:19: منم همینطور !نقل قول:
پسر داییم تو تبریزه پینگش بالای 80 نمیره !
Printable View
:19: منم همینطور !نقل قول:
پسر داییم تو تبریزه پینگش بالای 80 نمیره !
حسابگر اصلا به درد بازی آنلاین نمی خوره چون پینگش بالا ه تهنا دلیلی که باعث می شد ازش شارپ کنیم به خاطر شبانش بود که اونم الن ریده:31:نقل قول:
دوباره تکیید می کنم باید بریم پیشه منشی های صبا نت:21::21::21::21::21::21: آخه شنیدم منشی های خشگلی داره
شبانه صبا ترکیده بابا!!!!نقل قول:
حسابگر اصلا به درد بازی آنلاین نمی خوره چون پینگش بالا ه تهنا دلیلی که باعث می شد ازش شارپ کنیم به خاطر شبانش بود که اونم الن ریده
دوباره تکیید می کنم باید بریم پیشه منشی های صبا نت آخه شنیدم منشی های خشگلی داره
بابا منشی هاش لاشین ! یه جوری حرف میزنه انگار نوکرشی ! بعد هی قطعی داره ! ببینم آقا شما با حسابگر در روز قعطی دارین ؟؟ مال من بعضی وقتا یه بلایی سرش میاد که send & recive نداره ! تا 5 دقیقه
مال من شبا این بلا سرش میادنقل قول:
بابا منشی هاش لاشین ! یه جوری حرف میزنه انگار نوکرشی ! بعد هی قطعی داره ! ببینم آقا شما با حسابگر در روز قعطی دارین ؟؟ مال من بعضی وقتا یه بلایی سرش میاد که send & recive نداره ! تا 5 دقیقه
آقا فردا 4 یا 5 نفری بریم سراغشون ؟
حالا چرا فردا؟(فردا تعطیله!)
بذارین هفته آینده که منم بیام!(آخه کرمانشاه نیستم)فردا میرم جمعه بر میگردم
ها راست میگی عیده :D یادم نبود . باشه پس
سلام .
میخوام مراحل ADSL رو از اول برام توضیح بدید و بهترین مودم و بهترین خط رو بهم بگید خیلی ضروروییه من از ADSL چیزی سرم نمیشه لطفاً از اول اول توضیح بدید اگه مقاله ای دارید چه بهتر
اوه اوه چقدر شاکی هست از این حسابگر ما که سرویس رو دیگه شارژ نکردیم از حسابگر حسابگر خداحافطی کردیم
ولی خداییش آخره دزدیه این حسابگر کارت های اینترنتشو گرون کرده کارت های محدودم دیگه نمی زنه
کارت اینترنتش که هی سایت نمی تونه باز کنه
اگه ازشون چند نفری شکایت کنین شاید بتونین یه کاری کنین
می تونین اینترنتی هم شکایت کنین اسم سایتش یادم نیست یه سرچ کنین گیرش میارین تا اونجایی که می دونم هم خوب پیگیری می کنن
ولی خدا آخر عاقبتمون رو بخیر کنه با این دزدا