سلام دوستان
من میخواستم یک آمپلی فایر V377 yamaha به همراه باندهای Pa40 yamaha بگیرم .
کاربرد هم بیشتر فیلم و موزیک با صدای معمولیست و بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مد نظرم هست. لطفا نظرتون رو بفرمائید و آیا با این بودجه میشه چیزه بهتری هم گرفت ؟
Printable View
سلام دوستان
من میخواستم یک آمپلی فایر V377 yamaha به همراه باندهای Pa40 yamaha بگیرم .
کاربرد هم بیشتر فیلم و موزیک با صدای معمولیست و بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مد نظرم هست. لطفا نظرتون رو بفرمائید و آیا با این بودجه میشه چیزه بهتری هم گرفت ؟
یاماها بلندگوساز خوبی نیست.چقدر بهتون قیمت دادن؟نقل قول:
امپلی فایر رو 1250 و باند رو 1450 که البته فکر کنم باند رو گرون میگه - الان منظورتون اینه که بانداش خوب نیست ؟ امپلی فایرش چی ؟
جایی که محصولات یاماها رو داشته باشه و منصف باشه سراغ دارید ؟
منظورم اینه که یاماها تو ساخت بلندگو آنچنان موفق نیست.به برندهای اروپایی فکر کنید بهتره ولی آمپاش جزو بهترین ها هستند گرچه تو ایران قیمت بالایی دارند.نقل قول:
از فروشگاه آکوستیک میتونید تهیه کنید که منصف هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما این قیمتی که برای امپلی فایر اعلام کردن مناسبه ؟ چون آکوستیک هم همین قیمت رو میگه.
برای ست باند و ساب با توجه به تجربتون چه مدلی بهتره با توجه به نیازهای من (بیشتر فیلم و کمتر موزیک + زیاد هم بزرگ و جاگیر نباشه + کیفیت صدا خیلی مهم تر از حجمش باشه)
سلام--
من پایونر 923 دارم این دستگاه اداپتور بلوتوث چه استفاده دارد؟؟ وازکجا می توانم بخرم--حدودا قیمتش چند است؟؟؟
دوستان لطفا محبت کنید منم راهنمایی کنید.ممنون میشم
بله قیمت همینه.شما سقف هزینه ای که می تونید بکنید چقدر هست؟نقل قول:
بعید میدونم تو ایران باشه ولی اگر هم باشه تنها جایی که میتونی گیر بیاری نمایندگی مرکزیش هست.نقل قول:
برای اتصال آمپ از طریق بلوتوث به موبایل و موزیک پلیر و ... هست.