سلام
دوستان کسی اینجا هست که تو تهران Eco 512 برا خونه گرفته باشه ؟؟
چه مدارکی میخوان ؟؟
اذیت میکنن تا بدن ؟؟؟
شما از شاتل راضی هستید ؟؟؟
ارزش داره برم دنبالش Eco 512 بگیرم ؟؟ یا نه از یه شرکت دیگه بگیرم ؟؟؟
با تشکر و احترام
درود
Printable View
سلام
دوستان کسی اینجا هست که تو تهران Eco 512 برا خونه گرفته باشه ؟؟
چه مدارکی میخوان ؟؟
اذیت میکنن تا بدن ؟؟؟
شما از شاتل راضی هستید ؟؟؟
ارزش داره برم دنبالش Eco 512 بگیرم ؟؟ یا نه از یه شرکت دیگه بگیرم ؟؟؟
با تشکر و احترام
درود
نمی دونم امشب چرا اینجوری شده؟ چراغهای ارتباط مودم روشنه ولی هیچ اطلاعاتی نمی تونه بگیره، حتی سایت شاتل.
تلفن هم می زنم جواب نمی دهند حتی اون اپراتور هم نمی آد.
با ایرانسل الان اومدم، سایتهای دیگر را می آره، سایت شاتل رو نه!!! عجیبه o: ):
بعدا تست کردم دیدم فقط چند فایل خاص این اتفاق براش میوفتادنقل قول:
بله اکانت دارم
دلیلشم نمیدونم والا
تماس بگیر بگو یه نامه دانشگاه میخوام اونو ببر دانشگاه و امضاکنن تا بهت بدن یا اگه مشترک حقوقی نیستی اگه میتونی یه نامه ازشرکتی چایی چیزی بگیر در غیراینصورت بهت نمیدننقل قول:
اره زنگ زدم گفتن که از ساعت 12 شب شبکه با مشکل مواجه شده :13::41:حدود ساعت 5:40 بود که فکر کنم درست شد:8:نقل قول:
دوستان عزیز توجه فرمایید شاتل بهتر بگوییم سیستم اکانتینگ شاتل دچار مشکل شده و عده زیادی از کاربران امروز مصرف رایگان انها از حسابشان کسر شده است.
البته مشکل تا حدودی رفع و در حال بررسی می باشند.
با تشکر .
چه ربطی داره.اونا رو که اول پرداخت کردیم.این هزینه ماهیانه هست.:40:نقل قول:
تهرانی هم نیستم.:40::40:
دیشب از ساعت 1 قطع بود من تا ساعت 2.5 هم بیدار بودم خبری نشد ... خیلی مسخره است
به نظرم شاتل داره گند می زنه !
سلام شاتل reseller نداره ؟؟؟
که بدون دردسر 512 ازش بگیرم.
آقا اون سوتی رو بگو ما هم مستفیض شیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..تعصب کجا بود؟ الان برای منم شبانه خیلی نوسان داره, هر شبم سرعت پایینتر میاد....دیشب که راسه ساعت یک کلا قطع شد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اینکه خودم از شاتل استفاده نمی کنم، شاید خوب نباشه که اظهار نظر کنم ولی احتمالا شاتل هم مثل خیلی از شرکت های دیگه، اولش قیمت ارزون و کیفیت بالا میده ولی بعدش کیفیت رو پایین میاره و قیمت با کیفیت ها رو بالا می بره !!!