایول چون این سرعت از سرعت متوسط اینترنت توی آمریکا بیشتره<font color="Silver">
سلام : دوست عزیز منظور من بیت ریت خروجی مودم بوده من کی اسم اینترنت و اوردم که شما اینقدر تعجب کردی؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز ورژنی که من معرفی کردم 40 بود و نه 41 .. ورژن 40 مشکلی گزارش نشده اما 41 انگار یه کم مشکل داشته ...
در ضمن به یاد داشته باشید چه برای نسخه های تست و چه نسخه اصلی همیشه ریسک کار به عهده دارنده هست ..
پس اونایی که دلشو دارن می تونن آپدیت کنن , محتاطین عزیز هم تا ریلیز نسخه اصلی صبر کنن ...
:11::11::11:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
نقل قول:
ترجیحا شما تا ریلیز ورژن اصلی دیگه آپدیت نکنید بهتره ....
اون پکیج آپدیت بود و توضیحات نصب به انگلیسی نوشته شده بالاش .. یه نیگا بندازین دوباره بهش ..
خروجی HDMI دستگاه من مشکل داره یعنی باید با دست پشت فیش رو فشار بدی تا تصویر بیاد.
به نظر شما اشکال از دستگاهه یا کابل؟ البته با کابل دیگری هم امتحان کردم همین داستان بود( هر دو کابل از نوع 15 هزار تومانی)
پشت فیش که به وسترن وصله یا به تلویزیون؟ اگه به وسترن که خروجی وسترن مشکل داره اگه منظورت تلویزیون بود که ورودی تلویزیونت مشکل دارهنقل قول:
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------
من متوجه نمیشم دیدن فیلم چه ربطی به مودم شما داره آخه؟ یعنی از طریق مودم با کامپیوترت شبکه کردی و هارد کامپیوترت رو میخونی؟ میشه توضیح بدی چون حسابی کنجکاو شدم ببینم چیکار کردینقل قول:
نقل قول:
ببینم مگه مدل Live قابلیت شبکه رو نداره ؟ اگه نداره پس چرا قیمتش از اینی که من خریدم و شبکه نداره 30 40 بیشتره ؟