اره موتور هارد کار میکنه!!
نه تو بایوس هم اثری ازش نیس!
Printable View
اره موتور هارد کار میکنه!!
نه تو بایوس هم اثری ازش نیس!
اگه کابل دیتا هارد درست است کابل برق هم تست شده و با یک پاور دیگه هم جواب ندادهنقل قول:
پورت ساتا رو عوض کنید و به صورت تکی هم هارد رو تست کنید درست نشد میتونه یکی از بدسکتورهای زیاد هارد باشه شاید به مرور افزایش پیدا کرده علت بعدی هم فریم ویر هارد
مشکلات سختا افزاری دیگری هم هست که احتمالش کمتره مثل خرابی در سوکت دیتا هارد و برد هارد
سلام دوست عزیز
من یک هارد گرین تازه خریداری کردم
]چرا در برنامه بافرش را نشان نمیدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
از برنامه دیگه ای مثل AIDA64 Extreme Edition (از قسمت storage) استفاده کنید و ببینید مقدار Cache را نشان میدهد یا خیر ، ولی اینکه مقدار Cache را نشان میدهد یا خیر اصلاً مهم نیست به هر حال این مدلی که دارید 64MB Cache دارد .
مشکل از کابل برق و ساتا نیست حتی پورتهای دیگه هم تست کردم :(
احساس میکنم حد در اون قسمتی که کامپوتر هنگ کرد و احتمالا بد سکتور داشته گیر کرده باشه یا حتی ممکنه بقول شما از فریمور باشه
حالا برای تست فریمور راحی هست که اپدیت کرد
یا بدون اینکه هارد شناسایی بشه بشه اونو فول فرمت کرد ؟؟
نقل قول:
اگه فریم ویر خراب شده باشه یک راه ریستور کردن ان است که نیاز به مدار usb to ttl یا serial to ttl دارید یا اینکه با pc3000 درست بشه که باید ببرید به یک مرکز تعمیر هارد
برای فرمت سطح پایین نرم افزار hdd low level format tools هست ولی وقتی هارد شناسایی نمیشه دیگه فایده ای نداره
با سلام : یکی از درایوهای هارد رو با نرم افزار دیسک پسورد پروتکشن مخفی کرده بودم امروز که اومدم بازش کنم دیدم باز نمیشه و پیغام فرمت کردن درایو رو میده لطفا" راهنمائی کنید چطور میشه بدون اینکه اطلاعاتش از بین بره ریکاوریش کرد . ممنون میشم
ممنون و تو شهر کوفتیه ما یه مرکز تخصصی کوفتی نیست
اگه بدم دم مغازه جنازه باید تحویل بگیرم:n35:
یه مورد دیگه هم که تازه متوجه شدم اینه که وقتی دست میزارم روش خیلی لرزش داره! ولی اون یکی هارد که اونم سری گرین هست کاملا ساکت عمل میکنه
اگه مرکزی و جایی مطمئن سراغ داری معرفی کنی ممنون میشم که هارد رو اگه بشه با پست بفرستم:n16:
اگه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کنیم و باهاش بالا بیاریم مشکلی پیشمیاد؟
فک نکنم
هارد های اکسترنال فقط نسبت به اینترنال سرعت پایینتری دارن
برا همین معمولا برا ارشیو استفاده میشن