-
توره امشب مى آيد
ايران ورزشى- توره هنوز نيامده البته ديروز شايعه شده بود كه او بالاخره وارد تهران شده و قرار است در جلسه اى - ديروز - درباره غيبت هايش به مديرعامل توضيح بدهد اما چنين جلسه اى تشكيل نشد و وقتى در اين باره با مدير برنامه هاى ابراهيم توره صحبت كرديم، او هم از برگزارى اين جلسه اظهار بى اطلاعى كرد: «كدام جلسه توره هنوز به ايران نيامده البته بعد از آمدنش حتماً به باشگاه مى رود ولى تا اين لحظه هنوز نيامده و من هم به مسؤولان باشگاه و آقاى فرخزادى اطلاع داده ام.»
او درباره زمان بازگشت توره هم مى گويد: «قرار بود يكى دو شب قبل بيايد ولى ظاهراً مسائلى پيش آمده و سفرش دچار تأخير شده. خودش به من گفت كه امشب برمى گردد و ما هم منتظريم.»
-
پرسپوليس زير ذره بين شيرازى ها
كادر فنى تيم مقاومت سپاسى براى مقابله با پرسپوليس ديروز جلسه اى را براى آناليز اين تيم برگزار كرد.
اين تيم در حالى خود را براى بازى مقابل پرسپوليس آماده مى كند كه هيچ مصدوم و محرومى ندارد و ديشب بعد از يك تمرين سبك در هتل جام جم اردوى شبانه خود را برگزار كرده. كادر فنى مقاومت همچنين ساعت ۱۹ ديروز با ارائه فيلم بازيهاى پرسپوليس نقاط قوت و ضعف اين تيم را براى شاگردان خود توضيح دادند تا با شناخت بيشترى رودرروى پرسپوليس بايستند.
-
منصورى: مى مانم و حقم را مى گيرم
محمد منصورى با سليقه هاى خاص افشين قطبى تبديل به يك بازيكن نيمكت نشين شده ولى خودش معتقد است كه مستحق فرصت بيشترى است.
منصورى با اشاره به اين موضوع مى گويد: «هر مربى سليقه خاص خودش را دارد و من هم به عقايد قطبى احترام مى گذارم. شايد او به بازيكنانى كه فيكس بازى مى كنند بيشتر اعتقاد دارد ولى من هم هر وقت وارد زمين شدم خوب بازى كردم و توقع دارم كه بيشتر بازى كنم. در ابتداى فصل پرسپوليس را انتخاب كردم چون اهداف بزرگى در سر داشتم و حالا هم نااميد نشده ام و آن قدر تلاش مى كنم تا حقم را بگيرم. به عنوان مثال در بازى با فولاد كه خيلى غايب داشتيم انتظارم اين بود كه در تركيب ثابت قرار بگيرم ولى باز هم به من فرصتى داده نشد البته من نااميد نمى شوم و بايد به هدفم برسم.»
-
اردوگاه قرمز
ملالى نيست جز دورى جادوگر!
ايران ورزشى- نيم ساعت قبل از شروع تمرين تمام نفرات تيم در مجموعه اكباتان حضور داشتند و تمرين راس ساعت ۱۵:30 با صحبت هاى قطبى آغاز شد. بعد از گفت وگوى كوتاه قطبى با بازيكنان آنها زير نظر پيروانى دور زمين دويده و پس از آن به انجام حركات كششى و نرمشى پرداختند. دروازه بان ها اما فقط زمان دويدن دور زمين كنار بقيه بودند و بعد از آن جدا شده و زير نظر عابدزاده و ماركو به تمرين پرداختند. بعد از انجام حركات كششى، آقا وسط و سپس پاسكارى در دستور كار قرار داشت. تمرين بعدى سانتر از جناحين بود كه در اين مقطع دروازه بان ها نيز به سايرين پيوستند. تمرين بعدى شوت به دروازه بود كه اين قسمت معمولا جذاب ترين قسمت تمرين است. سپس نفرات تيم به دو گروه تقسيم شدند. گروه اول كه بيشتر نفرات اصلى تيم آن را تشكيل مى دادند زير نظر قطبى به شكلى تخصصى تر به سانتر از جناحين و شوت به دروازه پرداختند و گروه بعدى كه نفرات خط خورده ليست را تشكيل مى دادند زير نظر ماركو تمرين مى كردند به اين ترتيب كه ماركو براى آنها سانتر مى كرد تا بازيكنان توپ را راهى دروازه كنند. بعد از آن بازيكنان سرد كرده و راهى رختكن شدند و تمرين پرسپوليس راس ساعت ۱۶:30 به پايان رسيد اما پتروويچ و نورى برخلاف بقيه زير نظر كادر فنى به تمرين ضربات ايستگاهى پرداختند كه حفاظت از دروازه پرسپوليس را در اين تمرين حقيقى برعهده داشت.
* غايبان آخرين تمرين پرسپوليس قبل از پرواز به سمت شيراز همچنان خوردبين و كريمى بودند. خوردبين هنوز از مالزى بازنگشته و به همين دليل نمى تواند پرسپوليسى ها را همراهى كند و كريمى نيز كه به دليل مصدوميت روزى دو جلسه فيزيوتراپى مى كند، از حضور در تمرينات تيم معذور است.
* محمد علوى با كمى تاخير خود را به تمرين رساند و به صحبت هاى قطبى نرسيد. زمانى كه علوى وارد زمين شد در حال مرتب كردن لباس هايش بود كه اين موضوع سوژه اى شده بود تا بازيكنان هر كدام تيكه اى به او انداخته و علوى را دست بيندازند!
* عليرضا محمد كه گفته مى شد انگشتش لاى در مانده! با دست بانداژ شده به محل تمرين آمده و با همان شرايط تمرين كرد.
* مهدى واعظى براى جلوگيرى از مصدوميت مجدد، با گردنبند مخصوص تمرين مى كرد كه مبادا در حين تمرين دوباره از ناحيه گردن دچار مصدوميت شود.
* واعظى بعد از ۴۰ دقيقه تمرين كردن راهى رختكن شد.
* همه پرسپوليسى ها با لباس هاى زمستانى متحدالشكلى كه آرم مارى براون روى آن حك شده بود تمرين مى كردند اما كريم باقرى همچنان با لباس آستين كوتاه - بدون شماره- تمرين مى كرد.
* الونگ الونگ جدا از بقيه دور زمين مى دويد و هر از چندگاهى با حركات دست تماشاگران را تحريك مى كرد تا تشويق اش كنند!
* كريم باقرى معمولا سعى مى كند تمرين پرسپوليس مهيج و با نشاط باشد. ديروز زمانى كه تماشاگران ايوان پتروويچ را تشويق مى كردند، باقرى با شوخى شروع به در آوردن اداى ايوان كرد كه همين مساله باعث خنده و شوخى حاضران شده بود!
* قبل از شروع تمرين ليدرهاى پرسپوليس بيرون مجموعه اكباتان جلسه اى در مورد چگونگى حمايت از پرسپوليس در تمرينات و بازى ها داشتند.
* تداركات تيم پرسپوليس ديروز به خبرنگاران حاضر در مجموعه اكباتان تذكر داد كه هر روز كارت هاى آنها چك مى شود. به غير از تداركات تيم، انتظامات مجموعه اكباتان هم يكى يكى كارت هاى خبرنگاران را چك كرد.
* هدايتى يكى از اعضاى هيات مديره هم ديروز مرتب و به شكلى خاص مورد تشويق و حمايت تماشاگران قرار گرفت.
* تماشاگران حاضر در مجموعه اكباتان كه همچنان از يكى از روزنامه هاى ورزشى ناراحت بودند، با شعارهايى كه عليه اين روزنامه ورزشى دادند، نارضايتى خود را از موضع گيرى اين روزنامه ابراز كردند.
* قبل از شروع تمرين هادى نوروزى و دى كارمو به پاسكارى هاى تك ضرب پرداختند و بقيه نيز سپك تاكرا كار كردند تا تمرين شروع شود.
* 150 تماشاگر براى تماشاى آخرين تمرين پرسپوليس قبل از بازى با مقاومت راهى مجموعه اكباتان شدند. تماشاگران بعد از ۲۰ دقيقه تشويق دقايقى در سكوت تمرين را تماشا مى كردند كه صداى استقلالى ها از ورزشگاه دستگردى شنيده شد كه در اين هنگام تماشاگران پشت به زمين شروع به تشويق پرسپوليسى ها كردند تا صداى تشويق هايشان بهتر به گوش استقلالى ها برسد!
* چهار نفر از ليدرهاى پرسپوليس سه شنبه راهى شيراز شده بودند و بقيه آنها ديشب همراه كاروان پرسپوليس راهى شيراز شدند.
-
مدير روابط عمومى جانشين خوردبين
ايران ورزشى- مدير روابط عمومى پرسپوليس امروز در غياب محمود خوردبين با عنوان سرپرست روى نيمكت اين تيم خواهد نشست.
البته خوردبين كه براى شركت در اجلاس AFC به مالزى سفر كرده بود صبح امروز به تهران بازمى گردد اما از آنجا كه تا پيش از شروع بازى پرسپوليس- مقاومت، هيچ پروازى از تهران به شيراز انجام نمى شود او نمى تواند خود را به پرسپوليس برساند. به همين خاطر و با نظر مديرعامل، مرتضى ضرابى كه به عنوان مدير روابط عمومى فعاليت مى كند، به جاى محمود خوردبين امروز روى نيمكت پرسپوليس خواهد نشست.
-
صادقى:از داورى ضربه خورديم
من به پرسپوليس نمى روم
ايران ورزشى- شايعات زيادى در خصوص پيوستن اميرحسين صادقى به پرسپوليس شنيده مى شود ولى مدافع مس كرمان اين موضوع را تكذيب كرد.
صادقى مى گويد: «رفتن من به پرسپوليس شايعه است و قصد ندارم چنين تصميمى بگيرم. متأسفانه يك عكاس ورزشى از قول من به مظلومى گفته بود كه مى خواهم به پرسپوليس بروم ولى من اين خبر را تكذيب مى كنم.»
وى با اشاره به نتايج ضعيف مس در هفته هاى اخير مى گويد: «قرار نيست هميشه برنده شويم و فوتبال با اين اتفاقات جذاب مى شود. از لحاظ فنى عيب هايى داريم كه بايد برطرف شود ولى در بازى هاى اخير از داورى خيلى ضربه خورده ايم و متأسفانه داورهايى براى بازى هاى ما انتخاب مى شود كه تا حالا آنها را نديده ايم.»
-
روى آنتن
هفته سيزدهم ليگ
ايران ورزشى- مثل هفته هاى گذشته آخر اين هفته هم فوتبالى است. در اين هفته ابتدا امروز بازى مقاومت سپاسى و پرسپوليس پخش مى شود. اين بازى كه از هفته سيزدهم ليگ برتر است ساعت ۱۴:30 از شبكه ۳ سيما روى آنتن مى رود اما فردا پربارتر از امروز خواهد بود. فردا علاوه بر بازى استقلال و ذوب آهن كه ساعت ۱۶:15 پخش مى شود مى توانيم شاهد ۲ برنامه ورزشى ديگر هم باشيم. ابتدا برنامه ورزش و مردم ساعت ۱۰:40 از شبكه اول سيما پخش مى شود. بعد از آن هم مى توانيم شاهد برنامه ورزش از نگاه دو باشيم.
-
-
-
مهاجمان بازگشته ديگر نفس ندارند
پرسپوليس به محسن خليلي دل نبندد پرسپوليسي ها دل به بازگشت محسن خليلي بسته و تصور مي کنند به دنبال بازگشت او مي توانند از ثمرات حضور او در ادامه مسابقات فوتبال ليگ استفاده ببرند اما فوتبال ايران از ياد نبرده که هرگاه يک مهاجم گلزن و سابقه دار وارد مجموعه اش شده و يک دوره را به علت مصدوميت از دست داده است، در بازگشت دوباره هيچ گاه نمي تواند مثل گذشته منشا اثر باشد و ادامه کار را با روند عدم موفقيت به پايان رسانده است. آيا در مورد محسن خليلي هم اين اتفاق تکرار خواهد شد؟ در اين باره بد نيست توجه شما را به چند نمونه جلب کنيم. فرشاد پيوس مهاجمي بود که هرگاه از ابتدا تا انتهاي ليگ يا مسابقات فوتبال باشگاه هاي تهران در خدمت پرسپوليس بود به عنوان آقاي گلي مي رسيد. او سال 65 به پرسپوليس آمد و در سال هاي 65، 66 و67 با اين تيم آقاي گل تهران شد. در سال 68 پيوس به قطر رفت و به جاي او اصغر مديرروستا آقاي گل مسابقات فوتبال باشگاه هاي تهران شد. در سال هاي 69 و 70 به دنبال بازگشت فرشاد، او بار ديگر آقاي گل تهران شد. ليگ سال 71 ، به علت محروميت، از دست فرشاد رفت. او در ليگ سال 70 هم آقاي گل مسابقات فوتبال تهران شده بود. بله مي گفتيم. فرشاد پيوس در سال 1372 در نيمه کاره به ليگ برگشت اما بعد از بازگشت دوباره، در دو سوم پاياني ليگ نتوانست بيشتر از هفت گل به ثمر برساند و آقاي گلي را به ستاره اي ديگر يعني عباس سيکاني سپرد که با پيراهن تيم ذوب آهن اصفهان ، هفده گل در مسابقات فوتبال ليگ به ثمر رساند و آقاي گل شد. علي دايي هم در سال 74 وقتي به ليگ برگشت نتوانست بيش از سه گل در ده بازي آخر براي تيم پرسپوليس به ثمر برساند. به جز اين دو مثال در تاريخ فوتبال ايران ، هر گاه ستارگان گلزن مصدوم شده اند در بازگشت نمي توانند آن طور که بايد منشاء اثر و تحول باشند که در اين عرصه مي توان به مرداني چون غلامحسين مظلومي، فرشاد پيوس، علي دايي و صفر ايرانپاک اشاره کرد. به خصوص صفر ايرانپاک که بعد از بازگشت دوباره اش به فوتبال پاي گلزني خود را کاملا قفل شده ديد
به نقل از روزنامه جهان فوتبال