دوستان این دوربین نظر منو جلب کرده چطوره؟ SONY Cybershot HX5
دوستان این دوربین نظر منو جلب کرده چطوره؟ SONY Cybershot HX5
نه ، من سونی توصیه نمی کنمنقل قول:
چرا به دوربینی مثل G12 فکر نمی کنید حدود 600 تومنه ، البته من نمی دونم شما میتونید یه حرفه ای داشته بایشد یا نه ، خودتون نظر تون چیه
اخه چه مقایسه ایه هیچ جور تناسبی نداره HX1 منقرض شده و HS20 یکی از بهترین های بازارنقل قول:
چی برای شما مهمه و بودجه تون؟؟؟
جواب ما یادتون نره :11:
دوست عزيز اس200 سنسور بزرگتري نسبت به اچ اس20 داره و خروجيشم بهتره ولي وزنش زيادي بالاس و فيلمبرداريشم چنگي بدل نميزنه زومشم كمتره .بنظر من جفتشونم عالين.نقل قول:
فکر می کنم بتونم حرفه ای داشته باشم ضمنا G12 فیلمبرداری FULL HDندارد به نظرم SX230 خیلی خوبهنقل قول:
فقط حیف که عکس سه بعدی نمی گیره لطفا تو محصولات کنون اگه دوربین با عکسبرداری سه بعدی هست معرفی نماییید با تشکر
ممنون از شما دوست عزیز (اشتباه از امضای من بود ببخشید) اصلاح شد
بنده انتخاب خودم رو کردم و با توجه به اینکه وزن و اندازه و کیفیت فیلمبرداری ضعیفتر S200 رو انتخاب کردم چون اولویت من عکاسی هست اما سوالات من چیز دیگه بود.در مورد وسایل موجودی که باید داخل جعبه باشه و لوازم جانبی که باید بخرم سوال کردم.فردا میرم تو مغازه باید چه نکاتی رو رعایت کنم تا سرم کلاه نره.اخه متاسفانه اکثر فروشندگان اینجا حتی اسم دوربینی که پشت ویترین گذاشتن رو نمیدونن.ابتدایی ترین سوال رو در مورد دوربینی که میگن خوبه بپرسی هنگ می کنن فقط بلدن بگن همینو ببر و .....
گرون شده اما نه 318 ، شما برو جمهوری (تهران) اون جا بهترین قیمت رو میتونی پیدا کنی حدود همون 290نقل قول:
سلام
جناب rostamiani شما فرموده بودید که هر چه اندازه سنسور بزرگ تر باشه بهتر هست و در مقابل هم تعداد پیکسل ها باید در حد معقول باشه و اگر زیاد بالا باشد نتیجه بر عکس میده
اولا سوالم این هست که سنسور "1/2.3 بزرگ تر هست یا "1/2.5 ؟ نمونه ای SLR اندازه سنسورشون چند هست؟
ثانیا الان دوربین المپیوس من که سنسورش "1/2.5 و 7.1 مگاپیکسل هست یعنی بازدهی بیشتری نسبت به نمونه های مشابه همچون کانن با سنسور "1/2.3 و 14.1 مگاپیکسل دارد؟
منظور من از کار با حرفه اي برزگ بودن ، نسبتا سخت بودن کار و نياز يه لنز بودنقل قول:
پس D5100 يا D600 ازهرکدون که خوشتون اومد من D5100 رو پيشنهاد ميدم
SX230 خوبه اما حرفه اي کجا و کامپکت (SX230) کجا
کنن نداره اما پانا داره