مشکلم الان اینه که نمیدونم پاسخ داره یا نه و از طرفی هم باید اینترنتی سفارش بدم اینجا نیست که چک کنم ببینم جواب داره یا نهنقل قول:
مشکلم الان اینه که نمیدونم پاسخ داره یا نه و از طرفی هم باید اینترنتی سفارش بدم اینجا نیست که چک کنم ببینم جواب داره یا نهنقل قول:
یک جزوه ی "آموزشی" باید داشته باشید!نقل قول:
دوسالانه ها مثل گل واژه هم درسنامه داره هم سوال ولی تست نداره...
اگر با خوندم دوسالانه مفهوم رو بفهمید دیگه به جزوه نیازی نیست:)
کلی نمیشه گفت ولی مثلا فیزیک 3 و فوت و فن عربی تو خیلی سبز یا مثلا آموزش حسابان تو الگو همین طوریه که می فرمائید.نقل قول:
تو حسابان بنظر من هم میآد خیلی سبز از بقیه مفیدترهنقل قول:
تو دیف هم اگه کسی کیلی سطح پایین و صفر نباشه ، کتاب عباس مرادی(کوله پشتی) حرفه ای ترین کتاب دیفرانسیله از نظر من
الگو ، خیلی سبز هم کتابای خوبی اند
تخته سیاه (مهربان) و اندیشه فائق (رضوی) کتاب های خوبی نـیستن از نظر من
اندیشه فاىق چرا خوب نیس؟؟؟؟
1) با تغییرات کتاب 91 سازگار نیست و همون کتاب قدیم رو با چند تغییر در عنوان ها و همون محتوای سابق به عنوان کتاب 91 چاپ کردهنقل قول:
2)اکثر و تقریبا همه سوالات با روشهای کلاسیک حل شده اند و از راه حل های کنکوری که بعضا مفهوم های خوبی هم درشون وجود داره خبری نیست
-فی المثل تو آزاد 87 یه تست هست که یه نقطه از تابع کسری رو داده و پرسیده این چه نقطه ایه ؟ بعد این مشتق گرفته و برابر صفر قرار داده و ...الخ ، در صورتی که این بدرد امتحان نهایی میخوره و برای کنکور حداقل در کنار این حتما باید می آورد که ما یه کوچولو جلو و یه کوچولو عقب این نقطه رو جاگذاری میکنیم و چون در هر دو مقدار تابع بیشتر میشه و از اونجا که میدونیم این تابع یه خم همواره و در یه کوچولو نمودارش حرکت عجیب غریبی نمی کنه پس نقطه مینیمم هست
3) سوالای تالیفیش که عمدتا تمرین های calculus های خارجی هستن با سبک کنکور مخصوصا سراسری همخونی ندارن
از این نظر الگو از بقیه جلوتره و سبک سوالای تالیفیش به کنکور نزدیکه
در مورد کتاب مهربان (تخته سیاه) هم خلاصه بگم که بنظر من میآد که مولف همه کتابای این ور اون ور رو چیده جلوش و از هر کدوم یه چیزی آورده و بدلیل همین یه نا همگونی و تشویش زیادی تو کتابش هست
نقل قول:ممنون جنابنقل قول:
اندیشه فائق که نمیگیرم چون آنچنان آموزش محور نیس
تو حسابان خیلی سبز خوب بود بنظرم و الگوام قبلا خوب بود ولی یکی از دوستان گفتن چاپ جدیدش یکم زیادی طویله
تو دیف قبلا رمزینه داشتم ولی متاسفانه باهاش زیاد حال نکردم،ویرایش جدیدم که نمیدونم اصلا چجوریه
فعلا که الگو و کوله پشتی از بقیه جلو هس،تو
دوست عزیز با توجه به چاپ جدید این کتابارو پیشنهاد کردین دیگه؟
حالا یکدوم از کتابای الگو یا خیلی سبزو اگه واسه حسابان بگیرم،بنظرتون واسه ادامه کار کدوم یکی از این کتاب دیفرانسیلارو بگیرم؟
چنتا کتاب گرفتم واسه حسابانو دیف پارسال و دیگه نمیخوام آزمونو خطا کنم،اونم با این قیمت کتابا
سلام دوستان در مورد عربی مثل اینکه بهتر از دوسالانه نبود همونو میخرم
اما الان درحاله پیدا کردنه کتاب برای ریاضیم البته نه برای الان برای چند وقت دیگه که میخوام واسه کنکور بخونم
توی اکثر پست های تاپیک دیدم که دوستان میخوان یک آموزش واسه ریاضی دو و یه آموزش واسه حسابان و یکی یک تست هم واسه هر کدوم بگیرن (تا بعضی هاش که توصبه شده مثل آموزش حسابان خودش دو جلده)
حالا این کتاب فار رو دیدم که ادعا میکنه واسه ریاضی 2 و حسابان کامله هم تست و هم آموزش ما هم که تازه اولای حسابانیم (تابع) و زیاد نمیدونم خواستم ببینم واقعا اینجوره؟ یعنی همین یک کتاب واسه ریاضی پایه کفایت میکنه؟؟ اصلا مطالب این دو کتاب توی یک کتاب به این حجم جا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برا ریاضی تجربی رفتم کتاب ریاضی ژرف اندیشان خریدم اموزشش
کسی تجربه ای داره ؟
چون تنها کتاب آموزشی خوبی بود که دیدم
کتاب های خوب ریاضی یکی مهر و ماه ، دومی هم گاج طوسی...البته برای رشته ی تجربی
راستی 10 استاد هم برای ریاضی ها خوبه هم برا تجربی ها البته خودم ریاضی نیستم ولی دوستم که 900 شده بود گفت.