همون كه بالا گفتم :46:نقل قول:
Printable View
همون كه بالا گفتم :46:نقل قول:
حاجی مرغ یه پا داره؟نقل قول:
somaye1386 عزيز سلام
سلام
مي خواستم بدونم شما در روز چند ساعت پاي كامپيوتر؟
شايد بين 10 تا 12 ساعت :18:
و چند ساعت تو اينترنت؟
وچند ساعت تو اين سايت هستيد؟
و فعال بودن تو اين سايت چه فايده اي داره؟
شايد بين 10 تا 12 ساعت :18: ها نه ببخشيد اين اشتباه شد :27:
نميدونم فكر نميكنم فايده اي داشته باشه . اگر دنبال مطالب باشي و هدفت كسب علم باشه خوبه من اولها هدفم همين بود اما به مرور انجمن هاي مفيد رو بيخيال شدم و اومدم توي متفرقه ..... ورفيق وناباب و ..........
خلاصه كه فعال بودن يا نه مهم نيست استفاده اي كه بهت ميرسه و ميرسوني مهمه .
با تشكر از شما:11:
سلام به همه
آقا مهدی خرتون چند ؟
ببخشید اشتباهی فکر نکنید بازار بورس خر ها ...؟ آخه آقا مهدی می گه یه خر دارم و بهم گفت که بیام اینجا ازش قیمت بگیرم .... بنده خدا دلش گرفته نمی دونم چرا "می گه هیچکی ازم نمی پرسه خرت به چند؟"
NOOSHIN_29 عزيز سلام
حاجی مرغ یه پا داره؟
اگه روش كليد كنيد يكپاشو ميبره توشكمش ميشه يكپا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون :11:
mostafa_amol عزيز سلام
سلام به همه
آقا مهدی خرتون چند ؟
فروشي نيست اون دكوريه ميذارم تو ويترين همه بگن خرت به چند منم بگم فروشي نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط با فرغون bb طاق ميزنم :27:
ببخشید اشتباهی فکر نکنید بازار بورس خر ها ...؟ آخه آقا مهدی می گه یه خر دارم و بهم گفت که بیام اینجا ازش قیمت بگیرم .... بنده خدا دلش گرفته نمی دونم چرا "می گه هیچکی ازم نمی پرسه خرت به چند؟
ها منتظر اين سوالت بودم خيلي وقت بود كسي ازم نپرسيده بود جوابم كه دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفي جان ممنون از سوالت:11:
اونوقت home page شما چیه؟(دانشمندا هنوز نتونستن رابطه ی بین home page و سن رو پیدا کنند)نقل قول:
سلام.
1- جای خالی رو پر کن:
اینجانب حاج مهدی 2 سال پیش ..... سال سن داشتم.(نکته:در جای خالی حتما باید عدد قرار بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینجانب حاج مهدی ..... سال از شیر دل (امیر) بزرگترم.(نکته:در جای خالی حتما باید عدد قرار بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- قدت چقدره؟وزنت چقدره؟رنگ چشم؟
3- چند وقت یکبار ناخن هاتو میگیری؟
4- میتونی بگی خونتون حدودا کجای مشهده؟
5- نظرت راجع به:
bahdar(من) :
بهروز:
ووکمن:
بابک:
امین:
شیر دل:
خودت:
6- نظرت راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
7- چه روزی و چه فصلی و چه ماهی را دوست داری؟
NOOSHIN_29 عزيز و كليد سلام :31: ( من از آدمهاي كليد خوشم مياد ولي من از همشون كليدترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اونوقت home page شما چیه؟(دانشمندا هنوز نتونستن رابطه ی بین home page و سن رو پیدا کنند)
الان من سنمو بگم بي خيال ميشين ؟
.
.
.
بگم ؟
.
.
.
نميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوم پيج چي هست ؟ ولي واقعا فكر كنم قلبم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بازم :11:
اگه سنتم بگی در هر صورت من نمی فهمم home pageات چیه(اخه دانشمندا هنوز نتونستن رابطه ی بین سن وhome page رو پیدا کنند)نقل قول:
بذار بیشتر برات توضیح بدم:
خوب ببین اگه این کره ی زمین باشه........
تو کامپیوترت رو روشن می کنی بعد قصد می کنی که برای رضای خدا وارد نت بشی(دقت کنید که قصد و نیت خیلی مهمه) سپس internet explorer را می فشاری یه صفحه باز می شه که از قضا اسمش home page است
خوب حالا با توجه به صورت مسئله اگر home page حسن یاهو باشه
home page شما چیه؟:31: