از خط3رشت كسي شاتل داره؟ سرعت دانلود128 يا بالاترچنده؟
Printable View
از خط3رشت كسي شاتل داره؟ سرعت دانلود128 يا بالاترچنده؟
اوه اوه چه پولایی میگیرن پس هرچی بگه حق داره بنده خدانقل قول:
راستی 6 روز دیگه یه ماهم تکمیل میشه بخوام یه ماه دیگه تمدید کنم چقد باید بدم
servise:ecolight1 128kb
من شاتل 128 دارم اکو.سرعتشو روی 4M هستش.خیلی راضیم.
استان مازندارن - بهشهر
دوستان من میخوام سرویس art 1 رو بگیرم.دوستانی که ارت یک رو دارن لطفا بگن تا قبل از تموم شدن 18 گیگ سرعتشون چجوری بوده؟تا چند بازه؟من فکر نکنم با حساب اون 18 گیگ و دانلود شبانه و پنجشنبه جمعه ای که میگن رایگانه تو یه ماه دانلود بیشتری بخوام بکنم.به نظرتون می ارزه؟من مشهدم مخابراتم هم 15 خرداد در ضمن.
آیا سرعت شبانه سرویس های آرت واقعیه یا مثل سرویس اکو به شدت پایین میاد؟؟
یعنی 4 مگابایت بر ثانیه جلل خالق اشتباه نمیکنی غیرممکنه به نظر میادنقل قول:
نقل قول:
4 مگابیت بر ثانیه نه مگابایت ! -.-
M بزرگ که تعیین کننده بیت و بایت نیست ! بلکه b این کار رو میکنه.
b کوچک یعنی بیت و B بزرگ یعنی بایت.
اوکی بازم غیر طبیعیه من حداکثر 1 مگابیت هستمنقل قول:
من تا حالا تا 7 مگابیتشم داشتم.البته همیشه اینجوری نیست.بیشتر رو 2 مگابیته.نقل قول:
سلام وخسته نباشید.
من به تازگی قصددارم سرویس adsl 2 m ،شاتل رو بگیرم قبلا صبا نت داشتم این تازگی ها خیلی اذیتم کرد افت سرعت عجیبی داشت.
سرویس 2 مگ شاتل در چه حدی هست ؟ایا نسبت به صبا بهتره یا بدتره ؟دوستان چه تجربه ای داشتند ؟
شهرمون هم مشهد است؟
سلام اگر مشهد هستید حتما بگیرید شاتل بهترین سرعت رو تو مشهد دارد......
كسي هست كه سرويس محدود داشته باشه و سرعت شب و روزش يكسان باشه؟من از مركز8به مركز3 اومدم اينجوري شده؟ كسي ميدونه جريان چيه؟ يه جورايي مشكوكه(رشت)
سرعت سرویست حتما بالاتره برا من 128 هستنقل قول:
نقل قول:
الان دیگه زیر 1 مگ اینترنت حساب نمیشه حتی تو ایرانشم.
سلام به دوستان من هم بعد از یک ماه استفاده رایگان از شاتل محدود شدم سرعتم 7-10
نه برای من eco 128نقل قول:
منظورت از استفاده رایگان چیه؟نقل قول:
من ART 1 دارم خیلی راضیم حدودا 70/80 mb دانلود دارم منم مثل شما کم مصرفمنقل قول:
پس برو حالشو ببر البته شهر تا شهر کیفیت شاتل فرق میکنهنقل قول:
منم امروز زنگ زدم سفارش دادم که از هفته آینده اگه خدات بخاد شاتلی بشیم...
دیگه انقدر که دوستان کمک نکردن و فقط غر زدن و هیچ سرویس دهنده بهتری معرفی نکردن چاره ای برام نموند جز خرید از شاتلً
اگر زیاد دانلود نمی کنی
اگر اهل بازی آنلاین نیستی
اگر مصرف بسیار کمی داری
اگر به کم قانع هستی
شاتل بسیار گزینه خوبیه :دی
اگر فقط 2 صفحه این تایپیکو میخوندی از مضرات شاتل آگاه می شدی.نقل قول:
این همه شرکت و این همه تنوع.
به قول دوستمون اگر اهل دانلود و بازی نیستی و مصرفت کمه شاتلی شو.
درودنقل قول:
من که اهل دانلود هستم !
مدت 22 روز با سرعت 240 مدام از اینترنت شبانه شاتل دانلود کردم؛ حدوداً 30گیگ.
سپس محدود شدم، یعنی 8.
پس از دو هفته که دانلود نداشتم مجدد سرعت دانلودم بیشتر شد، یعنی 64.
البته هم اکنون ساکن کرج هستم.
شما شیراز تشریف دارید؟ و از کجا اینترنت گرفتهاید؟ و سرعت دانلود روزانه و شبانتون چقدر است؟
پیشنهاد شما چیه؟
سلام به همه بچه ها.
من شیراز هستم و حدودا 2 سال هست که مشترک شاتل هستم و سرویس نامحدود استفاده میکنم. واقعا دیگه گندش و درآوردن!
وقتی دانلود به یه حدی میرسه سرعت و میارن رو 5-4 کیلوبیت که حتی نتونی پیج باز کنی!!!
پاسخ اپراتور :
- این مقدار چه مقداریه؟ نمیدونیم
- چه مقدار استفاده کردم که اینطور شده و دیگه نباید اینقدر بشه؟ نمیدونیم
- ماهیانه حساب میشه این قضیه یا... ؟ نمیدونیم
- حالا کی اکانت من بر میگرده به حالت نرمال؟ نمیدونیم
:sq_10:
واقعا دیگه خسته شدم! تو شیراز کسی هست که نت نامحدود ( واقعی) داشته باشه؟؟ سرعتش هم خیلی بالا نباشه مشکلی نیست.
ماتریکس و بیست نت که همون مخابرات هست دیدم که ارائه میدن و از شاتل هم ارزون تر میگیرن! کسی تاحالا اینا رو امتحان کرده؟؟
ممنون. موفق باشید:sq_15:
سلام
سرویس 512 Base (پایه) شاتل چطوره؟ مثل 512 مخابرات کاملا نامحدود یا نه اینم اگه زیاد دانلود بکنی محدود میشی؟
سرعت دانلودش چنده؟
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اکثر دوستانی که اینجا از سرعتشون ناراضی هستند دوستانی هستند که مشکل در ساعت های رایگان دارن و به محض شروع ساعت رایگان دانلودهاشون رو تا پایان ساعت رایگان انجام میدن و عملا شاتل سرویس اونارو شیر می کنه
همینطور اون دوستانی که سرویس های نا محدود دارن و به اصطلاح دانلودر هستن هم طبق قوانین سرویس های اشتراکی سرویسشون رو شاتل شیر می کنه
در رابطه با سرویس های Base شاتل هم که عین همون سرویس های مخابراته و سرعت ثابتی نداره و نوسان زیاده و بیشتر از سرعتت نمی تونی دانلود کنی!
سرویس های اکو هم که تو روز روی 2MG بستن و شب هم میای روی سرعت خودت (حداقل مال من که اینطوریه) و بعضی ها هم همون سرعت روز رو تو شب دارن ، در کل چون رایگانه من خودم توقع زیادی ندارم
سرویس های ART هم بازم بالاتر از سرویسه که الان یکی از دوستام با ART3 نامحدود 100KB داره دانلود می کنه روز و شبش هم یکیه ولی دانلودر نیست
در کل برای انتخاب یه ISP باید موارد سرعت - کمی اختلال - نداشتن قطعی - پشتیبانی - خدمات - و ... رو مد نظر بگیری
:46:
نقل قول:ببخشید دوستان میشه 2 تا دونه از این جایگزینهای متنوعی که میگین رو برای من پ.خ کنین؟نقل قول:
قیمت و دانلود شبانه و سرویس دهی مطلوب برام مهمه
داداش تاپیک پوکید لطفا اندازه فونت کوچیک کنیدنقل قول:
هزار دفعه توی این صفحه گفته شده برید تحقیق کنید ببینید توی منطقه شما بهترین ISP کدومه !! مثلا الان منطقه ما بهترینش مخابراته اما برای دوستم توی یک منطقه دیگه یک شرکت دیگه خوبه و مخابرات گند زده
یکی از بچه ها کلا وایرلس گرفته و سرعت دانلود شبش 120 و مبین اونجا ترکونده
اما به نظر من در ADSL اولویت با 512 مخابراته سرعتت 60 کیلو و ثابت هستش و میتونی از شب تا صبح و صبح تا شب بزاری دانلود و یک جورایی برای من مثل دانلود آفلاین شده و هرچی بخوام دانلود میکنم
دارم ماهی 20 تومن پول میدم و الان منتظرم بازی مدال بیاد روی سایتای ایرانی تا بزارم دانلود
هربارهم گذاشتم دانلود سرعت 60 فیکس بوده و تا حالا نوسان نداشته و هروقت اراده کنم هر چهار ساعت یک گیگ میگیرم بدون محدودیت چون رفتم تحقیق کردم
بگذریم شاتل هرچی در مورد شیرینگ و ... میگه دروغه
کسایی که اینو برات تکرار میکنن (با فرض اینکه به شرکت وصل نیستن) نمیدونم چه سودی دارن اما هرچی هست تکرار دروغه و اگر یک روزی همه چیز رو بشه و دانلود آزاد بشه اینا اول صف وایسادن میگن اصلا شبا هم نباید دانلود محدود میشد
حالا مال ما تریپ روشن فکری برمیدارن . مسئله روشنه ، دارن با برنامه یوزر رو محدود میکنن و شیرینگی در کار نیست
نه شاتل بلکه هیچ شرکتی دیگه چیزی به اسم شیرینگ نداره و این فقط یه لفظ زیرکانه هستش توی قرارداد
اما فقط شاتل محدودیت این مدلی داره
اگر قراره کسی دانلود شبانه نکنه این همه سایت دانلود برنامه و بازی برای چیه؟ اینا مخاطب و یوزر خارجی دارن؟ یا همه یوزهاشون ماهی 200 هزار پول نت میدن؟ نه برادر من همه از ساعت رایگان استفاده میکنن و حقشونه
یک مثال میزنم :
شما برای یک بچه پول ماهیانه تعیین میکنی اما به این شرط که از همه پولش استفاده نکنه . بچه میگه روی چه منطقی من از همش استفاده نکنم ؟
اگر شاتل بابای اون بچه باشه بهش میگه که بچه جون اگر تو تمام پول ماهیانت رو بگیری اونوقت به بقیه بچه هام پول نمیرسه :41: خنده داره نه؟
بعد یک کاربر از پی سی ورد یه هو میاد میگه مگه چیه بابای منم همینطوریه و خیلی هم خوبه و من که قانع هستم .
باوووووو به کسی ربطی نداره ساعت رایگان دانلود میکنی یا نمیکنی چون این حق رو بهت دادن اما فقط توی شاتل با لفظ شیرینگ (که درووغه) این حق رو ازت گرفتن
درکل برای انتخاب ISP ، شما توی منطقه خودتون باید بهترین رو پیدا کنی که با این وضعیت محدودیت قطعا هیچ منطقه ای شاتل بهترین نیست و یوزرهاش دائم المحدود هستند .
و بدون توی این صفحه بیشتر کاربرایی که تعداد پست هاشون کمه از شاتل راضی هستن حتما برید آخرین پست هاشون رو ببینید توی پی سی کاری ندارن جز تبلیغ برای شاتل
حدود 27گيگ دانلود شبانه الان سرعتم 8 - 9نقل قول:
خدا بگم چيكارشون كنه تازه به محضي مهر ماه تموم شد آبان اينجوري شده .. اگه ادامه داشته باشه من ميرم
درودنقل قول:
حدود ده روزی شبانه اصلاً کانکت نشو؛ درست میشه؛ من هم تجربشو داشتهام!:46:
سلام.دوستانی که در مشهد مرکز امت و یا اون اطراف از شاتل و طرحها و سرویس هاش اطلاعات دارن ممنون میشم (سرعت تو روز و شب ،بهترین سرویس شاتل) به ما هم بگن .من صبا دارم ولی چون این تازگیها افت کرده می خوام سریس دهنده ام رو تغییر بدم چطوریه؟
بهترین طرح شاتل ،کدوم طرح است؟(من خودم سرویس 2 مگ رو دوست دارم و علاقه دارم اونو بگیرم) ،دوستان شما چه پیشنهادی می دید؟ (هر ماه حدود 7 تا 10 گیگ دانلود دارم)
ببخشید من نمیدونم چطور میشه تحقیق کنم که توی محدوده ما کدوم ISP بهترهنقل قول:
چطور میشه این تحقیق رو کرد؟
یعنی مثلا شما رفتی از همسایه هاتون پرسیدی؟
اونوقت اون تعریف نسبی که اونا از "خوب" بودن یه سرویس دارن چطور واسه شما معنی میشه؟
والا بنده یه مقداری جستجو کردم به دنبال یه شرکت بهتر،تنها شرکتی که بهش رسیدم آسیاتک بود
اما متاسفانه اون هم توی منطقه ما سرویس نمیداد...
اگه شما ISP بهتری میشناسی خوشحال و متشکر میشم بهم معرفیش کنی
با درود
دوستان محترم کرجی؛
دوستمون ( Meysam Raz ) در چند پست قبل، در مورد تحقیق نوشته بود و اینکه توی محدوده خودتان کدوم ISP بهتره!
حال من در مرحله تحقیقم:
در مرکز مخابراتی شهید غیاثی باغستان کرج بهترین ISP کدام شرکت است؟
لطفاً دوستانی که در این محدوده اینترنت دارند نظر بدهند!
باسپاس فراوان
:10:
داداش مگه میخوام برم خواستگاری:31:نقل قول:
ببخشید من نمیدونم چطور میشه تحقیق کنم که توی محدوده ما کدوم ISP بهتره
چطور میشه این تحقیق رو کرد؟
یعنی مثلا شما رفتی از همسایه هاتون پرسیدی؟
دورو برتون هر کسی که سرویس ADSL داره خوبه
من اول رفتم پیش دوستام مخصوصا یکیشون که خیلی اصرار میکرد از شرکت خودش بگیرم
اما اتفاقی (داستان طولانی داره ) از شاتل سرویس گرفتم و تحت تاثیر اسم گ..ش قرار گرفتم وقتی فهمیدم چه افتضاحی هستش دوباره رفتم دنبال آی اس پی و از یکی دوتا از دوستان جدیدم پرسیدم
و به یک شرکت رسیدم که اتفاقا همون آسیاتک بود اما وقتی دیدم هیچکدومشون از مخابرات سرویس ندارن احتمال دادم مخابرات منطقه خلوت باشه
به شاتل درخواست تخلیه دادم و از اون طرف گفتم برای گرفتن یک سرویس از آسیاتک 30 رو الافم یعنی15 روز تا شاتل تخلیه کنه و 15 روز تا آسیاتک دایر کنه خوب چه کاریه یک ماه از مخابرات میگیرم
در ثانی گفتم مخابراتی ها رانژه کردنشون یک روز طول میکشه و تخلیش هم همین حدودا و برای نصب هم پول نمیگیرن و... خوب خیلی به امتحانش می ارزید پس رفتم با مدرک خودم و برادرم 512 گرفتم و بعد از مصرف یک ماهه دیدم واقعا سرویسش خوبه (البته هر لحظه منتظر محدودیت بودم که اونم به خاطر خاطرات شاتل بود)
چقدر تعریف کردم ازشون الان رئیس مخابرات اینا رو ببینه ذوق مرگ میشه والله معلوم نیست کی اینا هم ...
