نقل قول:
اگه منچستر بازی رو باخته بود و ما میبردیمشون می رفتیم صدر جدول اما حالا حتی اگه هفته دیگه ببریمشون باز هم دوم جدولیم:41:
Printable View
نقل قول:
اگه منچستر بازی رو باخته بود و ما میبردیمشون می رفتیم صدر جدول اما حالا حتی اگه هفته دیگه ببریمشون باز هم دوم جدولیم:41:
یعنی امکان نداره قهرمان بشیم؟:18:نقل قول:
گرانت:باید هر دو بازی را ببریم
آورام گرانت سر مربی چلسی درباره بازی با لیورپول در نیمه نهایی جام باشگاه ها صحبت کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,گرانت درباره این بازی گفت:"آنها مربی بسیار خوبی دارند که دوبار چلسی را در نیمه نهایی این مسابقات مغلوب کرده و می داند مقابل تیم های بزرگ چگونه بازی کند و آنها در جام باشگاه ها کاملا متفاوت هستند حتی وقتی فصل پیش 20 امتیاز از چلسی عقب بودند چلسی را حذف کردند.اولین هدف ما این است که در ورزشگاه حریف گل بزنیم چون بیش از یک گل ارزش دارد و در آخر می خواهیم که هر دو بازی را ببریم تا به فینال صعود کنیم.آنان بازیکن خوبی همچون جرارد را هم دارند که یکی از بهترین بازیکنان دنیاست و امسال هم به عنوان بهترین بازیکن تیم ملی انگلیس انتخاب شد.ما برای این بازی مصدومانی نیز داریم.دروگبا و بالاک که مصدوم هستند و لمپارد را هم به دلیل مشکلات خانوادگی در اختیار نداریم و ما کار سختی را پیش رو داریم ولی من به ترکیب کنونی تیم افتخار می کنم چون در نبودن بازیکنان اصلی توانستند امتیاز های زیادی را کسب کنند."
مورینیو برای شیرها آرزوی موفقیت کرد
خوزه مورینیو مربی اسبق چلسی برای آبی پوشان در بازی با لیورپول آرزوی موفقیت کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, مورینیو که امسال دیگر در نیمه نهایی مقابل لیورپول نیست ابراز امیدواری کرد که چلسی این بازی را ببرد.او در این باره گفت:"من نمی دانم کدام تیم پیروز خواهد بود و این مساله همیشه بین تیم های بزرگ هست که پیروزی هیچ کدام مشخص نیست ولی من دوست دارم چلسی پیروز باشد به خاطر هواداران,بازیکنان و دوستانی که در این باشگاه دارم ومن وقتی می گویم دوستان منظورم تمام افراد است چون من هیچ مشکلی با کنیون و آبراموویچ ندارم و همیشه از آنها حمایت خواهم کرد.من فصل بعد در باشگاهی خواهم بود که هنوز مشخص نیست و من پیشنهاد های زیادی دارم که در مورد باشگاه مورد نظرم پایان فصل تصمیم خواهم گرفت.آنها میدانند من چه سبکی دارم و چه باشگاه هایی را دوست دارم پس من فصل بعد درکشوری خوب و باشگاهی مناسب مربی گری خواهم کرد."
کول : در چلسی می مانم
کول هافبک ارزشمند تیم ملی انگلستان و تیم چلسی دوست دارد فوتبالش را در استمفوردبریج به اتمام برساند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ جو کول که فصل ایده آلی را دارد به اتمام می رساند گفت: " من فصل خوبی را پشت سپری کرده ام که باشگاه و من بردهای خوبی داشته ایم و می خواهم با ادامه بازی خوبم فوتبالم را در استمفوردبریج به اتمام برسانم"
وی ادامه داد :" امیدوارم در ۵ یا ۶ سال آینده بهترین فوتبال من را خواهید دید.من مدت زیادی در چلسی بازی خواهم کرد و زیرا من برای ماندن به کسی متکی نیستم"
مرد شماره ۱۰ آبی های لندن گفت: " من از کسانی هستم که در بازی از جان و دل بازی می کنم . من رابطه خوبی با هوادران دارم و این باعث بازی خوب من است که مربی نیز این را باور دارد"
کول ادامه داد :" من فکر می کنم باید هدف بالاتری را برای خودمان در نظر بگیریم. الآن راه باشگاه راه بازگشت به گذشته است همه چیز سخت و دشوار است و ما نباید تنها نگاه کنیم چه کسی قهرمان لیگ ٬ جام حذفی و شاید جام قهرمانان اروپا شود . با بازیکنان تیم باید این هدف را انتخاب کنیم که قهرمان جام قهرمانان اروپا شویم زیرا این قهرمانی شروعی برای قهرمانی های بعدی است"
کارواليو : چلسی بايد قهرمان شود
ریکاردو کاروالیو معتقد است که آبی های لندن نشانه های از قدرتمند بودن را دارد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ ریکاردو کاروالیو که فکر می کندچلسی ۳ هفته پایانی لیگ برتر را با پیروزی پشت سر خواهد گذاشت گفت: " وقتی که دوشنبه مقابل ویگان به تساوی دست پیدا کردیم مشخص بوده است که بازی با اورتون بازی مهم و سختی خواهد بود اما ما خوب بازی نکردیم و قدرتمان را به نمایش نگذاشتیم . ما نیاز داریم که قدرتمان را نشان دهیم تا ثابت کنیم که شانس کسب عنوان قهرمانی را داریم"
کاروا ادامه داد :" برای ما فقط راهی مانده است که توضیح دهیم که فصل خوبی را سپری کرده ایم که با کسب قهرمانی بوجود می آید . ما جام قهرمان را می خواهیم و می خواهیم در کورس قهرمانی نیز باقی بمانیم ما باید برنده شویم ٬ برای ما اکنون قهرنمانی بسیار مهم است و ما باید در جنگ قهرمانی باقی بمانیم .
chelsealondon.ir
باید منچستر جلوی ویگان یا وستهام امتیاز از دست بده و ما همه بازیهامونو ببریم تا قهرمان شیم:11:نقل قول:
یاشانسو یا اقبال :27:نقل قول:
اگه چلسی تو لیگ یا تو قهرمانان اروپا ، قهرمان بشه من این قطره های خون رو از روی آواتارم بر خواهم داشت:27:نقل قول:
سلام دوستان!:11: من طرفدار تیم آث میلان هستم. می خواستم بدونم چلسی بالاخره
حاضر شده که دروگبا رو برای فصل بعد به میلان بفروشه یا نه ؟:20:
نقل قول:
هنوز بچه های تاپیک تصمیم نگرفتن که این کارو کنن . ما در حال بحث با دی دی جون هستیم که نگه داریمش:27:
++++ ولی خارج از شوخی هنوز خبر خاصی منتشر نشده ++++ :11:
سلامنقل قول:
دوست عزیز باید منتظر باشی ببینی که مورینیو مربی کدوم تیم میشه.
هر جا که مورینیو بره؛ مطمئنا دروگبا هم همونجا خواهد رفت.
یا حق
هورا.................:8:
حالشونو گرفتیم.:31: