طلایی صبا 260.
Printable View
طلایی صبا 260.
دوست عزیزنقل قول:
حدود 15 دقیقه از resume لینک گذشته بود اون عکس رو گرفتم
در حدی سرعت پایین هست و وضعیت افتضاح که نمی تونه کانکشن های بیشتری با سرور برقرار کنه
سرور دانلود هم کاملا معنبر هست (با لینکهای داخلی دیگه هم وضعیت همینطور هست):n27:
سلام دوستان دیشب برای من سرعت روی یک گیگ ثابت بود و تا صبح چند بار چک کردم همین بود طرحم نقره ایه
دوستان من میخوام طرحو عوض کنم الان طلایی بگیرم دانلود شبانم بالای 1 مگ میره ؟
میدونی از نظر اونا باید چه کار کرد ؟ همون جوابی که یه زمانی به من هم دادن . خیلی شبک و راحت برگشتن میگن "دیگه اشتباهی بوده که پیش اومده و امکان فسخ قرارداد وجود نداره . حالا عیب نداره برو روزانه استفاده کن تا وقتی که تموم شد . بعد بیا طرح جدید بگیر ."نقل قول:
یه زمانی رفتم طرح برنزی که بگیرم گفتن شبانه داره و بعد از رانژه و قبل از وصل شدن فهمیدم که فقط سرویسهای 6 ماه به بالا شبانه داره . کلی اینور اونور که اقا این طرح منو که 50 تومن از من گرفتین رو برگردونین یا لااقل طرحم رو بکنین 6 ماهه و شبانه رو فعال کنین .
هیچی دیگه از اخر مجبور شدم همونجوری برگردم و به حرف اونا گوش کنم و 50 تومن سرویسم رو کامل استفاده کنم سر چند روز و بعد برم 100 تومن بدم 6 ماهه شارژ کنم .
حالا خوب شد شب اومدم امتحان کردم دیدم شبانه وصله و اون در واقع دروغی بود که اونا گفته بودن فقط واسه اینکه سرویسهاشون رو بیشتر فروش کنن .
تو هم مطمئن باش هیچ کاری نمیتونی بکنی و مجبوری استفاده کنی .
سلام دوستان متاسفانه منطقه ما هم به فیبر نوری پیوست:n28:
بعد از یک هفته قطع بودن تلفن حالا وصل شده ولی مشکلی که من دارم این هست که خط من رو محدود کردن یعنی الان من 1 مگ هم اینترنتم نمیرسه:n04: حالا باید من چکار کنم ؟
Downstream Rate: 1021 kbps Upstream Rate: 509 kbps
به بشتیبانی زنگ بزن وبگو به گلدنت خبربدن و یا با سربرست 2020صحبت کن.نقل قول:
شمارتو بفرست برا موندس ۳ سوت مشکل حل میشه!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت یک گیگ :n04: :n04::n04:
مگه از مخابرات خراسان رضوی این کارا بر نمیاد که تعجب کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بعد از یک ماه تازه دیشب سرعت یک مگ بود