دوستان گرافیک این بازی به نظرم از grid پایین تره.گرافیک گرید خیلی بهتر بود.در ضمن دوربین هم فقط تو کابین خوبه.بقیش به درد نمیخوره.
Printable View
دوستان گرافیک این بازی به نظرم از grid پایین تره.گرافیک گرید خیلی بهتر بود.در ضمن دوربین هم فقط تو کابین خوبه.بقیش به درد نمیخوره.
نقل قول:
من هم کاملآ با شما موافقم:10:
کلآ به نظرم سعی کردن از GRID تقلید کنن ولی بازم گرید چیز دیگست
به نظرم توی سبک اتوموبیلرانی کمپانی Codmaster حرف اول رو میزنه
باید ببینیم DIRT2 چیکار میکنه
نقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم فکر میکنم باید دنبال یه کرک خوب بگردی
در ضمن ربطی به ویندوز هم نداره چون روی هر دو xp\vista امتحان کردم:13:
من هر دوی بازی ها رو دارم و با حداکثر گرافیک تستشون کردم ، Grid گیم پلی خوب و گرافیکش هم بد نیست ولینقل قول:
از نظر گرافیکی Shift واقعآ عالیه ! شما تا رو حداکثر گرافیک بازی نکنی تفاوت رو احساس نمی کنی مثلآ وقتی پشت
ماشین رو میبینی اینقدر رو جزئیات کار شده که حتی حرارت اگزوز ها هم به صورت طبیعی رو شعاع نور تاثیر میزاره
که نشون میده رو گرافیک بازی خیلی کار شده !
اگر تنظیمات بازی رو رو Mediom و Low قرار بدی گرافیک واقعآ میاد پایین و حتی نوشته های رو ماشین محو میشن ولی
چون گرافیک Grid سبک تره گرافیک شما رو High اجراش می کنه و گرافیک رو خوب میبیندی ولی Shift گرافیک سنگینی
داره برای همین گرافیکش شما نمی کشه و در واقع دارید بازی رو با حداقل گرافیک می بینید !
من به گرافیک Shift از 10 نمره 9.5 رو میدم ولی به Grid از 10 نمره 8 !
توی منوی بازی گرافیکش خوبه وقتی تو پیست میره در حد pro street میشه!!نقل قول:
من با نظر شما موافقم کاملا .نقل قول:
من به اونایی که از بازی بد میگن در مورد گیم پلی بازی بگم که
عزیزان من خودم خیلی بد میگفتم در مورد این بازی ولی الان که
تا وسطای بازی رفتم میبینم واقعا بازی بسیار حرفه ای طراحی و ساخته شده .
و باید تو تاریخ سبک اتومبیل رانی بهش نمره 10 از 10 رو داد به حق .
بازی بسیار به واقعیت نزدیکه ولی ما چون بازیهای دیگه رو مثل grid رو دیده بودیم و
این بازیها برای بازی کردن ساخته شده و جوانب برای گیمرها در نظر گرفته شده بود ولی
shift چون بسیار به واقعیت نزدیک هست و شبیه سازی بیشتر مد نظر بوده تا گیمرها اینجوری شده.
در مورد سر خوردن هم باید ماشین رو تیونینگ کنید به مراتب تا سر نخوره.
بعد از option برید به graphic اونجا زیر قسمتresolution گزینه windowed هست که باید غیر فعالش کنیدنقل قول:
آقا من بار اول که بازیو نصب و اجرا میکنم مشکلی نداره ولی بعدش که میام بیرون و دوباره میرم توی بازی از بازی میپره بیرون و کرش میشه
لطفآ اگه شما کرکتون سالمه و مشکلی ندارین لینک کرک سالم رو برام بزارین
ممنون میشم به خدا!
شاید همونطور که شما میگین بازیش بعدها قشنگتر بشه ولی من کرک بازیم مشکل داره و بعدش رو نمیتونم ببینم میشه کرک خودتونو بزارید؟ :10:نقل قول:
حالا بازم خوبه GRID ماله یه ساله پیشه باید دید DIRT2 چه جوری روی shift رو میخواد کم کنه:5:نقل قول: