چه نوع موزیک هایی هستن ؟ ... فرمت یا ویژگی خاصی دارن ؟ ...نقل قول:
شاید 30-40 تومن از اینجا ارزونتر باشه .. فرض کن 230-240 دلارنقل قول:
Printable View
چه نوع موزیک هایی هستن ؟ ... فرمت یا ویژگی خاصی دارن ؟ ...نقل قول:
شاید 30-40 تومن از اینجا ارزونتر باشه .. فرض کن 230-240 دلارنقل قول:
سلام من 2.2.1 دارم fw 3 رو ریختم باید چطوری اپدیت کنم؟ دوباره اپدیت با jailbreak? quickpwn?!
شما میگی به فریمور 3 ریستور کردی ؟ یعنی الان فریمور 3 رو داری ؟ دیگه یعنی چی چه جوری اپدیت کنم !!!
سلام من صفحه اول خوندم که" تمام امکانات iPHONE و iPOD Touch مثل همدیگن با این تفاوت که آیفون سیم کارت میخوره."
یعنی نرم افزار هایی که رو iphone نصب می شن رو اینم نصب می شن؟
قیمتش چنده ؟
بله دیگه نصب میشن چون سیستم عامل هر دو مک هست ولی برنامه هایی که برای اس ام اس و مکالمه هستند به درد ایپادتاچ نمیخورن ...
محمد جان خیر فرمت ام پی تیری هستند و ایتونز هم ساپورت میکنه ولی مثلا بعضی ها اینطوری میشه یه البوم گرفته بودم مثلا اون البوم رو نمیریزه !!!
برا خرید کودومشو پیشنهاد می کنید ؟
منظورم اینه تو PC الان 3 رو ریختم برای اپگرید از 2.2.1 که به 3 از چه راهی باید رفت!! ipod 1gنقل قول:
الان ipod من 2.2.1 هست............
شما تاحالا ریستور نکردید ؟
خوب اول باید به ریکاوری یا دیفیو مود ببرید دیگه ...برای دیفیو 10 ثانیه هوم و پاور رو نگه دارید بعد پاور رو ول کنید هوم رو نگه دارید تا پیغامی بر روی ایتونز مشاهده کنید .... البته قبلش ایتونز رو باز کنید و ایپاد رو به پی سی متصل کنید
بعد از بردن به دی فی یو برید کلید شیفت رو نگه دارید روی ریستور کلیک کنید و مسیر فریمور در پی سی رو بهش بدید بعد هم ریستور می شود و تمام البته به هیچ وجهه هنگام اپدیت با ایپاد کاری نداشته باشید و از پی سی جداش نکنید تا اون درجه اپپدیت پر بشه ....
البته از اطلاعات ایپاد بک اپ بگیرید .... ولی از برنامه هایی که از سایدیا و اینستالر گرفتید رو نمیتونید بک اپ بگیرید ....... ولی از برنامه های ipa ایتونز بک اپ میگیره نگران نباشید .......
سوالی بود در خدمتم ...
نقل قول:
خوب دوست من ایفون یه موبایل و وصیله ارتباطی هست و ایپاد یک پلیر هست ........... شما اگر به موبایل نیاز دارید ایفون بگیرید اگه نه ایپادتاچ رو بگیرید البته توجهه داشته باشید قیمت ایپادتاچ خیلی پایین تر هست الان 8 گیگش اخرین بار حدود 270 تومن قیمت گرفتم .
نه منضورم این نبود
از بین ipod ها که G1 و G2 هستن کودومو بگیرم
تفاوتاشون تو چییه؟
g3 هم هست؟