سلام
چرا لپ تاپ های Acer در مقایسه با بقیه لپ تاپ ها در همون سطح سیستم قیمت پایین تری داره؟؟؟
آیا کیفیت ساختش پایینه؟؟ کیفیت قطعاتش کمه؟؟ عمرش کمه؟؟ اگه نه پس چرا ارزونتره؟؟
سلام
چرا لپ تاپ های Acer در مقایسه با بقیه لپ تاپ ها در همون سطح سیستم قیمت پایین تری داره؟؟؟
آیا کیفیت ساختش پایینه؟؟ کیفیت قطعاتش کمه؟؟ عمرش کمه؟؟ اگه نه پس چرا ارزونتره؟؟
نه ربطی به کیفیت نداره ، این به سیاست کمپانی برمیگرده که قیمت تمام شده رو پایینتر میاره در عوض فروش بیشترنقل قول:
این سیاست دقیقا نقطه مقابل سونی هست .
اتفاقا لپ تاپ های ایسر کیفیت ساخت خوبی دارن
کاملا با پیام جان موفق هستم ...نقل قول:
ایسر از 2 سال پیش تا حالا که جدی وارد رقابت شده بازار نوت بوک های زیر یه میلیون را بدست گرفته (خصوصا رنج 600 تا 800 )
اما این نکته را هم نباید فراموش کرد که به لحاظ سطح کیفی نباید صفحه نمایش یا صفحه کلید ایسر را مثلا با سونی مقایسه کرد ...
نمیشه گفت بی کیفیته ولی میشه گفت کیفیتش متوسطه ...
خیلی فوری لطفا کمک کنید
نظرتون راجع به acer 5253 چیه؟
نه ربطی نداره.نقل قول:
هیچ فرق عمده ای نمیکنن فقط برنامه ها و بازی های خاصی با جیفورس بهتر ران میشن یه سری با رادئون
سلام
من یه لپتاب 5742 g خریدم ولی تو بازی ها خیلی داغ میکنه :( مثلا" تو بازی gta iv هی سرعت کم و زیاد میشه ....کسی میدونه اشکال چی هست ؟
بهتر هست کول پد استفاده کنید.نقل قول:
اون فریزیا فریم پایین در بعضی جا های بازی جی تی ایی به خاطر گرافیک هست حتی تو خود کنسول بازی هماین چیزا دیده میشه:10:
سلام به همگی acer دارها .
منم با استفاده از اطلاعاتی که تو این تاپیک و راهنمایی تو تاپیک های دیگه دیدم Acer 5750 خریدم .
شدیدا از همه چیش راضی ام مخصوصا کیبوردش ( چون حسابدارم با این کیبورد خیلی حال میکنم ) و باریک بودنش
کانفبگش اینه :
cpu core i5 2410 (sandy bridg
hdd : 500
vga : geforce 540 1 gb
ram : 4 gb ddr3
نسبت به قیمتش که من گرفتم 845 واقعا کانفیگ خوبیه . با گارانتی
من با توجه به انتظاری که از کارت گرافیکش دارم فعلا روش nfs hp 2 , call of duty mw2 نصب کردم . با تنظیمات بالا خیلی خوب جواب میده
فقط مشکلی که هست بعد ده دقیقه بازی احساس میکنم خیلی داغ میشه .
یه جوریه که دست بزنم کنارش دستم میسوزه . اگه از کولر پد استفاده کنم اثری داره ؟ آخه اونقدر داغه که با خودم فکر میکنم یعنی اون تو چی میگذره ؟! میترسم بترکه .
و یه مشکل دیگه وقتی میزنم به شارژ و از لب تاپ استفاده می کنم شارژرش هم داغ میشه ( اینم خیلی )
دوستان نظرتون راجع به این داغ شدن ها چیه ؟ طبیعیبه ؟
سلام دوستان
این acer قیمتش تو یه سایته با یک سال گارانتی 869,000 تومن هست. چطوره:
کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظرتون این بهتره یا Dell N5110??????????????
کمک کنید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ACER
ASPIRE 5742G
.
CPU
CORE i5 2.66 -2.93 GHZ TURBO BOOST
.
CPU TYPE
M480
.
CACHE
MB 3
.
RAM
MB 4096 DDR3
.
HARD
GB 750 SATA
.
DRIVE
DVD / RW DUAL LAYER
.
3.8 GB GF 540M @ 2 GB DDR3GRAPHICO. S
DOS-WINDOWS 7
.
WIFI
a/b/g / N 802.11
.
WEBCAM
M. PIXEL 1.3
.
BLUETOOTH
YES
.
PORT
USB II *3 - HDMI-CARD READER
.
WEIGHT
KG 2.7
.
GUARANTEE
ONE YEAR
سلام به همه دوستان
من مدل ميني aspire one d255 رو خريدم خيلي هم راضيم از نظر دوام حرف نداره چند بار از دستم افتاده فعلا كه دوام آورده