پورت چند رو میزنی؟نقل قول:
Printable View
پورت چند رو میزنی؟نقل قول:
منظورت اگر پورت س ا ک س است ؛ من با توجه به جائی که این اکانت را تهیه کردهام روی 8008 گذاشته ام.نقل قول:
دوستان به خاطر اینکه قیمت دلار بصورت روزانه داره بالا میره دارن سایتا رو شیلتر میکنن و سوسکا رو هم از کار می اندازن.
عصر آزادی و تکنولوژی.:5:
یکم یا یکم خیلی ؟ :31: من ماهی 5 گیگ دانلود میکنم هیچ مشکلی هم پیش نمیاد:21:نقل قول:
من که راحت استفاده میکنم :27:نقل قول:
دوستم اکو لایت چون سرویس کم حجم و کلا ارزونی هستش ترافیک رایگان شبانه نداره 3 تا سرویس اکو داریم اکو معمولی - اکو آفیس - اکو لایتنقل قول:
که اکو آفیس و لایت ترافیک رایگان شبانه ندارن
:11:
بهترین DNS و MTU برای تنظیم روی مودم های که از شاتل سرویس می گیرند چیه؟
(منظور برای بهترین کارایی است)
من اینترنت مخابرات دارم اومدم ببینم سوسک برای شاتل کار میکنه یا نه که دیدم بله اینجا هم !:41:
تفاوت سرویس محدود ونامحدود چیه؟
از رشت كسي شاتل داره؟ سرعت دانلودم تو روز30 هس كسي سرعتش اينجوريه؟
با درود
دوستان من از روز 22 شهریور تا امروز یعنی 11 مهر بیشتر از 24 گیگ شبانه (اینترنت رایگان) از اینترنت شاتل دانلود کردهام!!!!!
اما هنوز سرعتم محدود نشده است!!!
من سرویس اکو 128 گرفتهام.
به نظرتان چرا محدود نشدهام؟
فکر میکنم که شاتل حداقل در مورد من محبت دارد.
:38:
با درود
دوستان من از روز 22 شهریور تا امروز یعنی 11 مهر بیشتر از 24 گیگ شبانه (رایگان) از اینترنت شاتل دانلود کردهام!!!!!
با درود
دوستان من از روز 22 شهریور تا امروز یعنی 11 مهر بیشتر از 24 گیگ شبانه (رایگان) از اینترنت شاتل دانلود کردهام!!!!!
با درودنقل قول:
سلام به تمامی دوستان محترم
دوستان فعلاً که شاتل برای من که سرویس 128 اکو دارم شبانش ( ساعات رایگان) عالیه و با سرعت 240 دانلود میکنم.
در طی 20 رو حدود 24 گیگ دانلود کردهام!!!!
تو شاتل سرویس نامحدود هم محدود هست و سقف دارهنقل قول:
یا از دستشون در رفتی یا بزودی محدود میشی یا کلا شهرتون مشکل پهنای بایند ندارهنقل قول:
احتمالا این دوستمون توی مشهد زندگی میکنن . چون هر کسی رو دیدم که توی مشهد از شاتل سرویس داره سرعت روزانش و شبانش یکیه !!! نمیدونم چرا انقدر بین شهر ها فرق میگذارن ؟! مثلا مشهد با خوزستان و شیراز و اصفهان و ... چه فرقی داره ؟!!!!!!نقل قول:
دوستان میگن جلوی ------ فایر رو هم بستن
من که هر کاری میکنم نمیتونم باهاش یه سایت فیلتر رو باز کنم همه چیزش هم درسته تستش هم درسته
ولی هیچ سایتی دیگه باز نمیشه خیلی عجیبه
خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره
از شاتل م استفاده میکنم
باید از پورت443 استفاده کنیدنقل قول:
واسه همه متاسفانه جواب نمیده.نقل قول:
من پورتم 5000 بوده که بسته شده.با اینم کار نمیده.
برای همه یوزرهای من جواب میدهنقل قول:
نقل قول:درودنقل قول:
دوستان فعلاً که اشب هم سرعت دانلودم 240 است و محدود نشدهام!
در ضمن من کرج زندگی میکنم!!
موفق باشید
:8:
سلامنقل قول:
تفاوتش اینه که اگه توی سرویس محدود بیشتر از ترافیک معین استفاده کنی باید مجددا ترافیک خریداری کنید اما توی سرویس های نا محدود احتیاجی به خرید مجدد حجم یا ترافیک نیست. البته همین مسئله تاثیر مستقیم روی قیمت های سرویس ها هم داره.
موفق باشید
مرسی جواب دادنقل قول:
ببخشید میشه بگید چطور این پورت رو عوض کنم؟نقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم و اینکه شاتل تو جشنواره پاییزی میگه با خرید هر بکیج 3 گیگ ، 3 گیگ هم رایگان میده.
حالا میخام ببینم از این 6 گیگ اگه مثلا 2 گیگش باقی موند ، میره برای دوره بعد یا میسوزه کلا؟
چون میگن گیگهای خریداری شده میرن برای دوره بعد حالا نمیدونم اینم شاملش میشه یا نه؟
سلامنقل قول:
Profile > Proxy Servers > Edit > Port = 443
نه نمیسوزه
ممنون جواب دادنقل قول:
ولی یعنی بقیه پورت ها رو بستن فقط همین مونده انگار اینا ول کن ما نیستن
چندتا پورت دیگه هم هست که ظاهرا باز هستنقل قول:
البته باید اول از جایی که اکانت می گیرید پورتشون را به 443 تغییر بدن بعد شما هم تغییر بدی به 443
کسی اکانت هم خواست درخدمتیم
اکانت شما فقط فیس باز میکنه یا یوتیوب روهم باز میکنه؟نقل قول:
یوتوب کلا به گاج دادن مگر اینکه با وی پی باز بشهنقل قول:
صبحتون بخیر
دوستان؛ من هنوز با اینترنت شاتل دارم باسرعت 240 در اینترنت شبانه (رایگان) دانلود میکنم!!!
طی این 22 روز بالای 27 گیگ دانلود کردهام و خوشبختانه محدود نشدم!!!
موفق باشید
با درود
دوستان؛ این هم عکس از زمان دانلود شبانه من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
:11:
امیدوارم که سرویست همیشه همینطور بمونه ولی:نقل قول:
منم تا دو هفته پیش اوضاعی مثل شما داشتم و حدود یک ماهی هم سرعت شبانم مثل روزانه 240 بود تا اینکه بالاخره محدودم کردن و الان باید با 8KB بسوزم و بسازم.
لطفا هروقت محدود شدی یک پست بده ببینم چقدر دوام آوردی:31:
نقل قول:
سلام
به روی چشم؛ حتماً و درهمین تاپیک هر اتفاقی که بیافتد برای تجربه دوستان اعلام خواهم کرد.
پس تا بعد...
:7:
درود
دوستان، بنده هنوز با همان سرعت بالا (240) در حال دانلود هستم و محدودیتی ندارم!!
پایدار باشید.
:8:
سلام
به نظر ناظران انجمن و بقیه دوستان ، چند پست اخیر اسپم به حساب نمیاد؟
توی همین یه صفحه 3 بار اینو تکرار کردن که سرعت من خیلی عالیه و اصلا افت سرعت ندارم
تو صفحه های قبل هم همینطور بود که چند تا پست پشت سر هم میدن و می گن من سرعتم خیلی عالیه
سرعت منم عالیه
تایید میشهنقل قول:
نقل قول:وقتتون بخیر؛نقل قول:
حسین جان و اهریمن عزیز؛
ازاینکه به این تاپیک با دقت پیگیر موضوع هستید جای امتنان دارد.
ولی در مورد پستهای تکراری، به عرضتان میرسانم، بنده طی این چند روز تعدادی پست ارسال نمودم که متاسفانه در همان زمان که پستم را میقرستادم از طرف سایت پیغامی مبنی بر اینکه:
" با تشکر از پست شما ؛ این مطلب پس از تائید سایت؛ در تاپیک قرار خواهد گرفت"
برایم نمودار میشد!!!!
که بسیار برایم جای تعجب داشت!!!!
در هر بار که مطلبی در این تاپیک میفرستادم، دقیقاً با این مشکل مواجه بودم!!!
حال دوستان شما میتوانید صحت گفته من را از ناظران و مدیران انجمن جویا شده تا در مورد این مشکل چارهای بیانیشند!
امیدوارم در مورد ارسال این پست چنین مشکلی نداشته باشم تا چند پست تکراری یا به قول دوستان اسپم در این تاپیک ایجاد نگردد.
موفق و پایدار باشید.
:thumbsup: