آموزش: پیدا کردن درایورهای سخت افزاری ویندوز برای لپ تاپ

آموزش: پیدا کردن درایورهای سخت افزاری ویندوز برای لپ تاپ

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
  • 01-08-2010, 11:56
    _ermia
    نقل قول:

سلام.ببخشید من مودم AGERE SYSTEM USB 2.0 SOFT MODEMدارم و درایو ان را ویندوز 7 64 بیت شناخته ولی مودم بنده با آنکه SPEAKER مربوط به آن روی درجه بالا میباشد ولی پس از دایل آپ (DIAL UP) صدا ندارد قبلا که ویندوز 7 و 64 بیت بود صدا داشت ولی الان صدارد چه کار کنم لپ تاپ بنده SONY VAIO VPCCW25FG میباشد.

سلام
    خب شما که تو صحبتتون گفتید قبلا با سون 64 بیتی صدا داشته اما الان نداره دیگه؟ خب پس یعنی مشکل از درایور نیست
    یه بار unistall کنید و دوباره نصب کنید شاید مشکل حل بشه
  • 02-08-2010, 08:36
    Ho$∑∫N
    با سلام. مشكلي من دارم اينه :

من يه ati 4650 روي لپ تاپم نصبه و درايورش براي سال 2009. ولي الآن كه ميخوام درايور نصب كنم نسخه 10.3 هرچي نصب ميكنم باز هم همون نسخه قبلي مي مونه و روي بازي هايي كه GTA Liberty city حتي روي كمترين تنظيمات به طور وحشتناكي تيك ميزنه كه به خاطر درايوره چون توي بازي هاي 2009 به قبل خيلي روون حتي خيلي سنگين ها رو اجرا ميكنه.

ميخوام بدونم چيكار بايد بكنم بايد درايور مخصوص سري mobility رو دانلود كنم ؟ و آيا نميشه از بازار خريد ؟(با اين سرعت اينترنت).
  • 02-08-2010, 13:07
    8075213
    قطع صدای مودم ویندوز 7 -64 بیتی
    نقل قول:

سلام
    خب شما که تو صحبتتون گفتید قبلا با سون 64 بیتی صدا داشته اما الان نداره دیگه؟ خب پس یعنی مشکل از درایور نیست
    یه بار unistall کنید و دوباره نصب کنید شاید مشکل حل بشه

سلام
    خدمتتان عرض نمایم که بنده uniinstall نمودم ولی باز صدا ندارد
  • 02-08-2010, 16:18
    "_"
    سلام دوستان لبتاپ من HP Pavilion dv4 - 1030el هست در صورتی که در سایت خود HP مدل های
    HP Pavilion dv4 - 1030ee
    HP Pavilion dv4 - 1030ei
    HP Pavilion dv4 - 1030ej
    HP Pavilion dv4 - 1030en
    HP Pavilion dv4 - 1030tx
    خوب حالا چیکار کنم مدل لبتاب من رو نداره؟
    لطفا کمک کنید منتظرم
  • 02-08-2010, 18:10
    _ermia
    نقل قول:

با سلام. مشكلي من دارم اينه :

من يه ati 4650 روي لپ تاپم نصبه و درايورش براي سال 2009. ولي الآن كه ميخوام درايور نصب كنم نسخه 10.3 هرچي نصب ميكنم باز هم همون نسخه قبلي مي مونه و روي بازي هايي كه GTA Liberty city حتي روي كمترين تنظيمات به طور وحشتناكي تيك ميزنه كه به خاطر درايوره چون توي بازي هاي 2009 به قبل خيلي روون حتي خيلي سنگين ها رو اجرا ميكنه.

ميخوام بدونم چيكار بايد بكنم بايد درايور مخصوص سري mobility رو دانلود كنم ؟ و آيا نميشه از بازار خريد ؟(با اين سرعت اينترنت).

سلام
    کسایی که کارشون کامپیوتره و اکثرا فروشنده های لپ تاپ اکثر درایور ها رو دارند اما حالا نمیدونم آخرین درایوری که شما میخواید رو داشته باشند، چون شاید خیلی آپدیت نباشند فروشنده ها
    شما به تاپیکی که آخر پستم قرار میدم سر بزنید، ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه

نقل قول:

سلام
    خدمتتان عرض نمایم که بنده uniinstall نمودم ولی باز صدا ندارد

سلام
    ورژن فعلی درایور مودمتون چنده.
    به تاپیکی که لینکش رو گذاشتم مراجعه کنید، شاید آپدیتی برای درایور مودمتون پیدا کنه

نقل قول:

