سقف هزینه برای ست باند فرانت و سراند و سنتر و ساب 1.5 تا 2 تومن هست.نقل قول:
Printable View
سقف هزینه برای ست باند فرانت و سراند و سنتر و ساب 1.5 تا 2 تومن هست.نقل قول:
جامو 426 یا ساب 210 میتونید بگیریدنقل قول:
یا
ست فوکال sib
بسیار خوش صداتر از بلندگوهایی که انتخاب کردین هستند.
میشه قیمته این مواردی که گفتین رو به تفکیک بگید . ممنون از راهنماییتون
امروز چند تا باند دیدم و صداشونو امتحان کردم لطفا نظرتون رو راجع بهشون بگید :
Yamaha ns-f160
mission mx300
Yamaha Ns -8390
تصمیم گرفتم دو تا باند فرانت خوب بگیرم بعد اگه از صداش راضی نبودم سوراند و سنتر رو اضافه کنم . نظرتون برای من مهمه ممنون
من قیمت دقیق ندارم.با بودجه شما سازگاری داره.نقل قول:
خرید بلندگوی mission پیشنهاد میشه.مدل بلندگوی سومم فکر کنم اشتباه نوشتی.نقل قول:
اگر میخواید ست سینمایی بگیرید که باید 5.1 کانال بگیرید.اگرم میخواید فقط واسه موزیک بگیرید که بحثش فرق می کنه.
من خودمم اول فکر میکردم مدلشو اشتباه نوشتم چون به سبک مدلای یاماها نمیخوره بعد تو اینترنت سرچ کردم تو سایت یاماها آسیا بود صدای خیلی خوبی هم داشت تو مغازه قیمتش هم 1700 بود
اگه من این باندا رو بگیرم بعد می تونم سوراند و سنتر خوب هم بگیرم ؟
و یه سوال دیگه این باندا 8 اهمه برای اتصال به یه ست سینمایی بعدا به مشکل نمی خودم ؟
حب اگه از صداش خوشت اومده که دیگه بحثی نمیمونه.همیشه همون چیزی بخر که خودت بیشتر می پسندی.نقل قول:
میتونی سوراند و سنتر و ساب هم بگیری ولی بهتره که سوراند و سنتر هم تو سطح بلندگوهای استندت باشه تا صدات یکدست باشه.
نه مشکلی با 8 اهم نداری.
سلام.من تی وی 46f6450 سامسونگ دارم که اسمارت و 3D هست.دنبال یه سینما خانگی خوب هستم تا سقف 1200 تا 300 اهل نگا کردن فیلم سه بعدی هم هستم بیشتر واسه دیدن فیلم میخوان اهل چیز دیگه ای نیستم چی بشه یبار فوتبال نگا کنم یا موزیک گوش بدم.اینم بگم اکثر فیلم هارو با هارد نگا میکنم باز اساتید نظرشون برام مهمه که پلیر حتما سه بعدی باشه یا نه؟من واسم صدای خوب مهمه وقت نگا کردن فیلم یا فوتبال.برند هم واسم مهم نیست.ممنون میشم زود بهم جواب بدید.منتظرم.
سلام.برای استفاده از هارد شما باید یه HD پلیر تهیه کنید.نمیتونید هارد مستقیم به سینما وصل کنید.نقل قول:
سینما بلوری با قابلیت نمایش فیلم 3d این دوتا مدل خوب هست.
مدل 737 و 838 شرکت پایونیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام-- mx300 قیمتش چند بود؟؟نقل قول: