وااااااااااااااااای یه مشکل بزرگ لول 24 mg آپدیت دادههههههههههه:n04:
واییی خـــــــــــــــــــــــد ا حالا چیکار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممم
حالا مــــــــــن چیکارررررر کنممممممم بدبخت شدم:n28:
Printable View
وااااااااااااااااای یه مشکل بزرگ لول 24 mg آپدیت دادههههههههههه:n04:
واییی خـــــــــــــــــــــــد ا حالا چیکار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممم
حالا مــــــــــن چیکارررررر کنممممممم بدبخت شدم:n28:
نقل قول:
24 مگ؟؟؟؟ :n13: همچین گفتی چیکار کنم انگار 240g اپدیت داده
وسط آپدیت اینترنتم برا 10 ثانیه شد و با این سرویس مزخرف ریوت الان باید 60 مگ دانلود کنم
می ترسم این بار بشه 300 :n04:
من سر قولم هستم و با اون عکسی که دوستان از RP من دیدن فکر نمیکنم جای شکی باشه که من RP ندم،پس تا 10 دقیقه اول بازی شما میتونی 100 تا فارم کنی؟! هر lane ی خواستی بورو با هر چمپی که دوست داشتی فقط رو به روت حداقل باید 1 چمپ دشمن باشه،اگه تونستی درجا 3000 تا RP میدم بهت! اما اگه نتونستی چی؟ اگه نتونستی میای اینجا پست میدی اعتراف میکنی که ادعا کرده بودی و فقط خواستی قومپوز در کنی :n02: اگه احلشی بسم ... من همیشه آماده هستم فقط کافیه خبرم کنینقل قول:
100 تا cs توی 10 مین که چیزی نیست من معمولا" توی اکثر بازیام مین 10 ، 100-110 میزنم :n10:نقل قول:
پس نشونم بده،اما اگه نتونستی چی؟ :n10:نقل قول:
-------------
این آپدیت 24mg واسه چی بود؟ :n13:
نقل قول:Id EuW = TR4NC3zنقل قول:
میریم با Bot بازی میکنیم خودتم بیا تو گیم نگاه کن ؛
خواستی خودت بیا جلوم ولی اگه خودت اومدی :
No Harass یا اینکه اگه Harass کردی و نذاشتی فارم کنم باید حداقل خودت هم 80 تای فارم کرده باشی Min10 و کیل ندی اگه نه شرط رو باختی , قبول ؟
چون تو میدونی قصد من فقط فارم کردنه و کاری به تو ندارم و فقط میشینی Focus ـه من کردن و این عادلانه نیست ...
جلو bot می خواستی 100 تا فارم تو 10 مین بگیری؟؟نقل قول:
این همه شاخ و شونه واسه bot بود؟؟؟
جمیعـــــــــــــــــــــ ـــا خسته نباشید:n08:
no harass? really خوب اگه کرم ریختن نباشه که از bot هم آسون تر میشه
حالا مثلا اگه نمی دونست قصدت چیه میومد اونجا کمکت میکرد راحتر فارم کنی؟؟؟نقل قول:
چون تو میدونی قصد من فقط فارم کردنه و کاری به تو ندارم و فقط میشینی Focus ـه من کردن و این عادلانه نیست ...
کلا شما میری mid تا مین ده قصد فارم داری یا قصد ازدواج؟:n02:
دوستان یه بیلد خوب برا zed پیشنهاد بدین! هم آفنسیو هم دفنسیو! بخصوص جلو ap ها مید
من آیدیم تو ایسته دوست داشتی بیا ایستنقل قول:
با bot ؟؟؟؟؟:n02: سخت نباشه برات :n02: این همه ادعا واسه bot؟! :n02:
چی کار به فارم من داری؟ :n13: کیل بدم بهت که کارت راحت تر میشه :n08:اوووووو شما رو کار نداشته باشم تا فارم کنی؟:n02: تو کدوم مچ طرف وایمیسته بهت میگه آقا تورو خدا بیا فارم کن من بهت کاری ندارم !!:n08: