سایت دانلودها 2 تا سرور داره.یکیش ماله خوده سایته که الان از اون بدونه ------ نمیتونی دانلود کونی.اون یکی سرور مستقیم شده از Rapidshare هست که میشه بدونه شیلتر ازش دانلود کرد :46:نقل قول:
Printable View
سایت دانلودها 2 تا سرور داره.یکیش ماله خوده سایته که الان از اون بدونه ------ نمیتونی دانلود کونی.اون یکی سرور مستقیم شده از Rapidshare هست که میشه بدونه شیلتر ازش دانلود کرد :46:نقل قول:
سرعت منم از 195 شده 25 - 30 بهشنم که میگم ، میگن: شما اشتراکتون 256 هست که داریم میدیم ! یعنی واقعا کلاهبردارن اول میگن شما بخرید ما 1.5 مگ میبندیم وقتی پول دادی میگن شما پول 256 دادی دیگه چرا توقع بیشتر داری ؟ منکه اینقدر اعصابم خرابه که فردا میخوام برم هرچی از دهنم در میاد به اون مسئول فروششون بدم!نقل قول:
اینم یه جور سیاست هست معتاد کردن مردم به سرعت های بالا که باعث شه پول بیشتری خرج کنن سرعت بیشتری بگیرن مثل من که یه زمانی صبانت 128 رو 512 میداد میگفتیم ایول سرعت 64 شبی 700-800 مگ حالا به زیره 1.5 گیگ راضی نمیشم باعث میشه برم پول سرویس بر فرض 1 مگ رو بدم بهشون با حجم پایین تر که سرعتم همون 1 مگ بمونه ولی حجمم زود تر تموم شه ! یه زمان طولانی هم بردن رو 120 بعد حالا کمش کردن این یعنی چی یعنی طرف رو معتاد میکنن بعد دارو هارو با قیمت بالاتری نسبت به قبل بهش میفروشن یعنی شارلاتان بازی که از همین شرکت ها و توزیع کنندگان مواد مخدر بر میاد :31:
دوستان این تنظیمات مودم رو نمیشه کاری کرد سرعتش بره بالا ؟ :31: یا مثلا" حجم نندازه ؟ :31: سوراخ سمبه زیاد داره ها فکر کنم بشه هکش کرد یه کارایی باهاش کرد :31:
امین جون من این تنظیمات رو روی مودم خودم انجام دادم ونقل قول:
Connect On-Demand (Close if idle
رو روی 5 دقیقه گذاشتم و 5دقیقه که کیلوبایت رد و بدل نشه یا سیستم خاموش شه چراغ مودم قرمز میشه و توی پارس هم چک کردم با 2-3 دقیقه اختلاف درست میزنه زمان رو .
می خواستم کانکشنی کنم که دیگه با این روش بیخیال اون میشم :31:
برای من زمان redial نداره . اینی که الان گذاشتیش 30 ثانیه یعنی 30 ثانیه بعد دوباره وصل میشه ؟ :31:
فقط یه سوال . اینی که میگی 5 دقیقه برای اطمینان میگی ؟ وقتی بخواد قطع شه که دیگه مهم نیست چند دقیقه بعدش دی سی شه حالا چه 1دقیقه چه 20دقیقه ؟ :31: مثلا" بزاریم رو 30ثانیه یا 1دقیقه ایرادی نداره ؟ :31:
بعد یه سوال دیگه این که شات داون IDM خوب جواب میده ؟ یا با این برنامه مرنامه ها بزاریم سیستم خاموش شه ؟ :31:
ممنون :40:
دوستان من 6 روز دیگه دارم و فقط 0.04 گیگ یعنی 40 مگ برام مونده.
چی کار کنم؟
اون قسمت خرید گیگ اضافی.پولش رو همین الان باید بدم یا وقتی دوره بعد رو خواستم تمدید کنم؟الان اصلا حس و حوصله بیرون رفتن تو این گرما رو ندارم.
الان چی کار کنم؟
تشکر.
میزان مصرف بین 12.30 تا 1 رو برای من حساب کرد. درصورتی که ساعت 12.33 به وقت سیستم خودم و 12.32 به وقت سرور پارس آنلاین کانکت کرده بودم.
مشکل از چی میتونه باشه؟ اولین باره که حساب کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خرید 1 گیگ رو همین الان باید پرداخت کنید و بهترین راه به نظر من تمدید قرار دادتون هست
این وضعیت دانلود شبانه ی منه هر ساعت یه چیزی حدوده 50 مگ.
اینو نمیشه کاریش کرد؟ بیشتر وقت یا سرعت صفره یا دیسکانکت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان من بخوام یه گیگ بخرم.باید چی کار کنم؟
رفتم قسمت خرید از طریق بانک نوشته ایمیل رو وارد کن بعد که وارد کردم چی کار کنم؟