با چه برنامه اي ميشه سيو رو به ps2 انتقال داد ؟
ميشه لينك دانلودشو بذاريد؟
Printable View
با چه برنامه اي ميشه سيو رو به ps2 انتقال داد ؟
ميشه لينك دانلودشو بذاريد؟
قبلا صحبت شده بود که برنامه های زیادی برای این کار وجود داره... اما ساده ترین راه و در دسترس ترین راه اینه که شما فایل سیو رو روی فلش مموری خودت کپی کنی و بعد از طریق برنامه ی Gameshark سیو رو به مموری منتقل کنی.نقل قول:
اهان ممنون دوستان و پیمان جان البته نکته مهم این هست که گیم شارک ظاهرا ورژن های مختلفی داره تو ورژن ها که فرق خاصی نداره و راحت میشه از طریق اون وقتی فلش مموری رو به پی اس2 وصل میکنیم از فلش مموری کپی کنیم تو مموری کارت پی اس2 درسته ؟
(راستی یه پارازیت مموری پی اس 2 از زیر مجموعه چه مموری هایی هست ؟:31:)
سلام بر همگي
يه چند تا بازي ميشناسين كه از اين سبك هاي گردشي باشه؟(اسمشو نميدونم .....از همينايي كه تو شهر آزادانه چرخ ميزني و ميتوني ماموريتم انجام بدي)
خلاصه يه چيزي كه خوراكش فرمون باشه ديگه
مثلا جي تي اي رو من امتحان كردم خيلي حال ميده
يه ماشين خوشكل بر ميداري و تصويرم مياري نزديك.......دبگه با فرمون چه شود!!!
اگه همچين بازيايي كه با فرمون ميشه كار كرد ..ميشناسين بيزحمت چندتا رو نام ببريد تا بريم تو كارشون:46:
با سلام خدمت دوستان
من می خواهم برای برادرم که ps2 داره یکی از لوازم جانبی ps2 را بگیرم . نمی دونم که تفنگ براش بگیرم یا فرمون یا ... ؟؟؟
دوستان راهنمایی کنند که کدام وسیله بهتر هست و قیمت ها چگونه است ؟
ایا اصلا ارزش خریدن داره یا بیخیال بشم ؟ ایا این وسایل هیجان بازی را زیاد می کنه ؟
بازیهای خوب و با ارزشی هست که بشه با این وسایل بازی کرد ؟
خلاصه دوستان من را راهنمایی کنند ؟؟؟؟:31:
به نظر من Eye Toy بگیر ...!
به نظر من هم Eye toy بگیر . هم فال هم تماشا ، هم بازی میکنی هم ورزش هم میتونی جای وبکم استفاده کنینقل قول:
كسي قيمت FGW-850 Black رو ميدونه چنده؟
به نظر من اگه از ماركاي خارجي بهتر نباشه بدتر نيست
چی هست ؟ باهاش چی کار مکنن؟ برای چه بازیهایی استفاده می شه ؟ قیمتش چند هست ؟نقل قول:
نقل قول:
تفنگ.براي اينكه با دسته پلي ميشه خوب ماشين سواري كرد ولي نميشه با دسته خوب تير اندازي كرد.
بازي هايي مثله call of duty 4-5-kill zone 2-splinter cell