به نکته ی ظریفی اشاره کردی !!!!!!!!!!!!! :lol ::27::27::27::27:نقل قول:
Printable View
به نکته ی ظریفی اشاره کردی !!!!!!!!!!!!! :lol ::27::27::27::27:نقل قول:
ساعت سه و نیم نصفه شبه !!!
(1 کاربران & 5 مهمان)
lol !!! یعنی اینقدر مهمون داریم !!!!!!!
سلام
داخل ورد 26 تراب ایرانی هست لطفا اسم تراب رو بنویسید از بس یا این خارجکی ها گپ زدم دیونه شدم
می خواهند از تراب بندازنم بیرون خوب اخه دهکده دوستم بود دلم خواست یواشکی یه چیزایی بردارم :21::27:
یعنی نبود :19:
قول می دهم به خودی حمله نکنم
کمک هم زیاد نخواهم
مگه میخواستی به خودی هم حمله کنی ؟!
دیر گفتی :21: من الان چند ماهی هست که wow معتادم :27:نقل قول:
---------
قدیما سرعت p30world core ( هسته ی p30world = این تاپیک ) بیشتر بود :27:
تو یک شب فقط یک صفحه :19:
امشب شب عیده !!!!!!!!!!! دوباره بیاین !!!!!!!!!!!!! من که همیشه هستم !
HoJJaT_007 بن شد !!!!!!!!
----------------
جهت کسب اطلاعات اضافه تر در مورد این بازی به لینک twstats.com مراجعه فرمایید !:5:
هوراااااا !!
بعد از 1 ساعت همه شو خوندم ، همین دیشب ساعت 10 بود که یه پست دادم ، چه خبر شده اینجا !
همش بخاطر اینه که من بعد از 3 ماه برگشتم به میادین اینترنت
اینکه چند ماهه بن شده ، می گن تو تاپیک های دیگه چاقو کشی کرده تا اینو اونو بیاره با این تاپیک ! براشم 1 سال حبس عبد بریدن .... تازه توسط سازمان بین الملل از استفاده از هرگونه وسیله ی ارتباطی ( اعم از تلفن ، تلگراف ، نامه ، کبوتر .... چه برسه به اینترنت ! ) محرومه .نقل قول:
دوباره واسه چی بن شد ؟
چند روز دیگه با یک یوزر دیگه میاد !
عادت داریم .....
اخ گفتی ! :41::41:نقل قول:
یکی از بچه ها 5 شنبه تصادف کرده. الان تو کماست یه لحظه فقط یه لحظه براش دعا کنید.
فقط یه صلوات
بابای یکی از همکلاسیهای منم دار فانی رو وداع گفت !:19::37::37: یه فاتحه هم برای اون بفرستید !
دقیقا !!!!!نقل قول:
دوباره واسه چی بن شد ؟
چند روز دیگه با یک یوزر دیگه میاد !
عادت داریم .....
واقعا؟!!:41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابای یکی از همکلاسیهای منم دار فانی رو وداع گفت !
مجید جان اون دار فانی را بداع گفت ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایش بیامرزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوولا نخند ! دووما اصل موضوع رو بچسب اینها مسایل حاشیه ای هست هیچ وقت به هاشیه وارد نشو ! ( به ه ها نگاه کن ! :دي )نقل قول:
مجید جان اون دار فانی را بداع گفت ه
نامرد علیرضا گفت صلوات اونوقت تو میگی فاتحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه فاتحه هم برای اون بفرستید !
چون تویی فقط همین یه دفعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو خودت رو به زحمت ننداز !!نقل قول:
واقعا؟!!
اون هنوز نمرده !! :دينقل قول:
مرد علیرضا گفت صلوات اونوقت تو میگی فاتحه
چون تویی فقط همین یه دفعه
اون هنوز نمرده !! :دينقل قول:
مرد علیرضا گفت صلوات اونوقت تو میگی فاتحه
چون تویی فقط همین یه دفعه
ربطی به مردن نمردن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اینه که تو از حرف علیرضا سوء استفاده کردی و بجای صلوات گفتی فاتحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ولش من که فاتحه رو خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه اون خدایی نکرده بمیره علی رضا می اد می گه فاتحه بفرستید !! :دينقل قول:
ربطی به مردن نمردن نداره
مهم اینه که تو از حرف علیرضا سوء استفاده کردی و بجای صلوات گفتی فاتحه
حالا ولش من که فاتحه رو خوندم
سر کلاس بود یهو معلمم جبرمون داد زد برای شادی روح اون تازه داماد صلوات !! :دي
اینم حرفیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصن حواسم نبود اونی که دارم سر خونش بحث میکنم هنوز زنده س [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید خجالت بکش ، اواتار مردمو ...
جهت ***** ***** جمیعا کف مرتب !!!!!!!!!!!
اون که مال ممد نیست !!نقل قول:
وحید خجالت بکش ، اواتار مردمو ...
مال یکی دیگس ازشم اجازه گرفتم !!! :دي
میخ وام اوولین پستای مصطفی رو از این تایپیک بیرون بکشم امشب شب عیدی کلی بخندیم !! :دي
کیا پاین ؟
راستی وحید مبین ارتس ! :دي دار فانی رو اصولا وداع می گن نه بداع !!
نهنقل قول:
چون توی ترابی که بودم با همسایه ام درگیر شدم اون هم خودی بود من هم دخلشو اوردم :31:
به همین دلیل قول دادم که دیگه به خودی حمله نکنم
حالا تراب فارسی داریم یا نه :19:
داشتیم ! :27:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سری اوول !! :دينقل قول:
Lol !!!!!!!!!!!! تو موفق می شی تلاشت رو بکن !!!!!!!!!!! شب عید ما رو شاد بگردان !!!!
..........
چقدر مبتدی بوده ! :27:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mstf666
خبر خوشی دادی.
از نگرانی درم آوردی.
از صبح تا حالا کامپیوتر روشن بود و صفحه بازی رو نبسته بودم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی مارکت هم تاپیک زدم.
منم اول کار همین کار رو کردم !!!!!!!!!!!!!! کامپیوتر رو تا ظهر خاموش نکردم !!!!!!! Lol !!! هی می گفتم نامردیه اونایی که ای دی اس ال دارن خیلی زود تر قوی می شن !!!!!!!!!!! Lol !!!!!!!!!!
خدا رحمتش کنه :31:نقل قول:
الان صاحابش میاد شاکی میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که چیزی نیست ! مصطفی اون خیلی اوولا نبود ! از صفحه ی 200 به بعد اومد ! قبلش که هیچ کی بازی بلد نبود به جز بهزاد !
بد بخت باید هی توضیح می داد ! :دي منم هیچی حالیم نبود اصلا پست نمی دادم ! :دي کلا پیشنهاد می کنم برید یه بار از اوول بخونید ته خندس !! :دي یه بحث های ابتدایی هست که کلی می خندین ! :دط
:27:نقل قول:
چه صاحب خشنی داره :21:نقل قول: