گرافیک CS:GO مسلما خیلی پیشرفت کرده با توجه به اینکه یه بازی از نو ساخته شدست . شلوغیش هم جز شلوغ ترین های استیم ـه . مسلما از BF و CoD خیلی پلیراش بیشترن ، چون این بازی فقط و فقط مخصوص آنلاین ساخته شده و اینطور نیست که در آینده یه نسخه جدید بیاد و مرتب آپدیت میشه .نقل قول:
سرعت دانلود خیلی بالا واسه بازی آنلاین نیاز نیست و یه حدی به بعد بسه ، فکر نکنم مشکلی از این نظر داشته باشید . از نظر پینگ اما یه کم پینگتون بالاست . من خودم این بازیو رو استیم ندارم و نمیدونم چه جور پینگی براش کافیه ، اما به صورت کلی پینگتون برای بازی تو سرورای خارجی مقداری بالاست . من خودم پینگم از 4.2.2.4 حدود 150 ـه . بهتره از سایت pingtest.net از یکی از کشورای اروپایی پینگ بذارید تا بهتر بشه مقایسه کرد . این 4.2.2.4 خیلی قابل اطمینان نیست . درضمن تجربه ثابت کرده که Time Out ها خیلی بیشتر از پینگ به بازی آسیب میزنن . من با پینگ 400 ولی بدون تایم اوت خیلی بهتر از پینگ 80 ولی با تایم اوت 10 درصدی بازی کردم(اینی که میگم تست شدست توسط خودم)
درباره سایت ، زیاد هست و همه معروفا هم کارشون سریعه . پیشنهادم اینه که سر هر بازی از همشون بپرسید و بعد ارزون ترین رو بگیرید . چون اینطور نیست که یه نفر همیشه بهترین قیمت ها رو بده . من خودم از Persian-Key ، Arsangame و Steam-Store همیشه چک میکنم قیمتا رو .