سلام دوستان لبتاپ من HP Pavilion dv4 - 1030el هست در صورتی که در سایت خود HP مدل های
    HP Pavilion dv4 - 1030ee
    HP Pavilion dv4 - 1030ei
    HP Pavilion dv4 - 1030ej
    HP Pavilion dv4 - 1030en
    HP Pavilion dv4 - 1030tx
    خوب حالا چیکار کنم مدل لبتاب من رو نداره؟
    لطفا کمک کنید منتظرم

سلام
    آره تو لیستش نبود
    اما همین مدل اما dv5 رو داشت، من خودم hp ندارم اما فکر میکنمdv5 یعنی سایز بزرگتر dv4 دیگه؟ فکر نکنم از نظر کانفیگ فرقی با هم داشته باشند.
    حالا شما دنبال درایور های لپ تاپتونید دیگه آره؟
    این لینک HP Pavilion dv5 - 1030el هست، ببینید درایورهاش به مدل شما میخوره:
    کد:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=3770495&lc=en&cc=za&dlc=en&lang=en&tmp_track_link=ot_we/prodlink/en_za/3770495/loc:0&cc=za

اگه نه، شما هم به این لینک مراجعه کنید:
    يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار
    کد:

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
  • 03-08-2010, 10:24
    jefri66
    اجازه مدران محترم سایت :
    قابل توجه دوستانی که لپ تاپ سونی دارند و میخوان ویندوز 7 روش نصب کنن
    اگه میخواین از همه امکانات لپ تاپتون استفاده کنید و همه درایوراشو درست نصب کنید باید یه سری کارها بکنید و تنها در اینصورت که ترکیب های دکمه fn ،مثل نور و صدا کار میکنن.
    اول باید ویندوز ویستا رو نصب کنید چه اوریجینال چه غیره،و مطمئن شوید که همه درایورارو نصب کردین.تاکید میکنم که هر برنامه ای دوست داشتین رو روی ویستا نصب کنید و یا remove کنید،حالا نوبت نصب ویندوز 7 میباشد.روی inestall now کلیک کنید، بعد روی upgrade، کلیک کنید،حالا باید یه چند لحظه ای رو صبر کنید تا برنامه ها رو با ویندوز 7 تطبیق بده،حالا 2 حالت پیش میاد :
    اول اینکه تو مرحله بعد به بعضی برنامه ها گیر میده ولی پایین صفحه ایکن next فعاله.در این صورت next بزنید و حداقل 2 ساعت منتظر بمانید.بعد ویندوز نصب شده و همه برنامه های قبلی بدون تغییر ،فعال هستن.
    دوم اینکه بعد از اینکه به برنامه ها گیر داد فقط ایکن close فعال میشه ،که در این صورت باید restart کنید،و بزارید ویندوز دوباره بالا بیاد (نذارید ویندوز boot بشه )و مراحل بالا رو دوباره تکرار کنید.حالا اگه بازم به مرجله close رسیدید، در این صورت اسم برنامه های رو که قابل تطبیق نیستن رو یادداشت کنید و بصورت دستی remove کنید .
    تاکید میکنم که بعد از مرحله compatibility یا همون تطبیق ،در صورتی که next رو مشاهده کردید بدون تردید کلیک کنید.
    این راه حال کاملا تست شده است. و 100% تضمین شده است.
  • 03-08-2010, 16:59
    vesam
    سلام به همه دوستان .
    آقا ما یک Dell مدل N5010 خرید کردیم
    درایور های ویندوز XP میخوام . روی سایش نیست چیکار میشه کرد؟
    روی سایت برای windows 7&Vistaدرایور داره
    بد جور گیرش افتادم
    VGA - Aoudio-&...
  • 04-08-2010, 09:43
    _ermia
    نقل قول:

سلام به همه دوستان .
    آقا ما یک Dell مدل N5010 خرید کردیم
    درایور های ویندوز XP میخوام . روی سایش نیست چیکار میشه کرد؟
    روی سایت برای windows 7&Vistaدرایور داره
    بد جور گیرش افتادم
    VGA - Aoudio-&...

سلام
    ممکنه سخت افزارهای لپ تاپ شما سازگار با ویندوز xp نباشند، یعنی از طرف کارخونه سازنده اون سخت افزار، هیچ درایوری براشون داده نشده باشه که رو xp کار کنند.

شما باید مدل هر کدوم از سخت افزار های لپ تاپ رو در بیارید و برید سایت سازنده هرکدوم ببینید درایور xp براش موجود هست یا نه.
    راه آسونترش هم اینه که به روش این تاپیک عمل کنید:
    يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار
    کد:

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 98 از 114 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر