از کجا بفهممذکه تخلیه شده خطم یا نه؟!نقل قول:
Printable View
از کجا بفهممذکه تخلیه شده خطم یا نه؟!نقل قول:
دوستان 256 نامحدود طلایی بعد از 18 گیگ هدیه سرعت میاد روی چند ؟ من قبلا دیدم که 256 طلایی سرعت رو روی 512 میبندن !
هر موقع که هم چراغ اینترنت و هم چراغ Data یا ADSL خاموش شد یعنی اینکه تقریبا خط رانژه شده. البته برای من هر 2 تا خاموش بود ولی زنگ هنوز تخلیه نشده بود و مجبور شدم زنگ بزنم به شرکت قبلی و پیگیری کنم که به صورت کامل قطع بشه. ولی بهترین نشانه اش همون خاموش شدن اون دو تا چراغ مودم هست.نقل قول:
اگه مخابرات داری به این زودی تخلیه نمیکنن.نقل قول:
طبق مصوبه جدید که همراه با افزایش قیمت بوده باید 48 ساعت هم خطا رو رانژه کنن هم خطا رو تخلیه زنگ بزن به رئیس منطقه مخابراتیتون البته اگه مخابرات داری.اگه شرکت خصوصی داشتی به این شرکتی که ثبتنام کردی بهشون بگو
ای بابا اومدیم اینجا گفتیم سرعت شبانه خوبه زدند امشب حسابی کمش کردند:n03:
فکر کنم اینجا جاسوسی چیزی دارند:n02:
اقا سرعت حسابی پایینه لطفا کمتر از این نکنیدش!
نه خودشون بردن. بیشتریا توی منطقه امامت اینطوری شدن.نقل قول:
دوستان سلام .
من سرویس ۲ مگ از آسیا تک شیراز دارم باشبانه رایگان . البته قبل از طرح و قیمتهای جدید خریدم !
متوسط سرعت شبانه ام حدود 256 بود . یعنی همون چیزی که از پهنای باند ۲ مگ انتظار میره . ولی حدود 20 روزه سرعتم دقیقاً نصف شده !
چه روز و چه شب دقیقاً پهنای باندم که تست کردم 1 مگ شده (متوسط سرعت دانلودم 120 )!!!!!!
نکته جالب اینکه روی یک سیستم و یک مودم و یک خط ، با یک سرویس 128 که شبانه نصف قیمت داره تست کردم و دیدم سرعت دانلود حتی از 300 هم بیشتر بود !!!!!!!! دوباره با 2مگ تست گرفتم (ادامه دانلود همون فایل در IDM ) سرعت 120 بود !!!! از این موضوع فیلم گرفتم .
به نظرم آسیاتک عمداً سرعتهای 2 مگ رو کم کرده تا نتونن دانلود زیاد کنن ! وگرنه اگر کاهش سرعت عمومی یا خرابی وجود داشته باشه ، چرا فقط سرویسهای 2مگ باشبانه رایگان ؟ چرا سرویسهای غیر رایگان با سرعتهای بالا کار میکنن ؟
آقا قضیه چیه من اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی دارم سرعتم مثلا 4 روز 400 هست بعد 5 روز رو 100 چطوریاست ؟؟؟
برای کسی اینطوری هست ؟؟؟
روز یا شب؟!! کلا سرعتا یکم افت داشته (به گفته خودشون به خاطر تعطیلات)نقل قول:
دیشب 8 گیگ دانلود کردم سرعتم تا 300 هم رفت:n09:
سلام
من کدوم سرویس رو تمدید کنم.از نظر بالا بودن سرعت
1-اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) (229000 ريال)
2-- اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی (149000 ريال)
3- اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی (239000 ريال)
:n13::n13::n13::n13: