سلام
دوستان میشه لطف کنید توضیحاتی در باره انواع گیتار الکتریک همراه با عکس و زمینه استفاده ساز رو بگید اگه خدا بخاد میخوام وارد جمع گیتار الکتریک داران بشم:8::8::10::11:
سلام
دوستان میشه لطف کنید توضیحاتی در باره انواع گیتار الکتریک همراه با عکس و زمینه استفاده ساز رو بگید اگه خدا بخاد میخوام وارد جمع گیتار الکتریک داران بشم:8::8::10::11:
خوب به گونه ای میشه گیتار رو به دو دوستل کلی آکوستیک و الکتریک تقسیم کرد.نقل قول:
و توضیحاتش هم که مشخصه. آکوستیک بدون تقویت صدا و فقط با لرزش سیم ها و بدنه گیتار صدا تولید میشه ولی در گیتار الکتریک، با استفاده از القا شار الکتریکی، سیگنالهایی در پیک آپ های گیتار تولید میشه که به آمپلی فایر میره و در اونجا تقویت میشه و از طریق بلندگو شنیده میشه. الکتریک رو میشه به صورت Unplug هم برای تمرین های ساده تر استفاده کرد ولی خوب صداش 2 متر اونور تر شنیده نمیشه و فقط برای تمرین تو جایی که باید ساکت باشه به درد میخوره. این از تقسیم بندی کلی.
حالا ممکنه کسای دیگه جور دیگه صحبت کنن که باز همش میره زیر همین دو تا شاخه. گیتار فلامنکو و گیتار کلاسیک و گیتار پاپ همشون آکوستیک هستن. منتهی از این بین گیتار فلامنکو جنس سیم (رشته هاش هم میشه گفت چون اکثر آکوستیک ها رشتۀ نایلونی استفاده میکنن.) هاش خاص هست و همچنین یکم چوب سبکتری استفاده میکنه و یکسری خصوصیات دیگخه هم داره. گیتار آکوستیک میتونه در اندازه ها و نام های مختلف با جنس رشتۀ متفاوت (نایلونی یا فلزی) بیاد. میتونه خودش پیک آپ داشته باشه یا نداشته باشه. دیگه میتونه کات اِوی داشته باشه یا نداشته باشه. این توضیحاتیه که من میتونم در مورد گیتار کلاسیک بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر بالا یه گیتار کلاسیک با رشته ها یا سیم های نایلونی هست که کات اوی هم نداره.
بعدش هم گیتار الکتریک رو داریم. اصول اولیه همشون همونیه که بالاگفتم. برند های مختلفی وجود داره. از فندر و گیبسون گرفته تا..... آیبنز و گرتچ و جکسون و ESP و ...... خیلی هستن. اونقدر که نمیشه لیستش کرد.
گیتار الکتریک به این صورت نیست که یه برندش برای یه سبک باشه. مثلاً معروفترین گیتار الکتریک که استرتوکستر فندر باشه در سبک های مختلفی مثل جز، انواع راک، پاپ، انواع متال و ... استفاده میشه. همینطور بقیه گیتار ها که باز گیبسون لز پال خیلی مشهوره. منتهی بعضی ها میخوان صداشون شبیه یه گروه خاص بشه، میرن اون تجهیزات رو میخرن.
عکس پائین از ویکیپدیا گرفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی میتونم برات توضیح بدم ولی ترجیح میدم شما سئوال کنی.کد:1. Headstock
2. Nut
3. Machine heads (or pegheads, tuning keys, tuning machines, tuners)
4. Frets
5. Truss rod
6. Inlays
7. Neck
8. Heel (acoustic)–Neckjoint (electric)
9. Body
10. Pickups
11. Electronics
12. Bridge
13. Pickguard
14. Back
15. Soundboard (top)
16. Body sides (ribs)
17. Sound hole, with Rosette inlay
18. Strings
19. Saddle
20. Fretboard (or Fingerboard)
کسی نمی دونه؟نقل قول:
سلام به دوستان عزیز من تازه با این تاپیک آشنا شدم من عاشق ویولن هستم ولی متاسفانه ندارم و میخوام بخرم چند تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده
یه ویولن خوب نه در حد خیلی حرفه ای در حد کسی که میخواد تازه یاد بگیره حدودا چقدره؟؟ قیمت ها رو دقیق نمیدونم ولی منظورم اینه که مثلا اونایش که در حدود 60 هزار هستند مشخصه که زیاد خوب نیستن و مثلا از یکی پرسیدم میگفت زیر 120 تومن خوب نیستن . اگه اسم دارن که میدونم دارن یه مدل خوبش رو بهم معرفی کنین و یه سوال دیگه اینکه من الان در شرف خدمت هستم ولی امریه گرفتم یعنی عصر خونه هستم ،میتونم خوب یاد بگیرم؟؟
با نام خدا و سلام
دوستان بنده عاشق سنتورم و بالاخره تصمیم گرفتم این ساز رو بخرم و یاد بگیرم :) . حالا چند تا سوال دارم :
1- قیمت این ساز چقدره
2 - من که الان مبتدی هستم سنتور حرفه ای بگیرم یا معمولی بودجه ای که میخوام خرج کنم تا 300 تومن
3 - امکان این که بدون رفتن به کلاس و با کتاب و یا فیلم آموزشی یاد بگیرم هست یا نه
4 - باید روزی چقدر واسه یاد گرفتنش وقت بزارم و چند وقته میتونم یه صدایی ازش در بیارم
5 - اگه یه راهنمایی واسه خرید کنید عالیه
6 - یه جا هم اگه واسه خرید معرفی کنید که دیگه چه بهتر
با نام خدا و سلام
دوستان بنده عاشق سنتورم و بالاخره تصمیم گرفتم این ساز رو بخرم و یاد بگیرم :) . حالا چند تا سوال دارم :
1- قیمت این ساز چقدره
بین 100 هزار تا 8 میلیون ساز استاد مرحوم ناظمی ( همونی که دست استادان بزرگ بوده و الان پیدا نمیشه)
:40:
2 - من که الان مبتدی هستم سنتور حرفه ای بگیرم یا معمولی بودجه ای که میخوام خرج کنم تا 300 تومن
نه ضعیف بگیر که هیچی حالیت نشه و نه حرفه ای بگیر که بعدا پشیمون بشی . کسی که رانندگی بلد نیست نمیره ماکسیما بخره ، با پراید باید شروع کنه
3 - امکان این که بدون رفتن به کلاس و با کتاب و یا فیلم آموزشی یاد بگیرم هست یا نه
اصلا امکانش نیست ، اصلا رغبتی در تو ایجاد نمیکنه ، حتما باید پیش استاد بری
4 - باید روزی چقدر واسه یاد گرفتنش وقت بزارم و چند وقته میتونم یه صدایی ازش در بیارم
شما یک سنتور خوب متوسط بگیر با راهنمایی من ، بعد یک اموزشگاه خوب اسم نویسی کن ، اگر این اوایل روزی 1 ساعت کار کنی تا راه بیوفتی کافیه ، بعد از 3 تا 4 ماه ( بستگی به نحوه ی تدریس استاد ) به درس هایی میرسی که وقتی میزنی خودم کیف میکنی ولی شاید برای بقیه ساده باشه . پس از پایان کتاب اول در عرض 8 ماه تا 1 سال : راحت میتونی بری به کتاب دوم که هر اهنگش برای من خاطره ای است
5 - اگه یه راهنمایی واسه خرید کنید عالیه
اینا رو بخون ، بعدش چشم ، هر چند که من شهرستان دوری هستم ولی تجربه زیادی دارم ، لطفا در سایتهم عضو شو تا بیشتر یاد بگیریکد:http://www.noteahang.com
6 - یه جا هم اگه واسه خرید معرفی کنید که دیگه چه بهتر
چشم
برای شروع حداقل 150 تا 200 تومن خرج کنی بهتره. مارک های مختلفی توی بازار هستند با کیفیت مختلف.نقل قول:
مارک هافنر الان هست که مدل های ارزونش که چینی هستند از 200 تومن به بالا هست و آلمانیهاش از حدود 1 میلیون به بالا.
برای شروع تا چند ماه حدود 1 ساعت تمرین دقیق در روز کفایت می کنه ولی نکته مهم اینه که باید اصولی یاد بگیری و معلم خوبی داشته باشی امری باشه در خدمتیم. اگر خواستی می توم برات پ.خ کنم.
سلام دوستان
من علاقه زیادی به نواختن کمانچه دارم اما متاسفانه توی شهرم کرمان استاد ماهری تا الان پیدا نکردم ..
به نظرتون شروع با یه استاد متوسط دست آدم رو از همون اول خراب نمیکنه ؟
بعد قیمت یک کمانچه معمولی به سمت خوب چند هست حدودا ؟ اگه دوستان کسی اطلاع داره ممنون میشم نظرشو بگه .
این تیکه از صحبتتون رو متوجه نشدم. ببینید من مدل چینی نمیخوام و مدل 200 به بالا هم نمیخوام در حد همون 150 تا 200 یه مارک خوب اگه سراغ دارین معرفی کنین خیلی ممنوننقل قول:
منظور چینی ساخت کشور چین بود. با قیمتی که شما گفتید ویولن چینی هست فقط.نقل قول: