نقل قول:ببین.نقل قول:
خوشخوان یه برتری نسبت به رمزینه داره اینه که مطالبش و تستهاش خیلی بهتر از رمزینه هست....
اما خوشخوان مثل رمزینه نیامده که بیاد بگه مثلا در بخش ماتریس مجاورت m*n که m چیه و n چیه،و لزومی ندارد بگه.
این نشون میده باید پایت بلد باشی تا به سراغ این کتاب بیایین.
کتاب گسسته رمزینه هرکی بخونه ازش لذت میبره،چون آنقدر رون و راحت توضیح داده که آدم از گسسته فراری نمیشه،ولی متاسفانه یه بدی که خوشخوان داره اینه که در پاسخ تشریخی در بعضی از تستها یا سوالهاش خوب نیست.
شماها فعلا به مبحث احتمال برسین میفهمین من چی میگم.
رمزینه خیلی از مقدمات احتمال را توضیح نداده و کسی که بخواد احتمال بخونه باید مقدمات اولیش بلد باشه،تا در حل تست به مشکل نخوره.
همین رمزینه بخش احتمالش نسبتا خوب توضیح داده ولی دلیلی نمیاره که چرا اینطوری میشه.
اگر دلیل حل مسائل احتمال را بفهمین هر سوالی جلوتون بزارن میتونین حل کنین،ولی متاسفانه....
حتی خیلی از نکتهای مهم و کاربردی در بخش ماتریس مجاورت(درخت) در کتاب رمزینه نیستش.و در بقیه بخشهاش صدق میکنه.
من در بخش نظریه اعداد نخوندم و نخواهم نخوند چون ارزش خوندنش را نداره با توجه به زیاد بودن مطالب و تستهاش و فقط 2 تا تست در کنکور میاد که نمیصرفه.
در حالت کلی:
برتری خوشخوان نسبت به رمزینه:
1-مطلالب جبر و احتمال آورده.
2-داشتن تستهای خوب و مفید 2 برابر رمزینه.
3-داشتن آزمون جمع بندی از سال 75 تا 86 یا 87
4-نکتهای خوب و مفید و کاربردی، اگر خوشخوان را در کنار رمزینه قرار بدین میفهمین من چی میگم.
برتری رمزینه به خوشخوان:
1-رون و ساده توضیح دادن.همین.
در کل انتخاب کتاب سلیقه ای هست.