سلام ؛ الان وضع های وب خوبه ؟ ارزش داره از پارس کوچ کنم ؟
256 محدودش چه سرعتی میده و این که هر گیگ اضافه رو چند میدن ؟
در ضمن پینگ عالی هم زیاد برام مهم نیست .
ممنون .
Printable View
سلام ؛ الان وضع های وب خوبه ؟ ارزش داره از پارس کوچ کنم ؟
256 محدودش چه سرعتی میده و این که هر گیگ اضافه رو چند میدن ؟
در ضمن پینگ عالی هم زیاد برام مهم نیست .
ممنون .
از طریق پنل از تب گزارش/درخواست سطح خدمات، محدود بودن پهنای باند مرکزو براشون توضیح دادم خودشون بعد 2روز زنگ زدن و بعد گفتن نامه افزایش پهنای باندو به مخابرات مرکز ما زدن.نقل قول:
عـــــجــــبنقل قول:
من که خطم روی هشت هست. با تست خودشون تا 500 بیشتر سرعت نمیگیرم،با دانلود منیجر هم تا 640 میگیرم. الان ب نظرت مرکز مخاربراتی مون محدوده؟؟! روشت برای ما هم جواب میده؟!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم های وب گرم :n02: من سرویسم 1 مگ هست ، تغییر سرویس دادم به 8 مگ بعد از 10 روز دوباره برگشتم به 1 مگ ولی الان 1 هفته میگذره هنوز سرعتم روی 8 مگ مونده :n31:
سلامنقل قول:
وضعیت جالبی نداره همش تایم اوت میده
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز من می خوام به های وب کوچ کنم و قصد دارم سرویس یک مگی بگیرم که شبانه رایگان هم داره ! رو این سرویس پهنای باند رو روی چه سرعتی می بندن برام؟ سرعت شبانم در چه حدی میشه حدودا؟
درود ، به جمع های وبی ها خوش اومدین :n31:نقل قول:
سرعت 1 مگ رو روی 3 میبندن ولی اگه بتونی روی مخ کارشناس هاش کار کنی میتونی تا 8 هم باز کنی :n05:
شبانه در هر صورت روی 250 سرعتت هست بالاتر از 300 نمیره و تنها شبی 2500 گیگ میتونی دانلود کنی . که من تا الان 82 گیگ دان کردم :n31:
به نظر من 3 ساعت رایگان های وب + پینگ افتضاح و تایم اوت فراوان ارزش نداره که اسیر بشید . اولویت رو بذارید با سرویس دهنده هایی که حداقل 5 ساعت تایم رایگان دارند تا ضرر نکنید . ضمن اینکه بسته به مخابرات منطقه سرعت متغیر هست و یه چیز ثابت نیست .نقل قول:
مرسی . اگه سرعت شبانه اینطور بمونه خیلی عالیه . فقط باید امیدوار باشیم که نخواد سیاست های احمقانه اعمال کنه .نقل قول:
والا من تا الان صبانت داشتم و از لحاظ پینگ مشکلی نداشتم ولی حیف که کلا شبانه رو کن فیکون کرد . الانم برای شبانه رایگان فقط دو تا انتخاب دارم .. یا های وب و یا آسیاتک! که انگار آسیاتک ناراضی بیشتر داره! از طرفی فشفشه های وب هم وسوسه کنندس:n02:نقل قول:
بله البته اگه مرکز مخابراتیتون مشکل پهنای باند نداشته باشه.نقل قول: