من بازی رو کامل رد کردم ولی یه مرحله باز نشده توی قسمت ریورد
راستی اون قسمت چت به چه دردی میخوره؟
من با ps2 بازی میکنم
Printable View
من بازی رو کامل رد کردم ولی یه مرحله باز نشده توی قسمت ریورد
راستی اون قسمت چت به چه دردی میخوره؟
من با ps2 بازی میکنم
اون وسایل اضافی که تو بازی میده رو باید همشو جمع کنی از قبیل مجسمه ها و...
اون قسمت هم برای اسلحه هاست شاتگان طلایی و این حرفا البته تا یادم میاد خیلی وقته بازی نکردم ..
دوست من شما centaur رو رد کردی؟نقل قول:
من هم مدتیه که تو این قسمت گیر کردم همه ی این مطالبم خوندم ولی نتونستم برم
اگه شما رفتی به من یه توضیح کامل بده
وقتی که بی حس میشه من سپرو میکشم ولی نمیگیره هرچی میزنم نمیگیره انگار نه انگار:13:
اگه میتونی یه توضیح مفصل،کامل و دقیق بده قربونت
اگرم سیو بعد از اونو داری برام بذار
مرسی ممنون
وقتی یکی از این دوتا centaur به سمت شما حمله کرد باید دکمه ی مربوط به dodge(جا خالی) رو فشار بدی و هنگامی که علامت هدف قرمز شد باید شلیک کنی(اگر قبل از قرمز شدن علامت هدف شلیک کنی هیچ اتفاقی رخ نمیده).بعد از شلیک کردن،centaur گیج میشه.اون وقت باید بری جلوش و دکمه ی مربوط به grapple(قلاب) رو فشار بدی و بعد قلاب رو بکشی تا سپرش بیفته زمیننقل قول:
من دو تاشو قرار دادم ولی سومی رو نمیتونم بر دارم(همون که زیر آبه) این منطقه ای که میگی کجاست؟بعد از بستن آبشاره یا قبلشه ؟نقل قول:
قبلشهنقل قول:
موفق باشيد:46:
من که تیرکس رو پیدا نکردم !!!کجاست؟!
شما با راهنمایی این دوستمون برو نتونستی بگو سیوشو بذارم چون حال نمیده باید خودت بزنی و دموهاشو و بازی رو دنبال کنینقل قول:
اگرم برات زیاد سخته بازم پیشنهاد نمیکنم سیو بگیری تراینر بگیری و بری از اون بهتره چون روند بازی دستت میاد
ولی میل خودته خواستی سیوشو همین جا برات آپ کنم
شما چرخ دنده اول و دوم رو که پیدا کردی میری بالا چرخ دنده اولو میذاری بوسیله میله میری بالاتر دوم رو میذاری میری بالا تا جایینقل قول:
من که تیرکس رو پیدا نکردم !!!کجاست؟!
که بری رو تو تصویر مشخص میکنه وخودتو میرسونی به یه غار از غار میری جلو و ....
مجهز برو دایناسور داره :دی
نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!1:19:نقل قول:
کسی میتونه بره سیو بازی رو بذارم؟