نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
Printable View
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
در قسمت پیگیری باید کد اشتراک وارد بشه نه شناسه کاربرینقل قول:
سلام دوستان ديروز يعني پنج شنبه اومدن واسه من رو نصب كردن بعد كلي وقت فكر كنم ده روز از زمان ثبت نام اومدن حالا هم كه اومدن ميگن خط شما رانژه نشده در صورتي كه تو سايت شاتل زده رانژه شده و آماده نصب حالا من چيكار كنم؟
يه سوال ديگه من مودم ZyXEl Wireless ازشون گرفتم اين آقا كه اومد نصب كرد واسه تنظيماتش ادمين پسورد گذاشته چطوري ميتونم پسوردشو پيدا كنم آخه هم رو وايرلسش پسورد نذاشته هم اينكه ميخوام ببينم چه خبره كه پسورد گذاشته پسورد كارخونشم 1234 هستش كه اونو هم قبول نميكنه.
ممنون ميشم جواب بدين
اگه پورته خالی تو مخابرات باشه تا یه هفته اگه نباشه که دیگه باید صبر کنی(با خداست) بعد از این مرحله هم سریعتر متصل میشهنقل قول:
[quote=saeed4055;4141402]در قسمت پیگیری باید کد اشتراک وارد بشه نه شناسه کاربری[/quoteبا اونم کار نکرد.
چهارم این ماه تقاضا دادم
درست نفهمیدم کجارو میگی! ولی برای تنظیمات مودم یه جا یوزر پسوورد میخواد که جفتش admin (با حروف کوچک) هست.نقل قول:
خوب حتما هنوز اکانت شما ایجاد نشده...نقل قول:
فردا اگه درست نشد زنگ بزن پیگیری کن..
ببين اونجايي كه تو آدرس بار ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش وارد يه صفحه اي ميشه كه اونجا واسه تنظيمات مودم پسورد رو ميخواد تو دفترچه راهنماي مودم زده admin password defualt 1234 حالا اين كارشناس شاتل نميدونم چرا عوضش كرده به من هم نگفته.نقل قول:
راستي مودم من با شبكه به كامپوتر وصل شده بخاطر همين واسه ورود به تنظيماتش بايد از طريق اينترنت اكسپلورر وارد شد.
اي بابا چرا پست هاي منو نشون نميدين؟
چندتا پست بايد بفرستم كه از اين حالت در بيام؟
عوضش نکرده حتما قاطی کرده سیستمت باز نمیکنه اون صفحه مودم را...نقل قول:
فکر کنم تا 10 20 تانقل قول: