دوستان اگه بازي مثل fifa 9 رو كه الان جاش fifa10 اومده آنلاين بازي كنيم بازهم بن ميشيم :5:
دوستان اگه بازي مثل fifa 9 رو كه الان جاش fifa10 اومده آنلاين بازي كنيم بازهم بن ميشيم :5:
فعلا که به کسایی که بازی 360 می فروشن دارن خیلی فشار میارن!نمی دونم چرا!نقل قول:
یارانه بخوره تو سرشون.
من یک کنسول x360 دارم با برد فالکون تاریخ کنسول 2008/04/08 است. تا حالا هم دست به firmware نزدم و آخرین بازی که کردم dirt2 fifa10 بوده به نظر شما مد درایو من چیه؟
آیا میتونم teken6 رو بازی کنم؟
کنسول من تاریخش 2008/04/08 است
1-به نظر شما مدل درایو اون چیه؟
2-من تا حالا دست به فریم ویر کنسول نزدم آخرین بازی که کردم dirt2 و fifa10 بوده به نظر شما می تونم teken6 رو بازی کنم؟
بازی کردن به طور مداوم مشکلی پیش نمیاره...؟؟
مثلا 3 ساعت به کوب بازی بکنم ...؟؟ البته در 24 ساعت..
حامد جون من 16 ماهه کنسول رو دارمنقل قول:
روزی 7 تا 8 ساعت روشنه
هیچ مشکلی نداشته
مهم جای کنسول و برد کنسول هست و همچنین Cooling برای پیش گیری که من تو ماه 13 ام انجام دادم
ببخشید من دستگاه جدید خریدم
چندتا سوال داشتم
1-دستگاه ویدیوها با فرمت aviرو نشون نمیده چیکار کنم؟
2-من arcade خریدم.دلیل اینکه بعضی بازیها رو جواب نمیده چیه؟از سیستم پخششه؟(pal,ntsc)
پدرام جون برد کنسول شما چی هستش..؟
خوده کنسول از کدوم مدل هست ..؟؟
ماله من که روش نوشته جاسپر...
Xbox 360 Elite Bundle
USB USB 2.0 x 3
3.2 GHz Triple Core IBM PowerPC
120 GB Hard Drive
اینها هم از جمله مشخصات دیگرش هستش...پس اگه اینها خوبه من روزی 5 ساعت بکوبم مشکلی نیست..؟؟
1 - برای این کار باید وصل شی به live و یک codec با حجم 5 مگ رو دانلود کنی که الان با توجه به این موج بن فعلا توصیه نمیشهنقل قول:
2 - یعنی چی جواب نمیده ؟
اگه اجرا نمیکنه میتونه از خراب بودن Dvd باشه تا اشتباه بودن Region بازی با کنسول شما
دستگاه من premium هست و برد Falconنقل قول:
اون زمانی که من خریدم حتی خبر اومدن jasper هم نبود چه برسه خودش و Falcon تازه اومده بود
شما jasper هست بردت و مقداری بهتره
نه جای نگرانی نیست ولی خوب باز هم بودن کسانی که با روزی 2 ساعت بازی هم rrod گرفتن اونم از نوع E74
خیلی ممنون بابت توضیحاتت پدرام جون انشاالله تا اخر عمر میکوبم مشکلی پیش نمیاد..