نقل قول:
اصلا ما چيزي به نام معاف از اموزشي نداريم
مگر داشتن دوره. تكميلي بسيج اونم فقط در سپاه
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
نقل قول:
اصلا ما چيزي به نام معاف از اموزشي نداريم
مگر داشتن دوره. تكميلي بسيج اونم فقط در سپاه
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
آقا ممنون از جوابت..میشه آدرس دقیقش رو هم بدی ؟:11:نقل قول:
برای این که نامه ی از کار افتادگی بگیری باید چی کار کرد ممنون ولی اینم لطف کنید بگید
شما با این بنده خدا در ارتباط باشید بهتره چون ایشون چند وقت پیش برای از کار افتادگی پدرشون اقدام کردند والبته موفق شدندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منتظر جوابم هنوز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.شما روز اول میرید اونجا تقسیم میشید و سوار اتوبوس میشید میرید پادگان لباس ها رو یزد میدننقل قول:
2.خونه کچل کن پادگان از نظر بهداشتی خوب نیست اره 4
3.بله با اتوبوس میبرند (باید ببرند قانونه )
4.پست اول توضیح داده . ژیلت نبر سپاه گیر میده . موبایل هم حرفش رو هم نزن
5.کلا بیخیال شو
6.خاتمی یزد یکی از بهترین مراکز اموزشی هست و جایه خوبی هست
7.مدت اموزشی 60 روز هست کی گفته 45 روز مدت خدمت 21 ماه هست و از اول اموزشی حساب میشه (در شرایط عادی )
8.سپاه اکثرا خوب تقسیم میکنه احتمالش زیاده
9.احتمال 80 درصد ستوان سه 20 درصد ستوان دو در شرایط عادی حدود 60 تومن تو اموزشی هم از حقوق خبری نیست جهت اطلاع
سلام من اعزام 1/4 بودم اونجا تازه ترخیص شدم ... سوالی بود در خدمتمنقل قول:
1- اونجا فقط تقسیم میشین بعدش بهتون بلیط میدن و میرین ترمینال و اگه سربازای تو اتوبوس بیشتر از 20 تا بودن وظیفشه تا پادگان ببره | لباس ها رو تو پادگان میدن
2- بهتره خودت بری مثل مرد با نمره 4 بزنی اونجا هم خیلی بهداشتی نیست هم کلی حیرون میشی
3- اینو که تو 1 جواب دادم
4- اینارو رو حتما همرات باشه لازمت میشه ژیلت رو اگه ببری همون روز اول باید بندازی سطل آشغال موبایل هم ازت تحویل میگیرن موقع ترخیص پس میدن ولی بازم نبری بهتره چون صفش طولانیه
قیچی - نخ و سوزن (آبی و نارنجی) - کبریت - سنجاق قفلی (برای آنکادر و استفاده به جای گیره لباس) - صابون خمیری - کارت بانک (البته بعضی وقتا سیار میارن) - واکس و فرچه - کتاب اگه حوصلت سر میره - یه چراغ قوه کوچولو - ملافه - لیوان و قاشق و ... + یه ظرف در دار مکعبی شکل برای آب که بتونی توی جیب بغل شلوار بذاری و خیلی تابلو نباشه که گیر بدن. دارو به خصوص قرص های ویتامینه
5- شانس زیادی نداری اما با فرمانده گروهان و گردان صحبت کن شاید موافقت کردن
6- خاتمی در مجموع انصافا پادگان خوبیه از نظر امکانات بین پادگان ها تو سطح خوبی قرار داره.
یه نکته اگر گردان 1 افتادی سعی کن تا میشه تو آسایشگاه های 2 نیافتی چون نقشه بدی داره و تخت هاش بیش از حد به هم فشرده است. سعی کن تخت مورد علاقت رو پیدا کنی و کدشو برداری. موقع سازمان دهی جاتو با صاحب کد عوض من و سعی کن اینجوری تخت مورد علاقتو مالک بشی.
گردان 1 از بقیه اش امکاناتش بهتره و راحت تره.
اونجا فارق از سختی هاش خداوکیلی قشنگه. طلوع و غروب هاش فوق العاده است و کوه های قشنگی هم داره.
در ضمن یه بد شانسی هم که دوره شما داره اینه که به خاطر مناسبت های آخر شهریور رژه زیاد داره. کلی باید رژه تمرین کنین. اگر پمادی یا باند کشی ای چیزی برای پات لازم داری ببر.
سعی کن مسئولیت قبول نکنی اینجوری بی دردسر و راحت دوره میگذره.
7- نمیخوام نا امیدت کنم اما به احتمال زیاد دوره شما 75 روزه بشه! این آخریا مربی ها میگفتن قراره بشه 75 روز. راستو دروغش با خودشون. دوره از همون روز اول حساب میشه. اگر امریه نیستی 21 ماهه ای.
8- معلوم نیست ولی احتمالش هم کم نیست
9- اینو درست نمیدونم فقط میتونم بگم اکثرتون درجتون یکی میشه و تعداد محدودی درجه های بالاتری میگیرن.
در کل برای خودت سخت نگیر دوره آموزشی اونجور که میگن واقعا سخت نیست. حتی یه چیزاییش لذت بخش و جالبه.
به امان خدا
اگر رو آب باشی خوبه کلی وسیله گیرت میایید مخصوصی اگر روی گلف باشینقل قول:
ولی خطر های خودشو داره درگیری و خیلی چیزای دیگه
ولی در کل خیلی ها آرزو دارن که روی گلف باشن
سلام دوستان
19 / 6 ها برگ سفیدتون نیموده هنوز مثل من؟:31:
2. واسه آموزشی تو ارتش با نمره چند باید کچل کنیم؟
پیشاپیش سپاس گذار:20:
عزیز من چه خبره! :18:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم سپاهه، سپاه برای لیسانس استوار 2، لیسانس بسیجی استوار 1 و لیسانس بسیجی بالای 5 سال ستوان 3 میده.