امشب دانلود شبانه افتضاحه به طوری که پینگ به 1ثانیه میل میکنه سرعت هم با اپلود باز 100 برا بقیه هم همینطوره؟فقط داخل برا من خوبه خارج سرعتش افتضاحه ولی داخلی مثل قبلا
درست شد ولی اپلودباز هنوز خرابه
Printable View
امشب دانلود شبانه افتضاحه به طوری که پینگ به 1ثانیه میل میکنه سرعت هم با اپلود باز 100 برا بقیه هم همینطوره؟فقط داخل برا من خوبه خارج سرعتش افتضاحه ولی داخلی مثل قبلا
درست شد ولی اپلودباز هنوز خرابه
من نمیدونم چند بوده ولی دیشب از 2 تا 7 ، 3.6 گیگ دانلود کردم اونم از سرور 120 آپلود باز بوده همشنقل قول:
منم 900مگ دانلود کردم ولی از ساعت 4:30 خوب شده بودنقل قول:
ماناماد قیمت 1گیگ رو کرده 5000تومن واقعا خنده داره بقیه شرکتا دارن ارزونتر میکنن اینا برعکسن خدا کنه برا ما گرونش نکنن
اطلاعاتی مفید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا بدرد نمیخوره .. شنیدم IBSNG خیلی امنیتش کمه و راحت میشه ازش Shell گرفت :n24::n02:نقل قول:
کی کردتش 5000 ؟ چرا شایعه تولید میکنی ؟ فعلا 4770 هستنقل قول:
عزیزم شنیدم میگن تو هر سایتی که بری با ibs میتونن ببینن اونوقت میگی بدرد نمیخوره!!همونطور هم که میبینید ibs قابلیت بلک لیست در حد حرفه ای و نه معمولی رو دارهنقل قول:
ثانیا:shell دیگه چه صیغه ای بید؟تا حالا نشنیده بیدم
فهمیدم shell چیه:n02:یعنی اگه حک کردن بلد باشی نونت تو روغنه درسته؟منو به فکر یه کارایی انداختی:n02:باید سریع دست به کار شد
ببخشید اشتباه گفتم 5056 تومن بود کافیه یه سری به سایت پاس ماناماد بزنی اونجا قیمتو زدهنقل قول:
علییییییییییییییی ضحی دوست من است به من قیمت خوب میدهد
فرشاد فعلا این دوستی رو ولش کن .کسی دوست کسی نیست:n14:
الان تکلیف من رو روشن کن یعنی واقعا ماناماد میده 5056 ؟ پس چرا برا من 4770 میزنه ؟ لینکش رو بده ببینم کجا زده 5056 ؟
نقل قول:
عه راست میگی ها .برا من با کوروم 4 تومنه با فایرفاکس 5 تومن .بگذریم چرا زیادش کرده ؟ مگه مرض داره ؟
از خودشون باید بپرسی البته طبق تجربه ای که من دارم هیچ جواب درستی ازشون نمیگیری بهتره به بچه های بالا بگی ازشون بپرسننقل قول:
اگه ویندوزت 64 بیتیه از واتر فاکس استفاده کن خیلی بهتر از بقیس