بله داداش.......................نقل قول:
Printable View
بله داداش.......................نقل قول:
فکر کنم دارن یه کارایی میکنن که محدودیت رو بیشتر کنند . دارن یه سیستم پیاده سازی میکنن احتمالا ..منم خطم یه دمت خرابه . چند بار زنگ زدم پشتیبانی میگه خطط نویز داره. قبلش زنگ زده بودم یه کارشناسی گفت خط کیفیتش عالیه و نویز کمی داره .نقل قول:
از کارا ینا نمیشه سر دراورد.
بابا شما چرا همش فکر میکنین میخوان محدود کنن یه ذره مثبت فکر کنین شاید بهتر شد :n08::n08::n08::n08:
اگه نشد هم که دیگه چاره ای نداریم همشون همینن باید بمونیم منتظر بالنای گوگل:n02::n02::n02:
بفرما اینم یه دلیل برا اینکه بفهمین از این بدتر هم میشه:n02::n04::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه این کارو کنن شما میخوای شب چیو دانلود کنی؟
امید نداشته باش . گنجشکان ابابیل اجازه ورود بالن ها رو به خاک ایران نمیدن . مگر اینترنت پاک باشد که مساله ان جداست ....:n08:نقل قول:
سلام خسته نباشید . من قبل خدمت از پارس انلاین 512 استفاده میکردم که روزا با سرعت 400یا 500 میتونستم دنالود کنم ولی الان سرعت 2 مگ خریدم که اخر سرعتش از 350 بالاتر نمیره جریان چیه ؟
و این 1 گیگ استاتیک که اضافه کردن چیه ؟
DownStream تو مودمون چند هست؟ از قسمت status ببنیدنقل قول:
دوستان یه سوال خواهشا جواب بدید از این دو حالت زیر کدوم بهتره
snr 11 - line att 60
snr 14- line att 63
داداش از من نویزمم خیلی خراب شده اینفدر که مودم دان استریم رو اورده پایین تا مشکل پرش لینک نداشته باشم و اینترنت قطع نشه از شما هم همینطور شده؟؟؟؟؟نقل قول:
بله . نویز هم کمی داره ..نقل قول:
نمیدونم چه بلایی میخان سر این اینترنت بیارن.:n27:نقل قول:
رفقا کسی با نرافزار dmt کار کرده؟؟؟؟؟؟؟ طرز کارش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟ (میگن میشه snr رو پایین برد و در عوض max rate بالا میره)
بله امکانپذیرهنقل قول:
دوستان اینجا کسی نامحدود پارس آنلاین داره؟ 128 چطوره؟ 15 گیگ اول که هدیه هست کامل میده یا ممکنه بپیچونه؟؟!!
برای مصرف 20 تا 30 گیگ در ماه با هزینه 30 تا 40 تومن طرحی داره پارس؟ ممنون اگه راهنمایی کنید میخوام تا فردا بگیرم، صبا نت که گفتن نامحدودش داغونه، پارس چطوره؟
سلام دوست عزیز. من خودم 512 نامحدود پارس آنلاین دارم! اوّل از همه بهتون بگم که به هیچ وجه پارس آنلاین نیاید به این دلایلی که خدمتتون عرض می کنم!نقل قول:
1- به هیچ وجه به اون حجم هدیه که تو سایتشون زده، توجّه نکنید. کلاه برداری محضه! منی که الآن 512 نامحدود دارم، در صورتی که تو سایتش زده تا 40 گیگ می تونم تمام سرعت دانلود کنم، بعد از 12، 13 گیگ دانلود، سرعتم رسیده به 64 کیلوبایت! حالا حساب کنید که 128 که تو سایت زده 11 گیگ تمام سرعت، دیگه چیه! حتما برای 128 نامحدود 2، 3 گیگ دانلود کنی، محدودت می کنن! :|
2- برای 30 هزار تومن همون طرح 128 نامحدود میشه دوست عزیز (به همراه آبونمان و مالیات و...)
3- روی پارس آنلاین تمام ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن ها به غیر از Tunnel Plus محدود شدن یعنی با هر ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن/ی که وصل بشی، اتوماتیک سرعتت 0 میشه و نمیذاره از هیچ سایتی، حتّی سایت های ایرانی دانلود کنی و روی K/e/r/i/o به حدّی محدودیت گذاشتن که به محض زدن Start برای دانلود، علاوه بر این که سرعتت 0 میشه، خود K/e/r/i/o به صورت خودکار از سرور قطع میشه و خطای Connection Closed میده و تا یکی دو ساعت بعد نمی تونی با K/e/r/i/o وصل شی!
در کل برات خلاصه کنم، به هیچ وجه نیا پارس آنلاین! چه برای وبگردی، چه برا دانلود. من خودم خیلی تحقیق کردم تو این 1 ماه اخیر. فعلا بهترین و منصف ترین و کم محدودیت ترین سرویس دهنده مخصوصا رو ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن، شاتل هستش. خودم سرویس این ماهم که از پارس آنلاین تموم شه، میرم درخواست تخلیه میدم...
داداش طرز کارش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون داداش، کلا با این اوضاع باید رفت افغانستان پناهنده شدنقل قول:
آقا سرعتم یه هفته ایی هست نزدیکه 1 مگابیت اومده پایین :n03:
باو! انقد سرعت داری، ناراضی هم هستی؟ :n02: پس من چی، 64 کیلوبایت سرعتمه! :n14:نقل قول:
خوش به حالتنقل قول:
شما چون خططت بیشتر از 2-3 مگ نمیکشه مثل خط من(خط من تا 4-5 مگ میکشه) بهترین تنظیم برای مودمت g.dmt و annex l هستش.نقل قول:
ولی کلا بهت بگم پارس انلاین فقط واسه کسایی که کیفیت خطشون خوبه جواب میده من که اومدم هایوب از دست پارس انلاین راحت شدم.
دوستان نت من پارس انلاینه چرا زده شهراد نت؟:|
شهراد زیر مجموعه پارس آتلاینهنقل قول:
دلیل این سرعت افتضاح و پینگ و قطع شدن نت شبانه همینه؟:|نقل قول:
سرعت شاید تا حدودی بیاد پایین ولی هر وقت آی پی شما بشه شهراد نت پینگت به شدت داغون میشه.نقل قول:
یکی دو ماهه پارس اینجوری شده معلوم نیست پهنای باند ک آوردن چی شده رفتن از شهراد نت گرفتن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نسخه 8 رو انگار باید گرفت با مودم من که کار نکرد ولی راهنماش اینجاس
نقل قول:
آدمیزاد اینجوریه دیگه اگه یه چیزیو از اول نداشته باشی اینقد دلت نمیسوزه ولی فکر کن بهت 10 میلیارد پول بدن 2 روز بعدش دوباره ازت بگیرن
اصولا آدمیزاد در چنین شرایطی جان به جان آفرین تسلیم میکنه و خشتک می دره :n02::n19:
داداش شما خودتو درگیر این مسائل نکن خیلی حساس نباش از اینترنتت لذت ببر.نقل قول:
داداش این مال من جواب داد ولی بلد نیستم دستورشو فرق داره
کسی میدونه کدوماش برای تنظیمه کمک کنهنقل قول:
بله الان رفته رو 230 پینگم قبلا 87 تا 130بود:n28:نقل قول:
سرعت هم به شدت داغون شده:n29:
به پشتیبانی هم که زنگ میزنم واسه قطع و وصل شدن ها میگه خطتون نویز داره:|
میگم پس چرا قبلا نداشته یا چرا از ساعت 2 شب به بعد اینجوری میشه جوابی نداشت:n27:{به اصطلاح پیچوند:|}
حجمت کم موندهنقل قول:
Downstream Rate:3036 kbpsUpstream Rate:1021 kbps چرا سرعت بیشتر از 350 نمیده!؟
Downstream Rate:3036 kbps Upstream Rate:1021 kbpsنقل قول:
دوستان سلام من صبلنت دارم شبانش دیگه ان شده کسی اینجا از مشهد هست ببینم این شرکت شبانش چطوره واسه دانلود خرکی :n02: بدرد میخوره یا اصلا طرفش نیام ؟
مشهد مرکز انقلاب سرویس 2 مگنقل قول:
نوسان سرعت در روز از 280 تا 900
شبی دو سه گیگ میگیرم
گرچه فقط تورنت دانلود میکنم
از اول اشتراک محدودیت سرعت حداکثر 100 در فایلهای دانلودی داشتم از هر سروری
بین 6 تا هفت صبح سرعت خوب میشه
Downstream رو پایین بستننقل قول:
تماس بگیرید تا براتون روی 9 مگ ببندن یا حداقل بیشتر از 3 مگ:n12:
ممنون دوست عزیز شما تنها تورنت میذاری که 2 یا 3 گیگ میگیری ؟نقل قول:
چون من صبانت قبلا تورنت تنها میذاشتم 2 گیگ میگرفت ولی فایل idm که گذاشتم تا 4.5 -5.3 میگرفتم حالا میخوام بدونم شما کلی با هر چی دانلود بذاری همون 2 -3 گیگ آخرشه ؟
نه 20 گیگ حجم دارم:n02:نقل قول: