آپدیت دستی Bitdefender Rescue CD
هیچ آنتی ویروسی به تنهایی کامل و جامع نیست اما ما ناچاریم به یکیشون اعتماد کنیم.من به NOD اعتماد ندارم.Kasper روسی و Avira آلمانی بهترین آنتی ویروسایی بودن که من دیدم.البته با Bitdefender و Norton و Macafee و چند تای دیگه کار کردم.
فهمیدم علاوه بر آنتی ویروس نصب شده روی سیستم،گاهی باید از آنتی ویروسهای پرتابل یا دیسک نجات بعضی آنتی ویروسای دیگه استفاده کرد.
به تازگی دیسک نجات Bitdefender رو دانلود کردم.حجمش بالای 300 مگابایته و حداکثر ماهی یکبار آپدیت میشه.در حالیکه حجم آپدیتش به زور از 10 یا 15 مگ تجاوز میکنه.به این فکر افتادم خودم اونو آپدیت کتم و هر ماه بیخودی 300 مگ دانلود نکنم.کل اینترنت و فرومهای خود Bitdefender رو گشتم چیزی دستگیرم نشد.
دیسکهای نجات اکثر آنتی ویروسها از سیستم عامل لینوکس زنده در قالب یک فایل Squashfs استفاده میکنه.squashfs یک سیستم فایل کاملا فشرده است که کل سیستم فایل لینوکس و آنتی ویروس داخل اونه.من یه کاربر ویندوزم البته یه کمی با لینوکس کار کردم.لینوکس پارسیسکس رو در ماشین مجازی(Virtual Box) نصب کردم و ایمیج سی دی آنتی ویروس رو در ماشین مجازی بوت کردم و از طریق اینترنت آپدیت کردم.فایلهای آپدیت شده در مسیر /opt/Bitdefender-scanner/var/lib/scan/ رو به طور کامل رو یه درایو FAT32 ماشین مجازی کپی کردم(یه فایل مخفی به نام uptd. که اونم کپی کنید).اینبار ماشین مجازی رو از طریق پارسیکس بوت کردم.فایل filesystem.squashfs رو که در پوشه casper ایمیج سی دی آنتی ویروس بود در مسیر home/ اکسترکت کردم و دستورات زیر رو به عنوان کاربر ریشه در ترمینال وارد کردم :
cd /home
unsquashfs -d bitdef filesystem.squashfs
پوشه ای به اسم bitdef تشکیل شد که باید پوشه bitdef/opt/Bitdefender-scanner/var/lib/scan/ رو حذف و پوشه آپدیت رو که قبلا ذخیره کرده بودیم جایگزین اون کنیم و بعد در ترمینال
chown -h -R 0:0 /home/bitdef
حالا روی پوشه bitdef راست کلیک میکنیم میریم به تب Permissions باید مجوز خواندن و نوشتن و اجرا به مالک،گروه مالک و سایر کاربران اعطا بشه.هرجا read & Write دیدید کلیک کنید.یه انتخاب پایین این سربرگ هست که مجوزها رو به کلیه فایلها و پوشهای زیر مجموعه بسط میده.با یه دستور در ترمینال از این امر مطمئن بشید :
ls -l -a -R /home/bitdef
باید در خروجی دستور در تمام فایلها این دیده بشه :rwx-rwx-rwx root root ..... یا مشابه این.
فایل filesystem.squashfs رو حذف کنید و در ترمینال دستور زیر رو تایپ کنید
mksquashfs bitdef filesystem.squashfs
فایل جدید آپدیت شده تشکیل شد.فایل ایمیج رو با یه ایمیج ادیتور(مثل Ultraiso) باز و فایل جدید رو جایگزین فایل اصلی در پوشه casper کنید.در لینوکس هم میشه اینکارو کرد اما من در ویندوز راحتترم. ضمنا من از سی دی یا دی وی دی استفاده نمیکنم بلکه یک USB Flash بوتیبل شخصی دارم.سه پوشه casper، Install و ِdocs رو از ایمیج اکسترکت میکنم رو USB.من از GRUB4DOS برای بوتیبل کردن USB استفاده کردم.این چند خط رو به منوی گروب اضافه میکنم تا آنتی ویروس Bitdefender رو از USB بوت کنم :
آنتی ویروس بیت دیفندر title
kernel /casper/vmlinuz file=/cdrom/preseed/ubuntu.seed boot=casper splash vga=791 lang=us
initrd /casper/initrd.gz
BitDefender Internet Security 2011
دنبال کرک نسخه 2011 اومدم این تاپیک اما انگار خودش هم معرقی نشده هنوز اینجا!!
بهرحال:
What's new in BitDefender 2011
Quick Scan
The new Quick Scan uses in-the-cloud technology for better detection and improved response time to new and unknown viruses.
Dashboard Shortcuts
All BitDefender 2011 products enable users with specific needs—like parents and gamers—to create their own dashboard and shortcuts to frequently-used functions.
Search Advisor
BitDefender 2011 provides safety ratings for search results and warnings about visited websites that may contain spyware or other malware.
Smart Help
BitDefender now includes a series of personalized suggestions, warnings, and safeguards that are relevant to the recent activity performed by the user.
Video Tutorials
Get instant support and viewing of video tutorials that take you step by step through the actions required to configure BitDefender.
Improved Parental Control
Parents have remote access to review children's online activity and change parental control settings.
Download Links
کد:
http://content-down.bitdefender.com/windows/desktop/internet_security/final/en/bitdefender_internet_security_2011_32b.exe
کد:
http://content-down.bitdefender.com/windows/desktop/internet_security/final/en/x64/bitdefender_internet_security_2011_64b.exe