برو 195 شکایت کن بگو تضمین 95 درصد سرعت در وایرلس ندادن... من قانون رو بهت گفتم.نقل قول:
Printable View
برو 195 شکایت کن بگو تضمین 95 درصد سرعت در وایرلس ندادن... من قانون رو بهت گفتم.نقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
میشه قانون وایرلس رو هم بفرمایید
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همون مصوبه قبلی برای وایرلس برقراره. میتونن به اسم سرویس اشتراکی توجیه کنن همونطور که قبلا برای ADSL میکردن.نقل قول:
محدودیت دانلود در شبانه :n27:نقل قول:
من یک ماهه سرویس دارم از شاتلنقل قول:
سرویس 8 مگ از همین غیر حجمی ها
سرعت دانلود در شب حدود 950 کیلوبایته شبی حدود 20 گیگ دانلود می کنه و در یک ماه گذشته من هر شب نگذاشتم دانلود بشه ولی در یک ماه سیصد گیگ گرفتم و تا حالا محدود نشدم .
برای دانلود شبانه شاتل باید ساعت 1 مودم خاموش روشن بشه یا خودش اتومات میره رو حجم شبانه بعد ساعت 1 ؟
نیاز نیست مودم رو خاموش و روشن کنید خودکار میره روی شبانه با این حال برای احتیاط ۱۰ دقیقه دیرتر استارت دانلودتون رو بزنید و ۱۰ دقیقه زودتر هم قطع کنید ... ایرانه دیگه ...:n02:نقل قول:
دوستان الان در طرح های به اصطلاح نا محدود اگر سرعت 512 بخری روی همون خط بسته میشه مثلا فقط تا 60 کیلوبایت میتونی دانلود کنی؟
بله فقط همون سرعت خریداری شده .نقل قول:
من از های وب اومدم شاتل. یه دوره سه ماهه داشت. اونو خریدم. حجمم تموم شده، زنگ زدم پشتیبانی چه جور دوره رو بسوزونم برم دوره بعدی؟ گفت نمی شه باید صبر کنی دوره ات تموم شه o0
الان باید پول بدم ترافیک بخرم. موقع خرید نگفته بودن که این شرایط رو داره.