فورلان هدف جدید رئال مادرید
فلورنتینو پرز هدف جدید برای خط حمله خود را دیگو فورلان اعلام کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
به نقل از آُس، فلورنتینو پرز که از اتلاف وقت توسط والنسیا با درخواستهای بالا برای داوید ویا خسته شده است، تصمیم دارد به سراغ دیگو فورلان مهاجم اتلتیکو مادرید برود که در این فصل هم بهترین گلزن اسپانیا و هم اروپا شد.
فورلان هم شخصا از علاقه رئال مادرید به خودش باخبر است و احتمال هم می دهد که در صورت حضور در رئال مادرید به یک بازیکن تیم اول تبدیل شود چرا که احتمال می رود خورخه والدانو دو تن از مهاجمان تیم، رود فان نیستلروی و کلاس-یان هونتلار را در این تابستان به فروش برساند.
نزدیکتر شدن کاکا به مادرید
سیلویو برلوسکونی اعلام کرد هر تصمیمی که برای کاکا بگیریم را دوشنبه اعلام می کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
رییس باشگاه میلان، امروز عصر درباره فروش احتمالی کاکا به مادرید گفت که تصمیم باشگاه را دوشنبه اعلام می کنیم.
در دو روز اخیر تمام خبرگزاریهای اسپانیا و ایتالیا خبرهایی مبنی بر حضور کاکا در رئال مادرید چاپ کردند که مطمئن هستند کاکا دیگر یک مادریدی است و این خبر امشب وقتی قوت بیشتر یگرفت که چلسی هم اعلام کرد پیشنهادی برای خرید کاکا نداده است.
هرچند کاکا هم اکنون در برزیل به سر می برد و هنوز هیچ خبری به طور رسمی اعلام نشده است.
برلوسکونی در مصاحبه با Porta a Porta در مورد این انتقال عظیم گفت: " دوشنبه شاید بتوانم قطعی تر صحبت کنم چرا که الان هنوز به یک تصمیم قطعی نرسیده ایم. دوشنبه اعلام می کنم که چه اتفاقی قرار است رخ دهد. هم اکنون هیچ تصمیمی گرفته نشده چرا که به خود کاکا دسترسی نداریم. دوشنبه باید با وی صحبت کنم و بعد تصمیم بگیرم. با تمام دوستی که با کاکا و پدرش دارم ولی معامله در دست پدر کاکا است و وی کسی است که تصمیم نهایی را می گیرد. اگر کاکا برود ما هنوز رونالدینیو را داریم."