اگر کسی دورو برتون نیست که ازش در مورد شرکت ها بپرسید دیگه باید خودتون بشید نفر اول و راه باز کن بقیه
فقط یک مطلب رو راحت بهتون میگم برای من فرقی نداره از کجا سرویس میگیرید اما بدونید بیشتر مشریای شاتل محدودن
این شرکت الان مثل چاه شده نیوفتید توش که مالی خولیا میگیرید
ماهیانه 10 گیگ دانلود داری؟ یعنی شبی 342 مگ ؟نقل قول:
سلام.دوستانی که در مشهد مرکز امت و یا اون اطراف از شاتل و طرحها و سرویس هاش اطلاعات دارن ممنون میشم (سرعت تو روز و شب ،بهترین سرویس شاتل) به ما هم بگن .من صبا دارم ولی چون این تازگیها افت کرده می خوام سریس دهنده ام رو تغییر بدم چطوریه؟
بهترین طرح شاتل ،کدوم طرح است؟(من خودم سرویس 2 مگ رو دوست دارم و علاقه دارم اونو بگیرم) ،دوستان شما چه پیشنهادی می دید؟ (هر ماه حدود 7 تا 10 گیگ دانلود دارم)
اگر با سرور خارج گیم بازی نمیکنی حتما شاتلی بشو
چون هم برای شما و هم برای شاتل پیوند خجسته ای خواهد بود
512اکو بگیر اکثرا روزا سرعتشون 260 و شب ها 60
قطعا صبانت داره اشتباه بزرگی میکنه و نباید مشترکی مثل شما رو از دست بده
من یکساله یوزر شاتل هستم اهل دانلود هم نیستم، حدود 10 روزه دارم برای یک تحقیق شبی یک گیگ فیلم صامت دانلود میکنم، اینا هم دیشب ما رو محدود کردند پیش به سوی ISP دیگه
به پشتیبانی میگم بابا من 10 روزه شبی یک گیگ میگیرم، اونم فیلم صامت، عقده دانلود که ندارم...میگه دست ما نیست
آقا سرويس2مگ گرفتم از امشب كه شروع دورمه 3گيگ حجمو نريختن جريان چيه؟ چي كنم؟
درود بر تو.نقل قول:
اقا بنده شیرازم.درسته.
اینجا وضعیت اینترنت خیلی خرابه.همه isp ها در یک رنج هستن و همشون یه گ..ن.
از چاله در میای موفتی تو چاه.از تو چاه میای بیرون میوفتی ته اقیانوس.
ته اقیانوسش صبانته ته چاه هم شاتله.
بقیه شرکتا هم پخی نیستن.ولی منطقه تا منطقه شیراز تا حدودی فرق داره.تشریف بیار تایپیک شیرازیا تا بیشتر اشنا بشی.
كسي جواب نميده؟نقل قول:
دوست گرامی یوسف سوال شما غلط است بپرس از منطقه مثلا تجریش تهران کسی است یا نه چون کیفیت منطقه به منطقه فرق می کند من تا ۱ ماه پیش در ای اس پی خودم ( شرکت دیگری بجز شاتل ) روز ها هم در استفاده از نت مشکل داشتم یعنی به معنی کلمه افضاح بود در حالی که همکارم در یک منطقه دیگر مشکلی نداشت هر منطقه با بقیه از این نظر کاملا متفاوت است .اما این که پرسیدی چطور باید تحقیق کنم . اولا سایت های دیگری هم بجز اینجا با همین تاپیک های مسایل و مشکلات شرکت....... وجود دارند که اطلاعات مفیدی در انها وجود دارد با کمی جستجو پاسخ دقیق به سوالت را پیدا می کنی توصیه می کنم این سوال را در تمامی تاپیک ها بپرسی تا بفهمی دقیقا در منطقه شما کدام شرکت بد است کدام خوب . بعد با توجه به مقدار بودجه بهترین سرویس را که پاسخگوی نیاز های شما باشد از بهترین شرکت تهیه کنی.این رو هم به یاد داشته باش شاتل بزرگترین اشتباه و بدترین انتخاب است برای شما ارزوی موفقیت می کنم
با درود
دوستان محترم کرجی؛
دوستمون ( Meysam Raz ) در چند پست قبل، در مورد تحقیق نوشته بود و اینکه توی محدوده خودتان کدوم ISP بهتره!
حال من در مرحله تحقیقم:
در مرکز مخابراتی شهید غیاثی باغستان کرج بهترین ISP کدام شرکت است؟
لطفاً دوستانی که در این محدوده اینترنت دارند نظر بدهند!
باسپاس فراوان
:10: