خوش بحالت احتمالا واسه منطقه شما پهنای باند اضافه کردن واسه من که سرعت اسمی رو هم بم نمیده چه برسه به 500 ( سرویس 2 مگ )نقل قول:
Printable View
خوش بحالت احتمالا واسه منطقه شما پهنای باند اضافه کردن واسه من که سرعت اسمی رو هم بم نمیده چه برسه به 500 ( سرویس 2 مگ )نقل قول:
این همه جو الکی ساختی اره ماهی , کوسه ماهی , دلقک ماهی:n07: آخرش هم رسیدی به حرف من که مشکل پهنای باند توی بعضی مراکزهنقل قول:
دوستان حالا وضعیت نویز خط خوب شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره داداش خیلی بهتر شد شد.snr روی 22 خوبه خطت روی 4 مگ بسته شده و تا 9 هم میکشه.نقل قول:
سرعت شبانه یه کم بهتر شده. دیشب هم حول و حوش 4 گیگ دانلود کرده بود سیستم با سرویس 2مگ حجمی.
اما امروز ظهر دیدم که مشخصات خطم شده این جوری:
قبلاً، روی 9216 بود داوناستریمم. SNR داوناستریم هم روی 13 بود. اما امروز این جوری شده.کد:SNR Up : 9.0
SNR Down : 8.6
Line Attenuation Up : 17.9
Line Attenuation Down : 30.0
Data Rate Up : 966
Data Rate Down : 7883
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از اختلال شبکه زیرساخته که تا ساعت 4 بعد از ظهر طول میکشه.
دوستان امروز نمایشگاه مشهد شروع میشه هر کی رفت شراط نمایشگاه رو هم بپرسه اطلاع بده
مشکل از خط تلفن بود که اوکی ـش کردم:n02:نقل قول:
من میرم نمایشگاه کامپیوتر مشهد؟چی رو سوال کنم؟
از دوستان کسی از سرعت ۱۶mb پارس آنلاین استفاده کرده . چطوری براش فعال شده اگه استفاده میکنید
داداش چه کار کردی؟ امروز از منم نویز افتاده روی خطنقل قول:
راستی شما موضوع حک به نتیجه رسیدینقل قول:
اگه آره بگو بدونن رفقا
خط ما کلا مشکل داشت بوق نداشت خط مشکل قطعی در سیم ها بود که از همون بود و گرنه من 2 ساله پارس دارم اصلا مشکل نویز ندارم خدا رو شکر وضعیف ـت خط ـم عالیهنقل قول:
ما داریم با پشم آنلاین (=پارس آفلاین) فیفا15رو با هزار دردسر با سرعت 30 کیلوبایت از سایت سافت 98 که آیپی خارجی رو هم بلاک کرده دانلود میکنیم یعنی حتی نمیتونم از پرو-کسی استفاده کنم تا این دندان کوسه ای دهنمون رو سرویس نکنه
128 نامحدود به قرن 21 خوش آمدید :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب کردم جو ساختم :n07: هر چی باشه ما به اندازه ی شما ذوب در پارس آنلاین نیستیم...:n09:نقل قول:
------
حالا خودمونی هر کی ندونه من یکی که می دونم تو همش دو-سه ماهه پارس آنلاین داری....:n10: بذار یه سال بگذره تو هم دست به فحشت راه میافته!!!! :n08:
راستی! وقتی مشکل پهنای باند هست تقصیر کیه؟ تقصیر منه یا ISP؟
پ.ن: اون دندون اره ای موضوش یه چیز دیگه بود..... پست بالایی رو یه نگاهی بنداز میگیری خودت :15:
داداش دمت گرم سیستمت میکشه بازیو:n04::n02:نقل قول:
خو اگه فقط اینجا اینجوریه ریموت کن رو آپلوودباز:n16:
همه میدونن که من دو سه ماهه پارس آنلاین دارم شرلوک باهوشنقل قول:
مشکل پهنای باند تقصیر تو نیست اما اینکه روی اشتباه اره ای خودت پافشاری کنی یه سری رو هم دنبال خودت راه بندازی تقصیر isp نیست
حالا دو روز دیگه میای میگی پارس آنلاین داره طرح زهر قورباقه قرمز آفریقایی رو پیاده میکنه
بفرمایید اینم اره خدمت شما دوست عزیز!نقل قول:
:n08::n08::n08:
نقل قول:
داداش دیگه اره ای واقعا حقیقت داره من شبا از سرور گوگل(تو رو خدا تو بلک لیست نره ها:n02:)با 400 دان میکنم اما از سرور p30 دانلووود و دانلوود دات آی آر با سرعت 0تا 96نقل قول:
ببین برو تو این سایتایی که پرو.کسی لیست میدن (تو گوگل سرچ کن prox.y list) توشون پرو.کسی ایرانی هم پیدا میشه.....نقل قول:
من دیشب رفتم با یکی که پورتش 3128 بود ولی بد تر شد ولی با اون معرووفه :n02: که همه میرن رفتم سرعتم فیکس 46 بودنقل قول:
حجم مصرف منصفانت تموم شده یا از اول سرعتت پایین بود ؟نقل قول:
فکر کنم حجمش تموم شده....نقل قول:
کلن کیفیتاشون زیاد خوب نیست.... هر چی باشه مفته دیگه :n02:نقل قول:
یه دانلود منیجری هست به اسم wellget به اون میشه چند تا پرو.کسی ست کرد... اونجوری سرعت بهتر میشه
اون معروفه کدومه واسم پخ کن :n06:نقل قول:
حجم منصفانه تموم شدهنقل قول:
فیفا ده گیگه
به قول پارس حجم مصرف منصفانه فکر میکنم 15 یا 20 گیگه
از اول سرویس شروع به دانلود کردم با اطمینان میگم حجم مصرف منصفانه ی سرویس مربوطه 7 گیگ هم نیست! :n08:
چون چند گیگ از دانلود بازی فیفا هنوز مونده
منم به خاطر همین ازت سوال کردم آخه از خیلی ها شنیدم الکی زده 20 گیگ ........نقل قول:
واسه بعضی ها هم کلا از همون اول سرویس چند ساعت در روز سرعت بالاست بقیش سرعت اسمیه
راستی رفیق الکی اعصاب خودتو خورد نکن بعضی کاربرها رو باید ندیده بگیری اون داره پولشو میگیره که تبلیغ کنه ولی تو مجانی اعصابتو خورد میکنی :n05:
بعیده... پارس حجم رو دقیق حساب میکنه.... حجم منصفانه دقیق همونیه که تو سایت نوشته.....نقل قول:
دندون اره ای هم تو نامحدودا فقط تو 128 هست(وقتی حجم کلن تموم میشه) من که تو 256 ندیدم
128 نامحدود پارس واقعا آشغاله حجمی بگیری سنگینتره!!!
پ.ن: پستت رو ویرایش نکردیا!!!
پس شما میگی الکیهنقل قول:
یا مربوط به پهنای بانده
اون کاربر قزوینی که خیلی تعریف میکرد
پهنای باند مرکز ما بالاست
ولی فن آوا میگه تا یه ماهه دیگه ۱۲ میبرم
بیشتر موضوع پهنای باند مربوط به کیه
مرکز مقصره برای پهنای باند یا سرویس دهنده
چون رفیقم هم پارس داره از پهنای باند شاکیه
حجم منصفانه الکی نیست.....نقل قول:
ولی اگه پهنای باند کم داشته باشن کلا سرعت پایینه....
با چندین برنامه اندازه گرفتم و مطمئن هستمنقل قول:
من فکر میکنم اگر پشت سر هم و بی وقفه دانلود داشته باشی این بلا سرت میاد دوبار تاحالا این اتفاق برام افتاده
اما اگر پی در پی دانلود نکنی شاید همون اندازه بشه (اینو مطمئن نیستم چون اندازه نگرفتم ولی حدس بیشتر از ده گیگ بوده)
کلا دور حجمی رو خط کشیدم چون اهل دانلود نیستم
پ.ن: سوالی که برام پیش اومد چرا ویرایش پست رو فقط به من گفتی؟
توهین به ملت
ترولینگ
خوشم نمیاد از این موذی بازی ها
من چند ساله پارس دارم... تا حالا نشده حجم رو زیاد حساب کنه.... نامحدود هم داشتم و جایزش دقیقه... ولی کلن جایزه رو از 9 ماه پیش خیلی کم کردن....نقل قول:
بنظرم اگه تو مشکلی داشتی خوبه از طریق پشتیبانی پیگیری کنی....
چون شما لحنت خیلی نامناسب بود توی اون پست... خودت اگه پستت رو یه بار دیگی بخونی متوجه میشی....نقل قول:
------
در ضمن اینجا همه کاربرای معمولین درست نیست به هم تهمت بزنیم و بگیم مزدور و...
سلام
دوستان لطفا قوانین رو رعایت کنید
تعدادی از پست ها پاک شد
لطفا ادامه ندهید
با تشکر
نه داداش به طور قطع نمیگم الکیه فقط خیلی ها رو دیدم که سرعتشون بعد از 5 - 6 گیگ اسمی شدهنقل قول:
کلا پارس آنلاین به همه میگه پهنای باند کم داره و یه طوری میخواد خودشو تبرئه کنه ولی حتی اگه واقعا هم کم داره پس چرا تبلیغ اینترنت 16 مگابیتی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
چرا هنوز سرویس میده و مشترک جدید ثبت نام میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا عمدیه که کاربراشون به خاطر این ده روز وقفه بی خیال عوض کردن شرکتشون بشن وگرنه رانژش که کمتر از یه روز طول کشید.نقل قول:
دوستان اگر سرویس های نامحدود بالاتر از 128 دارند و به مشکل من برخوردند اطلاع بدن!
میخوام با تغییر سرویس یک فرصت دیگه به پشم آنلاین بدم
آخه کی پول میده واسه نامحدود پارس کل صفحات رو بخون یک نفر هم نامحدود نداره اینجا :n02: البته به جز من :n02:نقل قول:
اگر تهرانی از مخابرات بگیر به حرف هیچکسم گوش نکن :n02:
رفقا من از اون موقعی که فریمور مودم رو اپدیت کردم وضعم بدتر شده یعنی نویز عجیببی روی خط افتاده نمیدونم چرا مودمم 2730u دی لینک کسی میدونه چرا کلا کل فریمورهای مودم رو کجا میشه پیدا کرد؟
داداش اولی که همونیه که زدم دومی هم مدل 2730u توش نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی ازمن میشنوی دانگرید نکن بدتر بشه بهتر نمیشه خط همه امروز نویز داشت
زبون مودم عوض نشه یهو برا هندهنقل قول: