سلام به مسعود عزيز هر چي سوال داري بزار من هر جي بدونم در خدمتم
جواب سوال اولت بايد بگم كه وقتي مدتي گذشت و يكم روي خوابهات كنترل پيدا كردي فضاياونا را هم مي توني عوض كني.
جواب سوال دومت را مطمئن نيستم اما ميدونم بعضي خوابها ساخته تخيل ما هستند و شايد اي از اون دسته خوابهاست مي دوني چيه يه جا خوندم هر بدن خواب مخصوص به خودش را مي بينه ما هفت تا بدن داريم.
جواب سوال سومت توي خواب بقيه هم ميشه رفت ولي پيش زمينه اون اينه كه يا توي خواب باشي و آگاه شي يا اينكه در حال برونفكني كالبد اختري باشي و البته فرد مذكور بايد خواب باشه بعد شما تمركز ميكني و شكل اون فرد را كامل تصور ميكني و اراده مي كني كه پهلوش باشي.البته كاملترش را دوباره برات ميزارم.
جواب سوال چهارمت چطوريش را مطمئن نيستم البته فكر ميكنم براي همين نميگم اما بايد بقدر كافي انر}ي و تسلط كامل روي خوابهات داشته باشي.
جواب سوال پنجمت را هم حدس ميزنم فكر نكنم اين مسائل باشه اما از اونجايي كه حتي فكر كردن به گنه ميتونه روي بدن ادم تاثير بزاره فكر كنم هيجا نبايد گنه كرد البته من اينطور فكر ميكنم .راستي يجا خوندم انجام عمل جنسي تو خواب انر}ي زيادي مصرف مي كنه و كسايي كه تازه تجربه بيداري تو خواب را بدست اوردند احتمال زياد از خواب مي پرند پس تازه كارها فعلا كسب انر}ي چون بدون انر}ي بيداري تو خواب سخته.
جواب سوال اخرت اگه ديدي خوابهات كمرنگ ميشن يا داري از خواب بيدار ميشي به كف دستهات نگاه كن براي من عمل كرد.
فعلا خداحافظ.