هاردتون ممکنه بدسکتور یا delay sector داشته باشه تو اسکن نرم افزار hdd regeneator مشخص میشهنقل قول:
Printable View
هاردتون ممکنه بدسکتور یا delay sector داشته باشه تو اسکن نرم افزار hdd regeneator مشخص میشهنقل قول:
از سالم بودن اتصالات هارد یعنی کابل برق و کابل دیتا هارد مطمئن هستید؟نقل قول:
با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید
اگر بعد از چند ثانیه هارد خاموش میشه یعنی موتور هارد از کار میفته درصورتی که اتصالات و پاور سالم باشه میتونه از سوکت برق هارد یا برد یا موتور هارد باشه باید هارد تعمیر بشه و اطلاعات ریکاوری بشه اگر گارانتی داره بفرستید گارانتی هارد رو
ممنون از پاسختون
تمام اتصالات سالمه فقط این هاردم اینطوری و رو بوت نمیاد
سوالم اینکه اگه گارانتی بفرستم اطلاعاتم پاک میشه چون برام مهمه اگه اره یه مرکز معتبر معرفی کنید لطفا
سلام اقا من امدم و اینو تبدیل کردم طبق عکسی که قبلا گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تبدلیلی که از روی برد سینماخانواده برداشتمنقل قول:
هارد روشن میشه اما دیتکت نمیشه و تو ویندوز نه درایور داره نه چیزی حتی تو دیسک منیجمینت اما وقتی میزنم تو دستگاه دیجیتال شناسایی میشه
راه چاره چیست مشکل کجاست
سلام دوست عزیز , شما نمیتونید به اطلاعتتون دست پیدا کنید چون این هاردها دیتا را اینکریپت میکنند , میتوانید از کانون بازیابی اطلاعات کمک بگیرید۰۲۱۶۶۴۷۹۵۸۰
سلام دوستان.
من یک هارد my passport wd 1 tb دارم. به گفته تعمیر کار هار یکی از هد های هاردم خراب شده. واسه همین یک چهارم اطلاعاتم قابل بازیابی نیست. هاردم رو قبلا سه تا پارتیشن کرده بودم و اطلاعات خیلی مهمم هم توی پارتیشن وسط بوده. الان میخوام با یک نرم افزار از هاردم ایمیج بگیرم و قسمت هایی که روی هد سالم هست رو بازیابی کنم. با نرم افزار get data back ntfs میشه ایمیج گرفت اما از اولین سکتور ایمیج گیری رو شروع میکنه. لطفا یک نرم افزاری رو معرفی کنید که بگم از سکتور دلخواه خودم ایمیج گیری کنه و از روی فایل ایمیج اطالاعات رو بازیابی کنه. ممنون میشم زود جواب بدین خیلی مهمه اطلاعاتم.
مرکز معتبر نمیشناسم برای معرفی مرکز از عطاجان بپرسید راهنماییتون میکنندنقل قول:
در ادامه میخواستم بگم یک هارد جدید wd my passport ultra 1tb خریدم. فرمتش کردم. وقتی میزنم به کامپیوتر اغلب اوقات درایو رو شناسایی نمیکنه. یعنی لیبل درایو حذف میشه. باید از disk managment برم یک لیبل بهش بدم. مثل G . میخوام ببینم مشکل از هاردمه؟ ببرم گارانتی؟ میترسم اینم خراب بشه... :n28:
یک بار پارتیشنشو پاک کنید و دوباره پارتیشن رو ایجاد کنید و یک لیبل که متفاوت باشه بهش بدید ببینید بازم اینطوری میشه یا نهنقل قول:
الان که دسترسی به هاردم ندارم. رفتم حتما اینکارو میکنم. فقط یه چیز دیگه هم الان یادم اومد. اولین بار که خواستم فرمت کنم quick format نکردم. زدم کامل فرمت بشه تا نصفه ها رفته بود که اخطار enable format رو داد. انگار موقع فرمت کردن قطع و وصل شده.